Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול ב-Buttonwillow Raceway עם אורח מהפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כבר קראתם על ימי המסלול שלי לפני כן כמה פעמים, הפעם התארחנו במסלול ב-Buttonwillow, מסלול טכני למדי, הרבה פניות, שינויי גובה, מהירויות גבוהות והרבה חבר'ה טובים עם שלל מכוניות מעניינות, רק שהפעם, במקום סיפורים על מיטב התוצרת מבית לוטוס, מרצדס, סובארו וכו' נתרכז במכונית שלי - המיאטה.

מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?

בכל הלילות אני נוהג במיאטה כהרגלי ואתם מקבלים את הסיפור מהצד שלי, הפעם הצטרף למושב הנוסע אצלי אחד מתושבי הפורום, הלוא הוא רוי (Pickiki).

אני באמת יכול להפליא בסיפורים על העקיפה של הקורבט Z06 באמצע הישורת הראשית, על הצלילה לעקיפה מתחת ל-STI עם מעל 400 כ"ס, על ההיחלצות הזריזה שלי מהיגוי יתר בכמעט 200 קמ"ש לאחר שכמות הדלק שנשארה במיכל לא הגיעה למשאבה בגלל כוח הג'י שהאוטו משך באמצע פניה, אבל אני באמת אשמח לראות את רוי מגיב כאן ומספר על היום הזה מזווית הראיה שלו.

הערות והארות מהיום הזה -

• צריכת הדלק של המיאטה במסלול מהיר כמו Buttonwillow היא שערורייתית לגמרי, האוטו גמע משהו כמו 65 ליטר במהלך שעה ורבע של נהיגת מסלול.
  • לצמיגי המירוץ של קומהו מדגם V700 VictoRacer אחיזה גבוהה למדי, לפחות באותה הרמה של הצמיגים המקבילים מתוצרת Toyo (דגם RA-1), לעומת זאת נראה כי אורך החיים שלהם עומד להיות מעט קצר יותר.
  • המיאטה מסוגלת לקפוץ באויר גם עם נוסע באוטו :shock:...
  • כשאתה מצליח להדבק עם גולף GTI MK4 לפורשה GT3 לאורך סשן שלם אתה יודע שאתה... עושה עבודה טובה ממושב הנוסע עם הסטודנט שלך בקבוצת המתחילים :wink:.

שרטוט של המסלול -

BW_race_13a_config.gif

אורך ההקפה של המסלול המסומן בצהוב הוא קרוב לחמישה ק"מ.

מוטי.

נ.ב: אין וידאו, המצלמה שלי שבקה חיים סופית :evil:, תמונות סטילס ייתווספו מאוחר יותר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת יכול להפליא בסיפורים על העקיפה של הקורבט Z06 באמצע הישורת הראשית, על הצלילה לעקיפה מתחת ל-STI עם מעל 400 כ"ס, על ההיחלצות הזריזה שלי מהיגוי יתר בכמעט 200 קמ"ש לאחר שכמות הדלק שנשארה במיכל לא הגיעה למשאבה בגלל כוח הג'י שהאוטו משך באמצע פניה.

תפליא, תפליא, תמיד כיף לקרוא את חוויותיך.

פורסם
על ההיחלצות הזריזה שלי מהיגוי יתר בכמעט 200 קמ"ש לאחר שכמות הדלק שנשארה במיכל לא הגיעה למשאבה בגלל כוח הג'י שהאוטו משך באמצע פניה
הSURGE TANK שבניתי לג'יפ שלי, שנועד לפתור בעיות של אספקת דלק בשיפועים קיצוניים, דווקא הגיע במקורו מהעולם שלכם, עולם של עומסי G גדולים. זה לא פק"ל אצלכם?

surgetank9ro.jpg

פורסם
מה היו זמני ההקפות למסלול הזה ?
הכי טוב שלי היה 2:07 ואם אני לא טועה הייתי השלישי או הרביעי הכי מהיר מכל המכוניות שהיו שם, נראה היה כאילו המיאטה מסוגלת להיעזר בעוד כמה סוסים בשביל הישורות והחלקים היותר מהירים של המסלול.

החישוב שלי אגב הוא שהמהירות הממוצעת שלי במהלך ההקפה הייתה בערך 130 קמ"ש.

חנן -

אכן רעיון טוב למרות שברוב המקרים אני מקפיד על מפלס דלק גבוה יותר... המשקל של הדלק דווקא מאזן את המיאטה בגלל המיקום של המיכל.

מוטי.

פורסם

אוקיי,

עכשיו תורי:wink:

יכולתי להתחיל בכמה היה מרגש ושונה כל היום הזה היה מבחינה מוטורית וכמה החוויה הזו מילאה לי את הריאות בהמון אויר(מדולל בריח צמיגים שרופים) להמשיך את החיים בישראל אבל....אני בוחר להתחיל ממוטי.

כן רבותי וגבירותי אני בוחר להתחיל באדם עצמו,כולם מכירים אותו עם הקסדה על הראש (לי לקח 30 שניות כדי לנסות ולראות האם מדובר באותו אדם מהפורום:razz: )..שנון מקצועי ובלתי ניתן לתיקול בכל מה שקשור למכוניות-ותאמינו לי שניסיתי!!

ובכן הוא כזה!! או איך שחברה שלו מכנה אותו HELL OF A GUY בתרגום חופשי" בחור מהגיהנום:smile:

כמות ההשקעה והדיוק וחוסר הפשרות שלו בכל דבר שקשור לרכבים ולבטיחות היא פשוט מעוררת התפעלות -ישראל המוטורית מפסידה ובענק שהוא לא נמצא אצלנו!!!!

ועכשיו לכלה: מילה אחת יש לי עליה- עוצרת נשימה - בכל המובנים(הסבר בהמשך)

הורדנו אותה מהטריילר, בדקנו שיחקנו הנענו נסענו..ו.ווווואאאאאאווווו!!!!!!!!!!!

לא משהו שאתה מצפה ממיאטה בכל סוג..טוב אחרי כמה דקות התרגלתי לתאוצות הלא הגיוניות וזריקת הראש אחורה-עד כאן הכל טוב ויפה ומרשים אבל..

רק כשאתה עוקף קורבט C06 עם סופרצ'ארגר,CROSSFIRE שנאבקה קשות בסיבובים ו STI עם 250כ"ס בגלגלים ואינטרקולר בגודל של מיני מיינור- אתה מבין במה אתה נוסע:shock:

אפשר להמשיך עוד ועוד על תאוצות ועל אחיזה אבל לי יש וידוי קטן:

באחד הסיבובים עקפנו חזק ואני בתמימתי הסתובבתי שמאלה לראות את מי עקפנו, מוטי נכנס לסיבוב ימינה ב2G...היות והחגורה היתה צמודה לי לחזה פשוט איבדתי הכרה לחצי שנייה-עד כדי כך האוטו חזק:twisted:

ד"א מוטי - אתה צודק - האוטו שלך באמת נשמע כמו יתוש עצבני יותר מאשר אריה חרמן:lol:

מה זתומרת תושב הפורום?? חשבתי שאנחנו חברים לא?? אחרי 25 בקבוקי מיים מינרלים ומגש פיצה אתה חייב להעלות אותי בדרגה!

טוב, יאללה עוד 12 שעות הטיסה לארץ השממה המוטורית..

בוקר טוב ישראל

המשך יבוא..בחלק השני יסופר על ההצעה הבלתי ניתנת לסרוב של ג'ון מיולר(muellerized.com)...מי שלא ראה את ה EVO שלו לא ראה EVO מימיו!!

רוי

פורסם
חוסר דלק = לא טוב לבוכנה ... נו באמת מוטי .. אני מתפלא עליך :)
אתה כנראה לא שמת לב להקשר - זה קרה בכמעט 200 קמ"ש באמצע פניה (תן למספר להחרט לך מול העיניים - 200), מה שאוטומטית שלח אותי להיגוי יתר עצבני ובכלל לא משעשע... אם אתה חושב שמה שעבר לי בראש זה הבוכנה אתה ממש טועה וכנראה שלא יצא לך להיות בסיטואציה כזו... אתה מפסיק לנשום עד שהאוטו מתיישר ואתה יודע שכרגע ניצלת מלבצע איזה שמונה סאלטות באויר בגלל שעפת מהמסלול בנסיעה הצידה במהירות כ"כ גבוהה.

רוי -

אני מבין שאתה עדיין לחוץ מכדי לספר על העקיפה של ה-STI :wink::lol:... (אגב הקורבט היא C5 Z06)

מוטי.

פורסם

לא לחוץ פשוט הנהג של הSTI עוד רודף אחריי ואני כותב תוך כדי נסיעה בסלאלום ב HW405...:bad-word:

ולגבי הקורבט- יפה שהספקת להבחין ב250קמ"ש:wink:

רוי

פורסם

אורן, אני סתם משתעשע עם התגובה שלי, ברור לי שלא כתבת ברצינות את מה שכתבת..

רוי, לא נראה לי שסגרנו 250 אתמול, אני מוכן להמר על 215-220 קמ"ש בסוף הישורת הראשית ומהירות דומה למדי בסוף הישורות בחלק המערבי של המסלול - זו שאחרי הקפיצה וזו שלפני הישורת הראשית... לקפיצה עצמה, אגב, אני יודע שאני מגיע באיזור ה-205 קמ"ש לפני הבלימה (רזמל שים לב!).

אגב, ההוכחות החותכות :-) -

רוי -

BWRoy.jpg

ואנוכי -

BWMoti.jpg

האיבו המדוברת (מכונית המירוץ של חטיבת המירוצים של Road///Race Engineering בניצוחו של ג'ון מיולר) -

DSCN1732.JPG

מוטי.

פורסם
על ההיחלצות הזריזה שלי מהיגוי יתר בכמעט 200 קמ"ש לאחר שכמות הדלק שנשארה במיכל לא הגיעה למשאבה בגלל כוח הג'י שהאוטו משך באמצע פניה
אני יכול להבין שגם את ההיחלצות היית צריך לעשות ללא שימוש בגז ?

היגוי בלבד ?

אאוץ'...

ניר

פורסם

הבנת נכון, באמת לא היה על מה ללחוץ באותה השניה... :-o

האמת היא שזה קורה כל כך מהר שאין זמן לחשוב או לעשות שוב דבר חוץ מתנועת ההגה האינסטיקטיבית והמשך הלחיצה על הגז שבמקרה זה לא עשתה יותר מדי..

מוטי.

פורסם

היי!

שמח שנהנתם (כרגיל).

שאלה קטנה, שמתי לב שהאגזוז של האיבו מסובב לצד, זה במטרה מסוימת או סתם?

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...