Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטוס אלן 2+2 מודל 72 למכירה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצבך טוב יחסית, אני הייתי מסתפק ב10000 לקנות אופנוע, עזוב 350 ש"ח לחברות למועדון גם טוב.....רן
אני הייתי מסתפק בקורבט בשירשור שלי... אני צנוע... :wink:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אינני טועה, לוטוס כזו עמדה לפני כ-7 שנים בתחנת הדלק אשר בכניסה לאלפי-מנשה.

האם זה הרכב???

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
איפה משה והרפורמים ?

הוא לא רוצה עוד לוטוס לאוסף?

אני לא נכנס לחשבונות של יובל, אבל אני משער שנישואיו יקרים לו....יותר מעוד לוטוס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם אינני טועה, לוטוס כזו עמדה לפני כ-7 שנים בתחנת הדלק אשר בכניסה לאלפי-מנשה.

האם זה הרכב???

אתה טועה. הרכב בתחנת הדלק שחנה שם תקופה ארוכה היה MG ננסית בצבע בורדו. היא נמכרה לאספן מכוניות (לדברי המוכר) .
פורסם

ננסית זה כמו midget?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ננסית זה כמו midget?
אם היא היתה ממש "ננסית", זו כנראה Midget. אם היא היתה סתם "קטנה", זו יכולה להיות MGB (אבל לפחות יש בה הרבה מקום לרגלים).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היי.

יש רכב כזה בדיוק אחד לאחד...

במחסן במושב ליד עכו... (רכב בצבע לבן, כתבתי עליו כאן לפני משהו כמו שנה. ולפי מה שהיבנתי הרכב מעוקל או שמהו כזה... מי שרוצה יותר פרטים על מיקומו שיפנה אלי בפרטי)

בתודה ירין אלקיים

פורסם
היי.

יש רכב כזה בדיוק אחד לאחד...

במחסן במושב ליד עכו... (רכב בצבע לבן, כתבתי עליו כאן לפני משהו כמו שנה. ולפי מה שהיבנתי הרכב מעוקל או שמהו כזה... מי שרוצה יותר פרטים על מיקומו שיפנה אלי בפרטי)

בתודה ירין אלקיים

זה בדיוק הרכב המדובר, ולכן עדיף לדעתי שתשאיר לבעל הרכב את ההחלטה למי לתת פרטים על המיקום.

אגב - אין שום עיקול על הרכב.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

זה הרכב שהיה מחנה במשך שנים בבזל פינת סוקולוב בת"א?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דווקא לא מדובר באותו הרכב. ההוא אינו בצבע לבן כמו זה.

ההוא מבזל ועוד איזה היה לבן...גרתי בבזל שנתיים, כמה בניינים משם...כל שבועיים ביקרתי בקרביץ בכדי לקנות דפדפות חדשות, בשביל הפתקים שהייתי משאיר לו על החלון :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...