Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם פרוייקט הרכבת טורבו כזה הוא בר ביצוע בארץ?

מדובר על טורבו לסובארו דיאל דגם 84, אולי גם יתאים לשנתון יותר מאוחר,קרי לאונה.

עלות: 49$ , נניח עוד 50$ משלוח = 100$, ירשום על החבילה מתנה 20$ = אין מכס.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Subaru-GL-turbocharger-IHI-turbo-Original-VF-series_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ46096QQitemZ8013095424QQrdZ1

פורסם

מה הקשר?

איפה הסעפת?

צנרת גדישה?

צנרת שמן?

מחברים?

רישוי?

ולמה לעזאזל לגדוש רכב שהשלדה שלו בקושי מצליחה להתמודד עם שמונה כוחות העכבר שלה גם ככה?

סיכום ביניים - תכין את הארנק לסכום חמש-ספרתי עד הרגע שהפרוייקט המיותר הזה ייגמר.

הצעה - תעשה חיפוש בנושא ותקרא עוד קצת על טורבינות לפני שאתה ממשיך להגיב.

מוטי

פורסם

ועוד משהו,אם המשלוח הוא מעל 50 דולר,ואני מדבר רק על המשלוח,אז החבילה חייבת במכס.

ערך החבילה=ערך התכולה+משלוח

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
מה הקשר?

ולמה לעזאזל לגדוש רכב שהשלדה שלו בקושי מצליחה להתמודד עם שמונה כוחות העכבר שלה גם ככה?

מוטי

אהבתי את המשפט

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מה הקשר?

איפה הסעפת?

צנרת גדישה?

צנרת שמן?

מחברים?

רישוי?

סיכום ביניים - תכין את הארנק לסכום חמש-ספרתי עד הרגע שהפרוייקט המיותר הזה ייגמר.

מוטי

למה ללכלך ?

בארץ הרכב מגיע עם מנוע 1300 או 1600 אך בחו"ל העניין קצת שונה, שם יש את ה 1800 וה 1800 טורבו 4*4, עם אותו בודי בדיוק, וכמובן יש את המכורים לעניין שמשתילים מנוע של WRX בלאונה....תעשה חיפוש בגוגל....בפורומים של סובארו.

הינה אחת נחמדה(דווקא בחור מאוד מוכשר שיצא לי לדבר איתו):

http://www.cardomain.com/ride/246031

פורסם

מכיוון שאין ברצוני לפגוע בך, האם יש לך מושג מה מעורב בבניית מנוע מוגדש ממנוע לא מוגדש או שאתה סתם עוד ילד שמבזבז לכולנו את הזמן על חלומות בהקיץ וטורבואים ב-$49?

מוטי

פורסם
מכיוון שאין ברצוני לפגוע בך, האם יש לך מושג מה מעורב בבניית מנוע מוגדש ממנוע לא מוגדש או שאתה סתם עוד ילד שמבזבז לכולנו את הזמן על חלומות בהקיץ וטורבואים ב-$49?

מוטי

מוטי למה האגרסיביות הזו?

הבנאדם לא יודע ובגלל זה הוא שואל.

אני בטוח שיש פה עוד כמה שרוצים ללמוד קצת על טורבו ושיפורים ולא יודעים לאן לפנות.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ח'ברה, אנא סלחו למוטי. אם תכנסו לפורום הטכני ותראו עם איזה גנון הוא צריך לפעמים להתמודד תבינו את הקשיחות. בטכני נפתח פעמיים ביום בערך שרשור של צעיר שמגלה באיביי בלון ניטרו (לא כולל צנרת, דיזות, מזרקים, ווסת, סולנואיד, חיישן סל"ד וכו') בעשרים שקלים וחושב שהוא ככה יצליח לנצח בראלי הרמזורים הקרוב לביתו. כנ"ל טורבו, כנ"ל וורטקסים למיניהם.

ואת האמת? השרשור הזה מתאים לפורום הטכני יותר מלפורום אספנות, לא?

פורסם
מה הקשר?

איפה הסעפת?

צנרת גדישה?

צנרת שמן?

מחברים?

רישוי?

מוטי

הכי חשוב מצנן, קפצים מחוזקים, ברקסים מתאימים.....

זה שיש טורבו עדיין לא עושה את הרכב למהיר יותר ....בעצם כן......מבטיח הגעה מהירה למוסך...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יכול להיות שאני יותר אגרסיבי ממה שנדמה לך כנכון ידידי, אך אמרתי - אין ברצוני לפגוע בבחור והצעתי לו לחפש ולקרוא מעט יותר על הנושא לפני שהוא שואל שאלות מיותרות מה גם שזה בפורום הלא נכון ולכן מועבר לטכני...

אין בין השאלה שפותח שרשור זה שאל לבין מאתיים הפעמים ששאלת הטורבו עלתה לפני כן בפורום הטכני שום הבדל, כל כמה ימים בא מישהו חדש עם אותו הסט של השאלות... קרא נגיד את התגובה של תומר הדר משרשור אחר ותבין על מה הקצף -

כבר לפני כשנתיים היו לנו הרבה ויכוחים בתחום- כל שבוע היה נכנס מישהו (גיל ממוצע 21) ושואל כמה יעלה לשים טורבו או סופרצ'ארג'ר או וונקל (המועמדת- הרכב של אימא). אחרי עמודים על גבי עמודים של הסברים, ויכוחים לגבי יחס דחיסה נכון והיתרונות של קראנק סכינים ובוכנות מחוסמות ,אותו ילד היה נכנס וכותב משהו כמו "תודה רבה,החלטתי לרדת מהפרוייקט".אז בנקודה כלשהיא פשוט החלטנו להפסיק עם השטויות האלה. זה כמו מישהו שכתב לפני כמה ימים בטכני על יתרונות של ווסת לחץ דלק- ישר התחילו לענות לו מיליון איש- רובם מעולם לא התקינו ווסת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89804

מה שהוביל כמובן לדיון סוער על נפחים וכיו"ב.בסוף הסתבר שלבחור יש פיאט אונו.

אז אם יש למישהו שאלה כמו "סתם בשביל ידע כללי- איך מתקינים טורבו"- שסתם בשביל ידע כללי יקנה ספרים על הנושא באמזון וסתם בשביל הידע הכללי ישב איזה חודש לקרוא אותם (ישבתי על זה .400 עמודים מרתקים על שינוי יחסי הכוח במנוע)- כולל גראפים וסכמות.

אם אחר כך יש שאלות נוספות,יותר ממוקדות- כל אחד כאן מאוד ישמח לענות.

אחרי שסיימת לקרוא את התגובה הנ"ל, עבור לשרשור הזה ותבין למה התופעה הזו משגעת אותי אישית ולמה אני אלחם כדי למנוע אותה במידת האפשר, גם אם אני פוגע "בפופולריות שלי" כי אני פחות נחמד... :?

אנא קבל את העניין בהבנה, הכל בידידות ומתוך דאגת אמת לאתר ולשמירה על איכותו.

מוטי

נ.ב: נערך כדי להוסיף -

משה, שים לב מי אם לא פותח השרשור שלנו כאן מתווכח איתי על נושא הרכבת טורבו למכונית אטמוספרית בשרשור שממנו לקחתי את התגובה של תומר הדר.

האם גם אתה משוכנע כמוני כרגע שיש לנו עוד אחד שמבלבל את המוח בפורום סתם?! :evil:

פורסם

ככה, פחות או יותר, צריך להראות קיט טורבו.....כמו שצריך.. (תוסיפו לזה מחוון, בולמים מתאמים, בלמים מתאימים, מפלט, צינור פליטה מתאים וכו' וכו'...) עלות? כולל הכל? פלוס-מינוס, במקרה הטוב, 5K...

עריכה: 5K בירוקים.... (לעיוורי הצבעים - דולרים...)

TK-SupraKits.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יש עוד משהו :

הבחור כתב, (מועתק ):

Shipping and payment detailss.gifs.gifs.gifShipping Costs.gifServices Availables.gifAvailable toUS $19.99s.gifUPS Grounds.gifUnited States OnlyWill ship to United States.

הדגשתי באדום, שהבחור לא מתכוון לשלוח מחוץ לארה"ב

אז מה ההתלהבות מעבר לכל הדעות הנכונות שהובעו כאן....?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רגע ,מודל 84 זה סובארו פשע העגולות או המרובעות שיצאו אחר כך? כי נידמה לי שהפשע זה עד מודל 83.

אם זה העגולות(פשע)אז מי שפירט את המנועים איתם הגיעה לארץ טעה.

לאבא שלי הייתה אחת מפוארת אוטומטית ,חלונות חשמל, ומנוע 1800...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...