Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והכי חשוב לזכור שמדובר בחיי אדם,גם אם לא מכירים אותו.

אין מחיר לחיי אדם.

מבחינתי כל ה 398 אנזו שנשארו יכולות להישרף תמורת חיי אדם.

אנזו או לא ....בסך הכול פחית מתכת וקרבון.

מדהים אותי תמיד שהאדם מטומטם והמכונית מושלמת.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהג "מיומן" וחכם... לא היה נוהג על 256 קמ"ש על כביש ציבורי!!!
נהגת פעם על הכבישים באיזור מילאנו שאתה מדבר?

כביש ציבורי זה לא בהכרח כביש גהה. האוטוסטראדות בצפון איטליה מתוחזקות בצורה נפלאה והנהגים שם תקועים קבוע במסלול הימני.

מהירות הנסיעה המותרת היא 130 והמהירות הממוצעת בה תנועת המכוניות הפרטיות זורמת היא 150. לא נדיר בכלל לראות רכבים נוסעים 200 במסלול האמצעי\שמאלי ואיזו פרארי מדי פעם נוסעת על הרבה יותר. זה טבעי לחלוטין כשמדובר בתשתית מצויינת ובכביש מלא נהגים שאינם החרא הלבנטיני המצוי שנוהג\ת על 80 במסלול השמאלי ולא יודע מה זה מראה.

פורסם
לפני כשבוע נתפס אדם הנוהג באיבו8 על מהירות של 205 קמ"ש.

אני מחכה לשמוע בחדשות על נהג ב-205 שנתפס על 8 קמ"ש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, אני עדיין בלאג אדיר - מנסה לפענח את פשר ההודעות שלך מלפני חצי שנה.

אגב, האיבו מוחרמת ונמצאת במתנ"א בבית דגן(נדמה לי שזה בבית דגן). אולי ימכרו אותה בקרוב במכירה פומבית. ;)

פורסם

פעם נוספת אני אצתרך לחדד את קו המחשבה שלי...

נהג חכם ינהג במהירויות כאלה ואף יותר גבוהות במסלולי מירוצים עם כל אביזרי הבטיחות ההכרחיים.

כל אחד וסדר העדיפויות שלו... מה בא לפני: חיים (בריאות) או חידק מהירות בלתי נשלט.

בואו ולא נפתח את הנושא לדיון על משמעות החיים.

יום טוב.

פורסם

זה לא עניין של סדר עדיפויות.

זה עניין של תחושה רגעית. וכן, אני אישית הייתי מרגיש נוח ביותר לנהוג בכיף על כבישי איטליה המשובחים באנזו שלי על מהירויות יותר גבוהות. ואם אני אמות, אז לפחות זה יהיה מהיר וחסר כאב.

פורסם

מדהים איך שהפרארי הזו נקרעה לגזרים :shock:, הייתי מצפה שתא הנוסעים יהיה מוגן הרבה יותר ברכב שכזה (אם כי בהחלט יתכן שגם אם תא הנוסעים היה מוגן, שהתוצאה הסופית הייתה כי הנוסע היה נהרג בשל פגיעה באברי גופו הפנימיים).

נ.ב.

ח"ח לתגובה של > "this thread is worthless without video" :?

פורסם
זה טבעי לחלוטין כשמדובר בתשתית מצויינת ובכביש מלא נהגים שאינם החרא הלבנטיני המצוי שנוהג\ת על 80 במסלול השמאלי ולא יודע מה זה מראה.
בקרוב אצלנו..
פורסם
מדהים איך שהפרארי הזו נקרעה לגזרים :shock:, הייתי מצפה שתא הנוסעים יהיה מוגן הרבה יותר ברכב שכזה
לא נראה לי שהבנת ,

זה קרה ב 258 קמ"ש... יש גבול למה שרכב מסוגל לספוג , גם אם זה מגאן , לגונה , סדרה 5 או אפילו האמר...

וליוני ,

נסעו במהירות כזאת וימשיכו לנסוע במהירויות גבוהות מאלו , למה ?

כי זה כייף . אולי לא "חכם" אבל כייף .

מצד שני , גם רכב ספורט זה לא חכם ומשתלם...

אז תמכור את שלך ( אם יש לך בכלל ) או חבל שתגלוש באינטרנט ( לא בריא לעיניים ) או תפסיק לאונן ( זה מצמיח שיערות בידיים ) או לאכול ג'אנק פוד ( כולסטרול ) או לחשוב בכלל ( זה גורם לכאבי ראש ולחום )

עוד משהו קטן , דווקא נהיגה ספורטיבית ( סיבובים ) מסוכנת יותר מנהיגה "סתם" מהירה

והשוס האחרון

אני בטח אחדש לך , רוב התאונות קורות בבית...

ולכולם , הלכו כאן חיי אדם , אז כוסאמו האנזו ( אפשר יהיה לקלל את הבחור אם הוא היה נשאר בחיים או שהוא נשאר , אין לנו מושג )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
נהגת פעם על הכבישים באיזור מילאנו שאתה מדבר?

כביש ציבורי זה לא בהכרח כביש גהה. האוטוסטראדות בצפון איטליה מתוחזקות בצורה נפלאה והנהגים שם תקועים קבוע במסלול הימני.

מהירות הנסיעה המותרת היא 130 והמהירות הממוצעת בה תנועת המכוניות הפרטיות זורמת היא 150. לא נדיר בכלל לראות רכבים נוסעים 200 במסלול האמצעי\שמאלי ואיזו פרארי מדי פעם נוסעת על הרבה יותר. זה טבעי לחלוטין כשמדובר בתשתית מצויינת ובכביש מלא נהגים שאינם החרא הלבנטיני המצוי שנוהג\ת על 80 במסלול השמאלי ולא יודע מה זה מראה.

בעיקרון אתה צודק 100%, אבל לא בהקשר למקרה הזה.

הסתכלת בתמונות ? יופי, הכביש הזה הוא לא אוטוסטרדה. כביש עם נתיב אחד לכל כיוון הוא לא כביש מתאים לנהיגה למעל 200 קמ"ש. נהג טוב קובע את מהירותו היא לפי תנאי הדרך.

לדעתי זו חוסר אחריות , ואני רק מקווה שהוא לא לקח איתו אף אחד.

ולמר פיצפוצי: בוא נפוצץ אני ואתה את הבניין העגול של עזריאלי. למה ? זה בטח כיף.אולי לא חכם, אבל כיף.

פורסם
ולמר פיצפוצי: בוא נפוצץ אני ואתה את הבניין העגול של עזריאלי. למה ? זה בטח כיף.אולי לא חכם, אבל כיף.

נכון, זה בדיוק אותו הדבר

למתי קבענו?

פורסם
יוני, באמת צריך להסביר לך שאף אחד לא קונה פרארי אנזו (!) בשביל לנסוע 60 בכביש כפרי ולהנות מגלגלצ ?
מינימום 80 וורדה רזיאל ז'קונט.

אם למות, אז למות באנזו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
לא נראה לי שהבנת ,

זה קרה ב 258 קמ"ש... יש גבול למה שרכב מסוגל לספוג , גם אם זה מגאן , לגונה , סדרה 5 או אפילו האמר...

ברור שהבנתי באיזו מהירות זה קרה, אך בכל זאת, הנזק הנ"ל הוא חמור מהצפוי במקרה הנ"ל (מבחינת שאריות הרכב).

• תוכן חדש...