Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני ישר אומר שזה לא מכליל את כל הפילטרים אבל אני מאמין שכל החלופים הרגילים הם באותה רמה .

אחרי שקניתי את הרכב עשיתי טיפול גדול במורשה והיה בסדר.בטיפול הבא שמתי שמן סביר (לא הכי טוב) ופילטר חלופי, ובזמן התנעה הנורה של לחץ שמן היתה נכבת קצת אחרי ההתנעה אך לא מיד.אבל נאמר לי שזה בסדר.

היום החלפתי עוד פעם שמן הפעם שמתי גם שמן טוב LM וגם קניתי פילטר מקורי (אבל לא במורשה של פיאט כי נראה לי שבירושלים הם עוד מעט יתפרקו כי כל פעם חסר להם דברים בסיסיים ). לצערי לא לקחתי פילטר שהמוכר אמר לי לקחת, בטענה שהגודל שונה אלה אחד אחר שדמה לשלי גם מקורי של פיאט והוא כמובן לא התאים . אבל היה לי בבית חלופי ושמתי אותו. ועוד פעם אני מניעה והנורה נכבת אחרי ההתנעה . הלכתי לחנות להחזיר את הפילטר הלא מתאים. הוא הציעה לבדוק לפי מספר רכב את דגם הפילטר. בדק בפיאט והסתבר שפילטר כמו שהיה פעם הוצא משימוש בגלל פגם והביא לי דגם פילטר עדכני שהסתבר שזה מה שהוא הציעה לי בהתחלה. ישר החלפתי את מה ששמתי לפני, למקורי וראו איזה פלא הנורה נכבת ישר עם ההתנעה מה שמראה על המצאותו של שסתום על חזור במקורי, וחסרונו בחליפי לכן נראה לי שעדיף להוציא עוד כמה שקלים (42 שח למקורי) ולחסוך בלאי מנוע.

הייתי צריך לספר את כל הסיפור בגלל ההשוואה.

פורסם

טוב לדעת. אז מה שאתה בעצם אומר הוא שאם הנורה לא ניכבת ישר לאחר ההתנעה אלא לאחר שנייה שתיים אז הפילטר הוא תחליפי ולא טוב (אין לו שסתום אל חזור)?

Veni Vidi Vici

פורסם

טוב לדעת. אז אם הבנתי נכון - אם הנורה של השמן לא ניכבת מיד לאחר ההתנעה אלא שנייה שתיים אחר-כך זה אומר שיש לי פילטר תחליפי שאין לו שסתום אל-חזור ?

Veni Vidi Vici

פורסם

שלום לכם,

אומנם נכון הדבר ישנם פילטרים שיש להם שסתום אל-חוזר שתפקידו לגרום לכך ששמן ישאר בפילטר לאחר כיבוי המנוע.

דבר זה מזרז את זרימת השמן למנוע בזמן ההתנעה,כמובן מדובר על מספר שניות בודדות אבל זה כנראה מה שעושה את ההבדל.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...