Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא כניראה הלך למקום עבודתו שנימצא במרחק הליכה מהאצטדיון לבקר עם עוד כמה [רז למה לא אמרת לי ..]

דבר שני הוא מכר כבר את הWRX השחורה שלו [הוא אמר לי מה הוא מתכנן להביא אבל לשמור בסוד כל מה שאני יכול לומר שהWRX לעומתה לא יותר מאשר צעצוע יפני ..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגיע סופית. ומגיע כרגיל עם שוק בבגז. אז אנשים להגיע עם כסף.

ואסף. איפה המערכת?

ולמי שיש W7. ומוכן להשאיל אותו לניסוי גרעיני. (W7 * 2 באוטו *1 )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הוא מגיע עם רנו קליאו אפור עכבר עם ספויילרים כונסים ומדבקות ושאר ירקות . אתה כבר תזהה אותו שבמושבים האחוריים שלו יהיה סאבים מגברים רמקולים וציוד למכירה עד אפס מקום ...

קיצר סימון אם לא תמצא אז אני יראה לך לא בעיה..

אלי ,איפה המערכת שלי? מורכבת בטרנזיט של אנשי נ נח נחמן נחמן מאומן..:-)

פורסם

הסאב שלי הצטנן והרמקולים ממש חולים...... למגבר יש חום גבוה.... כנראה בגלל חילופי עונות.

והרדיו דיסק שלי הלך לחבר לישון אצלו שישי........אז המערכת לא תהייה במייטבה .

תמיר

פורסם
חחחח....הפעם אולי יהיה לך סיכוי להגיע ראשונה... :(

בכל מקרה אני גם מגיע עם מערכת חדשה...

חחח, להזכירך גם בפעם הקודמת הייתי ראושנה....:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עד כמה כבר אפשר ללחוץ....?

ורז אכל קצת אבל....הוא אפילו כתב זאת בשירשור , כך שאני דוברת אמת ורז חיזק את דברי.:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא עשה זאת מתוך נימוס אל אישה .[במילים אחרות אם זה הי תלוי בו אז זה היה הולך ככה:"אישה-למטבח!".:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...