Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.socalevo.net/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=14442

גורלה העגום של פררי אנזו בכבישי ארופה

http://www.ferrarichat.com/forum/showthread.php?t=81352

נשארו רק 398.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר, בפורום שלהם הם אומרים שמדובר רק באיבוד שליטה של הנהג ואין עוד רכב מעורב.

אבל באחת התמונות רואים גלגל, שדומה במידותיו לגלגלים ב-306 שלי, ואני בטוח שהאנזו לא נועלת 185/65!!! :roll:

פורסם
זה מה שקורה כשנהג לא מיומן נוהג על מכונית בעלת אופי ספורטיבי...(לא בהכרח אנזו!)

דיי מספיק כבר עם הסברה הפרמיטיבית הזאת.

תאונות יכולות לקרות לכל אחד,גם למייקל שומאכר וקולין מקריי.

ותגובות כמו שלך זה מה שקורה שמסיקים מסקנות ולא יודעים את כל האמת.

פורסם
יופי, עוד לא הגיעה התגובה הנדושה אז אני רוצה:

יש מצב לקצה שילדה?

ואני אוסיף אחת משלי:

יש מצב שהוא מוכר את הג'אנטים??

פורסם

מעניין אם באו סוחרי ברזל לקפוץ על המציאה... היא כבר מילא מפורקת ומוכנה לגריטה מהירה...

יורדות לי דמעות...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוני, מספיק עם התמימות.

להזכירך, גם בארצנו הקטנה ישנן מכוניות שמגיעות למהירויות הללו, ואני בכלל לא מדבר על אופנועים.

להזכירך: לפני כשבוע נתפס אדם הנוהג באיבו8 על מהירות של 205 קמ"ש.

פורסם

אם זה מה שאתה חושב אז כדאי שתתעורר ותריח את הקפה.

אנשים תמיד נסעו מהר ותמיד יסעו מהר, לפעמים יש דברים שבלתי אפשרי להתחשב בהם, ושחיידק המהירות פשוט אוכל אותם ומעלים אותם מהראש ומשיקול הדעת. אין מה לעשות.

אנשים תמיד עשו תאונות ותמיד יעשו, ההבדל היחיד הוא, שהפעם מדובר במישהו "קצת" יותר עשיר מהממוצע, שעשה תאונה.

לא חסרים נהגי ראלי מעולים שנהרגו בתאונות, לא חסרים אופנוענים שהיו לאגדות חיות שנהרגו תוך התמזגות עם האספלט, אז מה? זה אומר שיש להם שיקול דעת אידיוטי ושהם לא יודעים לנהוג? ושהם מתעסקים בכלים שמעל לראש וליכולת שלהם? לא! בפירוש לא.

ולא אני ולא אתה יכולים להסיק כמה טובה היתה יכולת הנהיגה של הנהג המדובר באנזו, אז אל נא תתן לספקולציות להציף את ראשך, וכבד את זכרו.

שבוע טוב

אלעד

• תוכן חדש...