Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו לאישה - עד 25,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה מרעננה לרמת גן זו לא נסיעה קצרה. המרחק אולי קצר אבל שעות העבודה של האוטו מרובות עקב עומסי תנועה.

לא רשמת אם יש צורך במקום לעגלת תינוק ,מסיון במכוניות סופר מיני (106/205/ax/uno וכו') אין מקום לעגלת תינוק ואם יש אז אין מקום בבגא'ז לקניות .

לכן אני ההיתי ממליץ על Peugeot 306 1600 גיר ידני משנתון 97' ,98'

הרכב כולל נ"מ,חלונות חמל קידמים ,הגה כח ומזגן מקורי.

אני מאמין שניתן עם מעט סבלנות מכוניות מטופלות עם ק"מ נמוך .

אם מדובר בגיר אוטומטי לך על יפני ....

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

מה זה השוביניזם הגברי הזה "אוטו לאישה" או "אני קניתי לאשתי" ?

למה שהאשה תסע באוטו נחות והרבה פחות בטיחותי.

בלי לבדוק אני בטוח שכל הגיבורים הולכים בבית כמו נמרים - על ארבע ובשקט

האם התשובות רלבנטיות אם אחרי הקניה תתחלפו במכונית והגיבור (הגבר) ייסע באוטו של "האשה" והאשה באוטו של הגבר - ובכן נא לחזור לפרופורציות. ואולי לכתוב בנימוס מחפש אוטו שני למשפחה ...

פורסם

צודק, זה נישמע שוביניסטי אבל צריך לזכור שלרוב הנשים לא איכפת איזה רכב זה יהיה והדרישות הבסיסיות הן אוטומט, מזגן, אמין וקל לחנייה. ואני לא יודע מה איתך אבל אם כבר נמר אז עדיף ליהיות אריה- כל היום ישן וקם רק כדי לאכול ולזיין. ( אך, אם רק הייתי מיליונר)

• תוכן חדש...