Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד התקדמות עם פרוספר נרשמה היום,

טנק הדלק הוחלף לכזה של מודל ישן (26 ל' במקום 34 ל' - נתדלק יותר) ושיפוץ מערכת הבלימה הושלם לחלוטין.

אבי, מצטער לבאס אותך, אבל בסוף לא השתמשנו אפילו במילימטר אחד של צינור. :oops: אין זה אומר חלילה שלא תקבל תמורה הולמת למאמץ הבהחלט מוערך שלך!

אני רוצה להודות גם לעופר שתרם ברוב חוצפתו :lol: ג'נט מקורי לבטי שיורכב במהלך השבוע. סוף סוף נפטר מהג'נטים הגועליים של הדלתא...

ביום שישי בשעה 07:00 ממשיכים לעבוד והג'חש שלא מפסיק לנפוש לו ברחבי הגלובוס מוזמן להגיע לנסיעת מבחן מלכותית.

עץ ריח (מפירוק, כמו חדש בהזדמנות לרציניים בלבד) עלינו.:twisted:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד התקדמות עם פרוספר נרשמה היום,

טנק הדלק הוחלף לכזה של מודל ישן (26 ל' במקום 34 ל' - נתדלק יותר) ושיפוץ מערכת הבלימה הושלם לחלוטין.

אבי, מצטער לבאס אותך, אבל בסוף לא השתמשנו אפילו במילימטר אחד של צינור. :oops: אין זה אומר חלילה שלא תקבל תמורה הולמת למאמץ הבהחלט מוערך שלך!

אני רוצה להודות גם לעופר שתרם ברוב חוצפתו :lol: ג'נט מקורי לבטי שיורכב במהלך השבוע. סוף סוף נפטר מהג'נטים הגועליים של הדלתא...

ביום שישי בשעה 07:00 ממשיכים לעבוד והג'חש שלא מפסיק לנפוש לו ברחבי הגלובוס מוזמן להגיע לנסיעת מבחן מלכותית.

אל תשכח להביא מצבר

פורסם

נביא מצבר ועוד כמה הפתעות. אין מה לדאוג.

עופר ראה את פרוספר הטנדר במו עיניו, במשפט קצר (מבלי לציין את הצבע) איך הוא?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

ביום שישי הקרוב עליזה עומדת לעבור ניתוח השתלת מנוע וגיר תרומת הפרופסור , נקווה להחלמה מהירה ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
נביא מצבר ועוד כמה הפתעות. אין מה לדאוג.

עופר ראה את פרוספר הטנדר במו עיניו, במשפט קצר (מבלי לציין את הצבע) איך הוא?

היי אסף

וכול החברים

נכונה לכם הפתעה בהקשר לצבע המדליק

מצטער גם האישה והילדים ראו

אבל אן ספק שגילו התלהבות בגלל הצבע

אני שמח שיכולתי לעזור בג"נט רק שתדע

הוא היה של הרנו 12 שלי מודל 78

פורסם
נו ... שאקרף חולרה , הדוד מהונגריה חזר מקאנאדאה והפולנים לא הכינו לו אפילו כוס תה .... :oops:

דני ברוך הבא לכבשן מצאת זמן לברוח לקנאדה !

פורסם
דני ברוך הבא לכבשן מצאת זמן לברוח לקנאדה !

הייתי בקנדה בחום ממוצע של 25-27 מעלות ותאמין לי - חשבתי על הארץ ומה שקורה עם כל גלי החום , לא קינאתי בכם ....:lol:

פורסם
הייתי בקנדה בחום ממוצע של 25-27 מעלות ותאמין לי - חשבתי על הארץ ומה שקורה עם כל גלי החום , לא קינאתי בכם ....:lol:

דני !

אני מבין שאתה מחליף בעליזה מנוע+גיר !

מה מצב הגיר? שלי חורק בשני כנראה סינכרו?

אגב היום החזרתי את הראש אחר טיפול חזרה למכונאי. קלאצ ' ופרס לא היה ,מחר אני בסבב במרכז.יש גם למישהו בטבריה.

אבל חה"א לא נותנים לי מסוק, נתנו למישהו אמר "כמה דקות באמא שלי" מאז לא נותנים !:-P:-P

משאבת המים אצלי בבית לחילוץ בורג שבור, העיקר שמתקדמים:lol::lol::lol:

פורסם

הגיר של עליזה בסדר גמור אבל הוא מוחלף כיוון שכבר יש גיר מחובר למנוע המפורק , צריך להחליף לו מחזירי שמן של הציריות ושתהיה נסיעה טובה , אתה מוזמן לקחת !

• תוכן חדש...