Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל אני גם יגיע..

אתם מוזמנים לבוא לשמוע (ואל תתיחסו לרעשים של הפח אני מוכר את האוטו אז לא השקעתי באיטום).

ד"א אני מביא איתי נרגילה

H.U:CLARION DXZ775USB | COMP:HAT Clarus C61-2 | REAR:REF9613I 6X9 | SUB:KICKER CVR12 X2 | AMP1:ROCKFORD P4004 | AMP2:HIFONICS BX1000D

פורסם

גם אני יהיה שם...

וברכב איתי יהיו כמה מחידושי הסאונד שחלק רחב ממכם עדיין לא מעודכנים

ואני מאוד ישמח להדגים לכם

כשעוצמה ואיכות נפגשים אני שם/// (כבר תשמעו אותי)

oha11

פורסם

איך אני מת על השחצנים...

רק לאוטו שלך אני מחכה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני מגיע, נכון להיום ללא מערכת, אלא אם אני יספיק לסיים את הבניה, הפרוייקט נלקח לצורך שיוף מחדש בונדו, ביקורת וצביעה מחדש, אם אני אצליח לסיים עד יום שבת, אז על הכיף כיופאק!, בנתיים, אני מגיע בשקט...

נתראה.

under construction..

פורסם
מגיע -[ללא מערכת..][/QUOTE]

אסף תחזיר את "הזבל הסיני":wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל למי יש זבל סיני? את מתבלבלת..

וזהו הרכבתי רדיו טייפ מעפן +2 רמקולים מקדימה ישנים וזהו ניגמר העניין .

:wink:

נ.ב: גברת אסרף, השמעתי נכון? את מגיעה? זה הולך להיות טוב..[סימון שמעת אותו ? הוא מגיע..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף אפשר לארגן "על האש"? או מסעדה לאחר המפגש? (מבטיחה הפעם לא לנסוע מהר):wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...