Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קדימה חברה רדו ממנו כבר. אני בטוח שכל אחד עשה שטויות מחוסר ניסיון,

זה דרך החיים, הבנאדם הודה בטעותו וכנראה למד אפילו לקח, תנו לו קרדיט במקום לרדת

עליו, זה לא המקום להיות יפיי נפש, תפשפשו בבטנכם ותאמרו לעצמכם בכנות אם לא

הייתם פזיזים מפעם לפעם עד שהחכמתם בדרך זו או אחרת!

אופנוען

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קדימה חברה רדו ממנו כבר. אני בטוח שכל אחד עשה שטויות מחוסר ניסיון,לא שטויות כאלה, ולא כל כך הרבה פעמים! זה דרך החיים, הבנאדם הודה בטעותו וכנראה למד אפילו לקח,הוא אומר את זה בסוף כל שרשור שלו תנו לו קרדיט במקום לרדת

אתה כנראה לא קראת את ההודעות הקודמות שלו:

הגה רועד במהירות של 150 קמ"ש

האם אפשר לנסוע ב180 קמ"ש והמצלמה לא תצלם אותי?

אני עושה צלחות 3 ימים אחרי שנגמר לי המלווה

איך לוקחים לסיבוב אוטו חדש בלי כוונה לקנות אותו

איך עושים צלחת בזמן המלווה

זה מה שאני זוכר, אין לי כוח לחפש..

אבל אני חושב שזה די מסביר מדוע כולם נתפלים אליו: הוא מסכן אותנו (אותנו = כל מי שנמצא על הכביש)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לאון יכולת לתת גם קישור להודעות שלו בנושא נסיעה בלי אורות כשיש ערפל.

ואני לא חושב שנזכה ליראות את התגובה של המטוס אקס הזה, אבא ינתק לו את האינטרנט.

פורסם

volk- אתה טועה. דווקא כן תזכו לשמוע את התגובה שלי. פשוט תאלצו להמתין עד שאחד המנהלים יאשר אותה...

יומיים אחרי שסיימת עם המלווה (ממש נטל,אה ?!!) התחלת לעשות צלחות כמו בסרטים, ואז דיבר איתך איזה נהג מירוצים (דווקא לא מהסרטים,אחד מהמציאות, קוראים לו מוטי) וניסה לחבר אותך לקרקע כמו שצריך, אבל אתה בתור חובב קולנוע החלטת שאתה מאריך את המנוי לסרטים, והמשכת לעשות החלקות מהסרטים\מהירויות מהסרטים\צפצופים לשאר השחקנים שחוסמים אותך (ככה כתוב בחתימה שלך מתחת לאווטר), וקינחת בתאונה מהסרטים.

שמע אין לי מה להתווכח איתך. אתה צודק. הייתי צריך להתנגש הפוך בעמוד בשביל להבין את זה.

ע"פ מה שכתבת בהודעתך הראשונה, אני מאמין שקורס נהיגה היה יכול מאוד לעזור לך, ואולי התאונה אפילו היתה נמנעת (לחצת ברקס בתוך החלקה שהיא ככל הנראה היגוי יתר, מה שהחריף את ההחלקה עוד יותר,לחיצה בריאה על הגז(ההיפף מהאינסטינקט) היתה אולי מוציאה אותך מזה,ולא בתוך עמוד).

דווקא לא. אומנם זה התחיל בהיגוי יתר עצבני לכיוון המדרכה בצד ימין, תיקנתי יותר מדי, המשיך בהיגוי יתר לצד שמאל, ניסיתי לתקן, אבל אז היה תת היגוי ואני נתתי ברקס כי בתיאוריה אני יודע שזה מה שאמורים לעשות בתת היגוי אבל זה כבר היה מאוחר מדי וכבר הרכב פגע באבני השפה המשופעות של אי-התנועה; דבר שהזניק אותי לאוויר ולבסוף לעמוד.

תחשוב על זה....

אתה כנראה לא קראת את ההודעות הקודמות שלו:

הגה רועד במהירות של 150 קמ"ש- צודק הייתי אידיוט אין לי מה להגיד.

אני עושה צלחות 3 ימים אחרי שנגמר לי המלווה- כנ"ל.

האם אפשר לנסוע ב180 קמ"ש והמצלמה לא תצלם אותי?- סתם תהיה. האוטו שלי לא מסוגל ל180... פשוט אני מכיר 2 אנשים שלקחו את האוטו של אחד מהם והתחילו לבדוק בגהה באמצע הלילה מתי המצלמה תתפוס אותם. היא תפסה אותם 4 פעמים ב4 מהירויות שונות. טיפשים. אבל רציתי לדעת מתי היא לא הייתה תופסת אותם. וזה לא 180 קמ"ש. בדקו את זה בטופ גיר ומצאו שזה 170 מייל בשעה.

איך לוקחים לסיבוב אוטו חדש בלי כוונה לקנות אותו-שוב, רק לידע כללי והכרעת התערבות.

איך עושים צלחת בזמן המלווה- תיאורי בלבד. בכלל לא חשבתי על זה אז...

ובקשר למה שvolk אמר על האורות- רחוב מהבית שלי, עם רחוב מואר לחלוטין. רואים הרבה יותר מאשר עם האורות.

-לאון חבקין-

הונדה לבנה מחולון?

ראיתי בשקמה

נראה נוראי

שמח שיצאת מזה

לא. יונדאי כסופה בהוד השרון. ותודה.

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לאון, שחכת גם את הת'רד שלו על הנהיגה בערפל.

טוב, מגיע לך, הלוואי שיקחו לך את הרישיון(זה גם מה שיקרה, לא? )

האוטו אני מבין של אבא שלך מעבודה ללא ביטוח מקיף. עכשיו תקבל בראש בבית.

רק 2 דברים יצאו טובים מזה:

פחות אקסט על הכביש וגם פחות עוד נהג שממש במזל לא הרג אף אחד אחרי כל השטויות שלך.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תהיה בריא, ילד.

אם אתה נלהב כמו שאתה ולמדת לקח כמו שאני מקווה שלמדת

אז תהיה נהג מעולה.

והחשיבות של הנזיפות שקיבלת כאן היא בעצם העובדה שילדים אחרים שלא התבגרו כל כך מהר כמוך, יקראו אותו.

ושוב, עיקר העיקרים, תחלים במהרה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אף אחד כאן לא ניסה לצאת יפה נפש, להיפך, אנשים באו והודו שגם הם נוהגים בצורה ספורטיבית, אבל לאחר הרבה נסיון בכביש, וחלקם לאחר מעבר קורסי נהיגה כאלה ואחרים.

אין כאן כוונה להטיף מוסר, בטח לא אחרי שהמעשה כבר קרה, אבל זה מסוג התאונות שלא צריכות לקרות.

אני,עם "כל הנסיון" שיש לי, לא מרשה לעצמי להשתולל בכביש ציבורי, בטח ובטח לא בימים שלאחר גשמים וכו', שעוד יש שלוליות שעלולות להפתיע אותך באמצע פנייה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האוטו אני מבין של אבא שלך מעבודה ללא ביטוח מקיף. עכשיו תקבל בראש בבית.

רק 2 דברים יצאו טובים מזה:

פחות אקסט על הכביש וגם פחות עוד נהג שממש במזל לא הרג אף אחד אחרי כל השטויות שלך.

כן האוטו מהעבודה. אבל יש מקיף. קיבלתי בראש אבל ההורים יותר מרוצים מזה שאני לא מת...

דווקא אני מניח שעוד כמה ימים נקבל אוטו אחר.

תהיה בריא, ילד.

אם אתה נלהב כמו שאתה ולמדת לקח כמו שאני מקווה שלמדת

אז תהיה נהג מעולה.

והחשיבות של הנזיפות שקיבלת כאן היא בעצם העובדה שילדים אחרים שלא התבגרו כל כך מהר כמוך, יקראו אותו.

ושוב, עיקר העיקרים, תחלים במהרה.

תודה. אבל למען האמת, אני לא חושב שאני אתקרב להגה בזמן הקרוב... חוויה מפחידה מדי לטעמי. ורק עצם המחשבה של לנהוג שוב מפחידה אותי... אבל, ימים יגידו.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
תגיד תודה שיצאת מזה בריא ושלם זה הכל..

יוגב

עזוב שטויות, תודה לאל שלא היה בן אדם (גבר,אישה (אולי בהריון?), ילד, קשיש) שבדיוק היו בסביבה, הם היו אוכלים אותה חזק בגלל השטות שלך!! להם אין כנף\טמבון\מכסה מנוע שיפגע במקומם! הולכי הרגל החפים מפשע מקבלים את הרכב שלך ישירות למעיים שלהם. אם תקשיב טוב תוכל לשמוע את הצלעות שלהם מתרסקות.

יוסי.

למי שחושב שהתגובה אולי קשה, תתעוררו! המציאות הרבה יותר.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא ידעתי שמדובר במקרה כזה קשה!

לוקח את דבריי חזרה:?

אופנוען

פורסם

מה שהכי עצוב פה, זה שבכל הודעה שלו שאני רואה, הוא תמיד מנסה לעשות משהו טיפשי, תמיד צועקים עליו, ואז הוא אומר שהוא לא יעשה את זה יותר ושהוא למד לקח..

אני די משוכנע שעוד חודש נראה עוד הודעה בסגנון של: "שוב פעם עשיתי טוטל לוסט.."

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מוטי כתב:

"נהדר, אתה בלי מלווה שלושה ימים ולמדת כבר לעשות צלחת מהסרטים...

אני לא נותן לך הרבה יותר משלושים יום לפני שאתה הופך את האוטו כמו בסרטים, פשוט כי אתה ילד מתלהב וטמבל, וזה גם בטח לא אוטו שלך, וזה גם לא יכאב בכיס שלך הטוטל לוס... מה שכן, אני מאוד מקווה שהתאונה שתעשה (ותאמין לי היא תגיע כמו כלום, אין לך רבע מושג מה אתה עושה מאחרי ההגה ואתה בטוח שאתה נוהג כמו שומאכר במינימום) תפגע בך פיזית מספיק כדי שלא תוכל לעלות על ההגה כמה זמן, מספיק זמן שיספיק לך לשבת בבית ולהבין למה עשית מעשים כאלה אידיוטיים.

מוטי."

פאק. אתה נביא.

פורסם

החלמה מהירה.אל תהיה מטומטם עוד פעם.

מנהלים-אני חושב בכיוון של להפוך את השירשור הזה לדביק על מנת שכולם "ייראו ויראו" או איך שלא כותבים את זה.קצת להרגיע את כל המתלהבים.

ואגב-לא צריך לעשות צלחות במהירות של 150 קמ"ש בשביל לעשות תאונה.כמה שניסיתי להיות זהיר ואדיב(רבאק, אפילו עוצר כל פעם במעבר חצייה)חצי שנייה של אי-תשומת-לב והופס!אין אוטו.ממהירות של 20.

אם הייתי נוסע מהר יותר כנראה מישהוא היה נהרג.תחשבו גם על זה חברים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...