Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזה?!!

מה עשית לו שהגעתם למצב כזה בכלל?!!! (לא מאשימה במשהו, סתם מעניין אותי אם התגרית בו או שהוא סתם מטורלל...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אצלנו במכללה...המורים לא מתעסקים עם הכיתה שלנו :-) .

תמיר

פורסם

לא יודעת מה אתכם, באוניברסיטה יש כיתות של 300 איש...

פורסם

1. אני מציע שתוסיפו לשם הקורס את הסיומת - הלכ(א)ה למעשה :twisted::wink:

2. בטח הסיפור הזה זו אי הבנה אחת גדולה כמו בסרט הזה עם מרטין לורנס והדבורה שמרחוק זה נראה כאילו שהשוטר מרביץ לו :-P.

פורסם

מעשה שהיה כך היה:

שעת צהריים לקחה אותי בנמנום קל אל תום שיעור משעמם, קפה בקפיטריה, וב- 13:00 מתחיל שיעור נוסף.

ב- 13:01 אני מגלה כי שחכתי את התיק בכיתה [השיעור הבא היה בכיתה סמוכה], אצתי רצתי אל הכיתה לקחתו.

נכנסתי אל הכיתה של ד"ר ריבקוב [להלן המרצה], והוא אסר עלי להיכנס, הרי הוא במהלכו של שיעור. התיק במרחק שתי שורות ממני, בקו ישיר, עוד שנייה אחת ואני מגיע אליו, מושטי את היד, 8 שניות ברוטו, אבל אז אני מרגיש כוח פיזי מתון לכיון הדלת.

כן, המרצה דחף אותי החוצה... [מורה לפיזיקה, לא?] והראה לי יפה את הכיתוב 2.03 על הדלת. [מבחוץ, כן?]

אה?!?! נראה לו שאני משאיר את התיק בכיתה...??? אני???

לא ממש... חיכיתי חצי דקה ונכנסתי שוב, בצעדים ישירים אל התיק, הושטתי ידי ולקחתיו. אלא שאז, כצפוי, הוא צד אותי, עצר את השיעור וביקש תעודה מזהה :roll:, תוך כדי שהוא חוסם את הדלת [חסימה רוחבית + תפיסת ידית] ומספר לי ולכיתה שהוא יעיף אותי מהמכללה.

כיוון שהפרשי המשקלים בינינו הם בערך פי שניים, נמנעתי מלהתעמת עמו פיזית, והתיישבתי בכיתה, ליד הדלת... ממתין בסבלנות.

המרצה: "תן לי תעודה מזהה"

אני: "לא"

המרצה: "אז תשאיר פרטים ואתן לך לצאת"

אני: "אני אשאיר לך פרטים שגויים, מה אתה מתקרקר?"

המרצה: "אני אעצור את השיעור"

אני: "אין בעיה, אני מסכים"

המרצה אוחז בידית הדלת ובידו השנייה מריץ טלפונים ללא הועיל.

המרצה: "תשאיר את התיק ותן לי תעודה או שאני קורא לביטחון"

אני: "אוקיי, אני נשאר, תקרא לביטחון"

ככה איזה חמש דקות. הכיתה בשוק טוטאלי- יש סטודנט שהולך ראש בראש מול ריבקוב...

ואז באה הישועה.

סטודנט נוסף ביקש להיכנס ופתח את הדלת. תוך כדי דין ודברים בינו למרצה, עזב המרצה את הדלת לרגע ואני חמקתי לי החוצה.

איך אני עובר את סף הדלת, המרצה תופס אותי ביד ומושך אותי חזרה לכיתה (!!!), מושך לי בתיק ומנסה לקחת אותו... אני נאבק, בורח החוצה, הצלחתח לנער אותו מעלי תוך כדי קריאה עזה: "פסיכופט!!! עזוב אותי..."

כל זה מול שתי כיתות... אחת בכיתה [הכיתה שלו] ואחת במסדרון [הכיתה שלי...].

במהלך ארוע זה המרצה שבר לי את האבזם של התיק, לאחר מכן גיליתי שנעלם לי הפלאפון.

לאחר פעילות מודיעינית צולבת מסטודנטים שיצאו מהכיתה והמזכירה האלק' שענתה לטלפון, אושרה הידיעה שהפלאפון שלי אצלו בתיק. בשעה 14:00 נכנסתי שוב לכיתה שלו, מול כל הסטודנטים ביקשתי את הפלאפון שלי בחזרה והוא סירב לתת אותו.

יצאתי החוצה ושמתי פעמי אל אגודת הסטודנטים ואל הדיקאנט. הגשתי כנגדו תלונה על אלימות, איומים וגניבה.

נכון עכשיו הטלפון שלי אצלו (!!!) ומחר הוא אמור להשיב לי אותו דרך המזכירות.

סתם יום שגרתי במכללה...

מחר יש לי שיעור איתו... או שאני בא עם צווארון וגבס [וכל הכיתה תצחק] או שאני נשאר בפוך... הרי גם ככה הוא לא מדבר עברית במהלך השיעור...

dirty old man

need love too

פורסם

היית לוקח לו את התיק ושכל הכתה תעלה עליו!

סתם.

הכי טוב להגיש תלונה - אם אגב זה לא יעבור אתה יכול להגיש תביעה במשטרה על גניבה ותקיפה...

(כי בעצם זה שהוא לא נתן לך לקחת את הדברים שלך זה כאילו גנב אותם ממך....) לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מתפלא שאני שומע את המקרה הזה, גם ב""מכללה"" עלק שאני לומד בה (יותר נכון י"ד שהמנהל שלנו מתעקש לקרוא לזה מכללה) יש מורים דפוקים, (שאגב מלמדים במכללות לתואר ראשון) שמורידים את העצבים שלהם על התלמידים...

עזוב אותך מגבס, תביא עליו מכה כפולה, תבוא בכיסא גלגלים, ותביא מכה גם לביטוח לאומי :wink: סתם...

פורסם

תלונה לדקנאט הסטודנטים ולמשטרה על גניבה ושימוש באלימות פיסית.

אין לו שום זכות לגעת בחפצים האישיים שלך ושום זכות שבעולם לבקש ממך תעודה מזהה.

SUE HIS ASS!

• תוכן חדש...