Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת, בצער רב.

עקב ההשמצות הלא מוצדקות של Davidmzr, החלטתי לפרוש מהפורום הזה.

הייתי כאן 3 שנים, הפורום גזל ממני המון מזמני הפרטי (מרצון כמובן), ונהניתי מכל רגע. נמצאים כאן אחלה אנשים (למעט כמה) שנהניתי מאוד להשכיל מהם (איציק נ., בני ל., צביקה, מוטי מיאטה, רפי ל. עתיד, הנסיך SRONIS, RAZMEL,שמר, עמית (Kompy) ועוד המון המון אנשים טובים).

בגדול, אותו לינק על ניקוי מזרקים (ללא שימוש בתוספים או בפירוקם) והורדת אחוז CO מיידית היה בגדר המלצה בלבד. אני חושב שזה היה ברור למדיי. את הרעיון למדתי (ולא המצאתי) מאחד המומחים הגדולים (הוא בעל שם) למאזדה בארץ שעובד איתי במוסך. פרסמתי (מסתבר שזו הייתה טעות לפרסם בלי תיעוד ותיאורים מדוייקים- כן אני מודה, קפצתי מעל הפופיק באותו היום) מתוך התלהבות מאופן הביצוע של הפעולה.

הבטחתי להעלות תיעוד של הפעולה מיד לאחר החג, אך כאשר התבשרתי שחברה של חברה שלי לא לוקחת את המצלמה לחו"ל, התנדבתי לתת את שלי. מה לעשות קורה.

אישית, קצת נפגעתי מההשמצות של אותו חבר פורום, מכיוון שאני לא רגיל לתגובות כאלו עליי. אני מסוגל לקבל ביקורת אבל בטוב טעם כאשר זה קורה באופן מסויים, והניסוח מצדיק את אותה ביקורת.

אז רציתי לומר, שיהיה לכם בהצלחה, לפורום הטוב בארץ.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קראתי את השרשור הנ"ל (ואתפנה לכך בשבת), אבל אם בגלל השמצות לא מוצדקות כהגדרתך, ע"י מישהו אחר, אתה פורש מפורום שאתה נהנה ממנו - אתה מעניש את עצמך.

אם אתה בוחר להעניש את עצמך זה מילא, אבל אם אתה מפסיק לכתוב אתה גם "פוגע" באחרים, שנהנו לקרוא הודעות שלך, להתייעץ וללמוד ממך בפורום.

הרבה אנשים פה בפורום, כולל אותי, ספגו השמצות לא מוצדקות, וגם מוצדקות (מוצדקות זה בעיקר לסקורניס, ההשמצות נגדי תמיד היו לא מוצדקות:mmangel: ).

בכל מקרה, תחשוב פעמיים, אם שווה לך לותר על משהו שאתה נהנה ממנו, ואחרים לומדים ממנו, בגלל השמצות של מישהו אחר (ושוב, אין לי מושג אם הן מוצדקות או לא, אתפנה לשרשור ההוא בשבת).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מניח שמדובר ב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88526&page=1&pp=15

בכל מקרה, שמוליק ידידי, היה נחמד. :)

אתה בן אדם משקיען, ורק תמשיך לטפח את כל מה שסובב אותך כמו שעשית עד היום.

ובנימה זו, אציין שלאחרונה הצטרפו מספר חברי פורום חדשים שממש, אבל ממש, גורמים לי להתחרט על כך שאני קורא את התגובות שלהם.

פורסם

שמוליק אתה לא מעט נסחף, אז יש לך חילוקי דעות עם אדם כזה או אחר בנוגע לשיטה כזאת או אחרת

מה הבעיה תגיד "תמתינו בסבלנות עוד שבוע שהיא תחזור" תבקש מחבר מצלמה.....זה לא כזה סיפור....

אבל לעזוב את הפורום בצעד כלכך דרמטי בגלל וויכוח ?

אני אישית גם לא חושב שהגיונית השיטה אמורה לעזור במשהו.....אבל עד שאני לא אנסה או אראה רכב שבוצעה השיטה עליו אני לא אשלול אותה...

בכל אופן וויכוחים תמיד יהיו, וטענות גם תמיד יהיו (אתה יכול לשאול את שמר איזה נזיפות קיבלתי ממנו בפרטי...בין אם מוצדקות ובין אם לא) ככה זה פורום מגוון רחב של אנשים=מגוון רחב של דעות

פורסם

גם אני לא יודע במה מדובר, אבל ליפרוש מהפורום בגלל השמצות של מישהו אחר ?!

זה הדבר האחרון לעשות ! כמו שאמרו לפני, למה לעזוב מקום מסוים שכיף לך בו בגלל שמישהו אחר חושב שאתה לא בסדר ?? הרי אתה מעניש את עצמך, ולא אף אחד אחר. כל פעם שמישהו יגיד משהו לא בסדר אליך במקום מסוים אתה תעזוב את אותו המקום ? אני מקווה מאוד שלא.

ומקווה גם שלא תעזוב את הפורום, בישבילך ובישביל חברים אחרים בפורום.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שלום.

שמע ממני שמוליק "אין יודע כבעל ניסיון"

להתרגז זה להוציא אנרגיה על טיפשוטם של אחרים.

איך אומרים בכביש על תהיה צודק תהיה חכם.

אני מציע לך תוציע את הקריז במיטה" (לא לבד על מישהיא או מיתחת)

חבל! אתה שועל ותיק אתה אוהב את הפורום וגם אוהב הרבה חברה מהפורום.

בכול מקום יש שמוקים אין מה לעשות ולמה ?

איך תדע שאתה טוב "תמיד צריך שיהיה איזה חרא לידך כדי שתוכל להשוות"

תירגע ותתעלם ותמשיך קדימה או שאני יקרא אותך :wink: .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה ...כתבת כאן הרבה זמן ,נהנית,למדת ולימדת אחרים ובגלל שמישהו משמיץ ויורד עליך לפרוש מהפורום?:shock: זה בערך כמו לקרוא לאחותך זונה ואתה מתעצבן ומשתולל אבל בסוף בכלל נזכר שאין לך אחות... :wink: אז קח את הדברים בפרופורציה הנכונה ותחשוב פעם שניה...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

מי זה בכלל Davidmzr ?

בחיים לא שמעתי עליו....

מילא היית פורש בגלל פגיעה מחבר פורום בכיר / ותיק, אבל בגלל איזה NOBODY שאף אחד לא שמע עליו?

תעשה מה שאתה מוצא לנכון. שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמוליק שלום

עקבתי אחר ההודעות שלך בשנתיים האחרונות, עזרת להרבה אנשים, רצוי לציין שזה לא מתאים לך לעזוב פורום שלם שהייתה בו 3 שנים בגלל חבר פורום אחד!

אם נפגעת מההשמצות של אותו חבר פורום, היית יכול לפנות לאחד המנהלים והם היו דואגים להעמיד אותו במקום.

תחשוב פעמיים לפני שאתה עוזב את הפורום. שום דבר טוב לא ייצא מזה.

גיא.

לאייל- חבר הפורום שבגללו שמוליק עוזב הצטרף בחודש שעבר ל- CF ובעל 156 הודעות.

פורסם

שמוליק כנראה שאתה צריך את זה: "אתה אחד הסיבות שאני עדיין קורא בפורום הזה"

ועכשיו ברצינות אל נשכח מאין בנו, נטישה של הפורום הזה היא לא התעופפות מהקן אלא נטישה של השורשים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...