Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם לא יעזור או ישבר צריך לחפש מנוע 845 משוחרר להוציא ממנו 4 סליבים או למי שיש סליבים+בוכנות למכירה ?:-(:-(:-(:-(

אמרתי לך - בוא תיקח , מנוע + גיר , תרכיב וסע לשלום !

אגב , לפני הנסיעה רון לקח את עליזה לטיול , המנוולת נפחה את נשמת מנועה זצ"ל על מזבח שרשרת הטיימינג , עד שאחזור מחו"ל יושתל בה מנוע באדיבות עבד את עבד או בקיצור - תרומת פרופסור ראמי !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

חשבתי שנפטרנו ממך לשלושה שבועות מינימום! :cry::wink:

מצד אחד אני שמח מאוד לשמוע שיוחלף מנוע סוף סוף ומצד שני קצת מוזר לשמוע שיש תקלה ב... עליזה?!:shock:

רשת מוסכי עבד את עבד ובניו מאחלים לך המשך שהייה נעימה בחוץ לארץ.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
סירופ שוקולד מעוגת יום ההולדת של פרוספר :confused:

נסה שוב! אני רק רוצה להזכיר שהרכב נקנה מעודפי הצבא ע"י הבעלים הקודמים ולמעשה לא נסע מאז 1995...

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
אמרתי לך - בוא תיקח , מנוע + גיר , תרכיב וסע לשלום !

דני !

הרבה הרבה תודה רבה ,אני רק חושב איך לפרק במקום מבלי לסחוב את כל הרכב לרחובות!

זה להגיע לפחות פעמיים.

פורסם

אם דני מתכוון לג'קלין - אז היא מודל 78' והמנוע הוא כמובן 845.

חדי העין יבחינו בצבע החדש והפחחות ברמה הגבוהה, לכן אבי, אתה מתבקש לפרק בעדינות מבלי לשרוט את הצבע. :twisted:

%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%AA%20%D7%94%D7%90%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D%20%D7%9C%D7%A2%D7%9C%D7%

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
סירופ שוקולד מעוגת יום ההולדת של פרוספר :confused:

לא, זה דלק על פי פרוספר - 80% מי גשם, 14% שמן מנוע, 5% דלק (בצבע אדום :shock: ), 1% חומרי טעם וריח.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

מי אמר שרנו 4 אוטו קטן ?

היום קניתי מזגן 2.5 כ"ס כל החבילה הענקית הוכנסה לרנו 4 וטסנו הביתה ,בדרך ביצענו כמה עקיפות ( חוקיות כמובן ) צפינו ברכבים חדשים תקועים בשולי הכביש חלקם עם אדים עולים ממכסה המנוע . פשוט תענוג לנהוג באוטו הזה .

פורסם
מי אמר שרנו 4 אוטו קטן ?

היום קניתי מזגן 2.5 כ"ס כל החבילה הענקית הוכנסה לרנו 4 וטסנו הביתה ,בדרך ביצענו כמה עקיפות ( חוקיות כמובן ) צפינו ברכבים חדשים תקועים בשולי הכביש חלקם עם אדים עולים ממכסה המנוע . פשוט תענוג לנהוג באוטו הזה .

2.5 כ"ס?

זאת אומרת שהכפלת את הכוח ברנו? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מי אמר שרנו 4 אוטו קטן ?

אהלן רמי !

קיבלתי היום הודעה על חבילה מחר נבדוק ! אין הרבה אפשרויות!

אגב למה לא גררת גנרטור , 2.5 כ"ס יכול לקרר 5 רנו 4.:-D:-D

מישהו יודע אם קוטר הג'וגון של בוכנה \טלטל 845 הוא 16 מ"מ או 14 מ"מ במודל 83 המוקדמים יותר הם 14 מ"מ

טרם שוחררו הסליבים מהבוכנות ,המיידע חשוב !! אולי אני משיג קיט קומפלט ללא טלטלים במידה 16 מ"מ.אם זה 14

מ"מ תהיה בעיה !:cry::cry:

פורסם

סוף סוף שוחררו הבוכנות מהסליבים

גם באמצעות חימום ופראס הדראולי משמעותי הסליבים והבוכנות

דורשים טיפול ,מה גם שחלק מהחצאיות של הבוכנות לא נראים טוב,

הסליבים דורשים הוננינג רציני,אבל לפחות מידת הגוגון פין 16 מ"מ מתאים לקיט

קומפלט ,אלא מה קיט כזה חדש מייצר קומפרסיה כה חזקה ,:roll:שתדרוש לטפל גם בקרנק ,הוה אומר חריטה

והחלפת שלות, לפי מצב הסליבים והבוכנות הסופי קל יהיה לקבל החלטה.

החשוב שהתקדמנו עוד קצת.:lol::lol::lol::lol:

פורסם

ראמי !

לצערי גם היום בערב יום חמישי ביקרתי שוב בתא דואר !

נראה לי ששוב החבילה תחזור אליך !

אנא שלח אלי את מספר הדואר הרשום אני יעשה להם ביה"ס!!!!!!!!!!! פעם שניה!!!!

לדברי אנשי הדואר "דואר מטברי ה לרחובות עושה יומיים גג מקסימום שלושה ימים"

אתה יותר קרוב! אולי האיש בדואר הוא חובב רנו 4 סמוי וצריך את המותחן והשרשרת,:roll::roll::roll:

:wave::wave:

פורסם
כבר איבדו לי בדואר מיסבים ששלחתי לצפון...

אסף !

דואר רשום לא גונבים, גם לא מאבדים, היום דואר ישראל מחויב לדואר רשום לא רק לתכולה

אלא הם אף מחזירים לך את מלוא התשלום.

יותר מכך באמצעות המספר הרשום ,אתה יכול להכנס לאתר שלהם "דואר משלוחים" ויכול לעקוב אחר התחנות שעבר

האתר כה משוכלל שכל חבילה מאיטליה,גרמניה אוסטריה ארה"ב כל העולם מהם אני רוכש כל העת חלפים לפיאט וכן חלפים

לציוד קשר אני עוקב ורואה את ההתקדמות כנ"ל בישראל.

פשוט זה הזוי שאותה החבילה נשלחת פעמיים ולא מגיעה פעמיים.

• תוכן חדש...