Jump to content

GILAL

  • הודעות

    173
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של GILAL

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

10

מוניטין

  1. הגעתי למסקנה הזו גם בלי שכתבת , נושא הקפיצה לבדיקה כבר נבדק על ידי, אבל מסתבר שזה רק בגדר רצוי ולא בגדר המצוי.
  2. TOSTOS - לגבי שאלותיך הרעש נשמע לי מאיזור המנוע איפה שנמצאים הבוכנות והשסתומים. לפי מה שנראה לי הרעש הוא מהמנוע (ולא מהמשאבה) בגלל שהשמן לא מגיע למנוע בשניות הראשונות. לגבי מה שכתבת - אכן היתה לי בעבר נזילה מאטמים וממחזיר שמן אחורי. היום אין נזילות. אני החלפתי לאחרונה בתדירות גבוהה שמנים (בין היתר לאור הטיפולים שעשתי - ניקוי קרטר / החלפת מרימים) השמן שאני משתמש הוא השמן המומלץ על ידי קמור - שמן של אלף סננטטי מלא 5W30 אני לא יד ראשונה, קניתי את הרכב רק לפני כחצי שנה וברור לי שהכל תוצאה של הזנחה של הבעלים הקודמים.
  3. תודה על התשובות, נתתי לי כיוון.
  4. ליגאל שלום אני אוסיף ואציין שהיו לי בעבר נזילות שמן שתוקנו. אם הבנתי נכון את דבריך, יתכן שמשאבת לחץ שמן תקולה ולכן יש לבדוק לחץ שמן עם מד לחץ. האם בשביל לבדוק את מיסבי ההחלקה של גל הארכובה, צריך לפתוח ראש מנוע? תודה
  5. המנוע הוא מנוע וולטרוניק, נפח 2000, שנת יצור של הרכב: 2002 לגבי החלפת שסתום, לא יודע אם זה אפשרי, כי המסנן שמן שהורכב במקום הישן נקנה בחברה, כלומר הוא אורגינלי. לא יודע אם אפשר להחליף למשהו אחר.
  6. כשאני מניע את האוטו נשמע רעש כמו של טרקטור למשך 2- 3 שניות. כשהרעש מפסיק נכבית המנורה של לחץ שמן. זה קורה רק כשהמנוע קר. בהתנעה זמן קצר אחרי התנעה קודמת או אחרי נסיעה אין רעש. שאלתי מספר מכונאים מה יכול לגרום לרעש - אחד המכונאים בחברה אמר (מבלי ששמע את הרעש) שיש אצלי משאבת אויר שמחוברת למנוע והיא גורמת לרעש כשהמנוע קר. קראתי באינטרנט פורומים בחו"ל והסתבר לי שרעש כזה של המשאבה מופיע ל 2 - 3 דקות ואצלי הוא רק לשתי שניות, מה גם שנדלקת בהתנעה מנורת לחץ שמן והיא נכבית כשחולפים הרעשים. לכן, אני משער שזו לא הבעיה, אלא בעיה כלשהי של לחץ שמן נמוך - השמן לא מגיע לשסתומים בשלוש שניות ראשונות של ההתנעה. אציין עוד שהרכב עבר טיפול של החלפת מרימי שסתומים, ונמצאה בוצה בראש המנוע. ראש המנוע והקרטר נוקו. גם המסנן שמן ראשוני הוחלף עקב כך שהיה סתום ושבור בחלקו מרוב טינופת. מכונאי אחר העלה אפשרות שהנשם מנוע סתום. אני בספק, אם זה נכון - האוטו סוחב טוב ואין לי עשן בנסיעה. מה עוד יכול לגרום לרעש? האם יכול להיות שצריף להחליף מותחן שרשרת טימינג / משאבת שמן? דרך אגב, האם משאבת שמן יכולה גם להסתם / לא לתפקד טוב עקב בוצה? אשמח לקבל את דעתכם.
  7. מישהו יכול לזרוק עצם?
  8. לאור בעית תקתוקים מראש המנוע, הוחלפו מרימי השסתומים מאחר ונמצאה בוצה, ניקו לי גם את הקרטר ומצאו שהמסנן שמן שליד האגן שמן שבור (למזלי) וסתום לגמרי. המסנן הוחלף. בעיית התקתוקים בנסיעה אפשר להגיד מאחוריי הבעיה שנשארה היא שכשהמנוע קר, עדין בשנייה - שתיים של ההתנעה נשמע רעש חזק מהמנוע, נשמע רעש כאילו לא מגיע שמן לשסתומים האם זה תקלה שכדאי לסדר אותה? מה יכול להיות גורם הבעיה, במיוחד שכבר החליפו מרימי שסתומים ומסנן שמן ליד האגן שמן. אציין עוד שאני משתמש בשמן סיננטי מלא 5w30
  9. לידיעתך, יש מוסכניקים שלא רוצים להתעסק עם ראש מנוע, ולכן נותנים אבחנות שגויות. היתה לי תופעה זהה - רעש תקתוקים רק בלחיצה על הגז. ביקרתי במספר מוסכים כדי להיות בטוח - בשני מוסכים אמרו שהרעש הוא מהגיר (במיוחד אחרי שאמרתי שבמוסך אחר פרקו לי את הגיר לצורך תיקון נזילת שמן). כל המכונאים האחרים אמרו שזה מהמרימי שסתומים ושצריך לפרק ראש מנוע. הלכתי בסוף על דעת הרוב, ועל הדעה של מי שאני מכיר כמקצועי יותר, ואכן הרעש נפתר אצלי רק לאחר פירוק ראש המנוע, החלפת מרימי שסתומים, וניקוי בוץ שהיה בראש המנוע.
  10. תרגע, אתה לא היחידי עם הפסיכוזה הזו, הרבה אנשים טובים לוקים במחלה. אני פרקתי דשבורד ודלתות קדמיות ברכב בעלות לא קטנה כדי להשתיק רעשים ברכב. עוד טיפ - תקתוקים בחלונות פותרים עם סיליקון על הגומיות. מה דעתך על הרעיון לבודד מנוע בחומר אקוסטי כדי שלא יהיו גם ממנו רעשים ? נשמע לי רעיון לפטנט.
  11. אז למה מדלל הצבע?
  12. אתה ויגאל מקום ראשון. תקבל בונוס בסוף שנה.
  13. לא, אבל נמסר לי על כך מהמוסכניק
  14. עדכון מהיום: האוטו במוסך, פורק ראש מנוע ונמצא שצריך להחליף מרימי שסתומים ושיש בוצה במנוע. הכל יטופל. מקוה ש"הניתוח" יעבור בהצלחה.
×
×
  • תוכן חדש...