Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמוליק, נראה לי התבלבלת, אנחנו בשביעי באוקטובר, לא באחד באפריל... יכול להיות שזה מתיישר לפי השנתון העברי עם שנה מעוברת כפולה ומכופלת, לא בדקתי, אבל בחייאת איש, קח איזה יום יומיים חופש אם בא לך ותחזור אלינו חדור מרץ :-).

אני אפילו לא יודע על איזה שרשור אתה מדבר אבל תרגיש חופשי לקשר לי אותו בה"פ.

מוטי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנהלים תעשו טובה תמחקו את התרד הנ"ל שעליו שמוליק מדבר וכולנו נשכח מהתרד הזה כאילו הוא לא היה ולא נברא לעולם.

שמוליק תיהיה מספיק חזק לא לוותר על הדבר שאתה כל כך אוהב(הפורם)! אם אתה מוותר ביגלל שטויות של אחרים אז אתה חלשלוש וכך כל החיים שלך תוותר על עוד כל מיני דברים שאתה לא אמור לוותר עליהם! אז תיהיה מספיק גבר לספוג את אותם התענות שפגעו בך תתגבר על זה ותמשיך הלאה!

אוהבים אותך!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חלאס שטויות. הודעת "תחזיקו אותי, שאני לא אהרוג אותו קלאסית".

אם אתם רוצים להשתמש בת'רד בשביל לשבח את שמוליק (שבחים שבאופן כללי מגיעים לו לדעתי על ההשקעה הרבה), שיבושם לכם, אבל בסך הכל זו נראית כמו הודעה שנועדה לפתור קונפליקט שיש לו בהודעה אחרת ע"י שימוש באיומים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חלאס שטויות. הודעת "תחזיקו אותי, שאני לא אהרוג אותו קלאסית".

אם אתם רוצים להשתמש בת'רד בשביל לשבח את שמוליק (שבחים שבאופן כללי מגיעים לו לדעתי על ההשקעה הרבה), שיבושם לכם, אבל בסך הכל זו נראית כמו הודעה שנועדה לפתור קונפליקט שיש לו בהודעה אחרת ע"י שימוש באיומים.

ממש לא.

לפעמים מגיעים למצב כזה שפתאום, אין טעם. אין טעם להמשיך.

אני חושב שאני לא אתנתק סופית , אבל אני כן אקח הפסקה מהפורום. אני בתקופה דיי רצינית כרגע. תקופה שתקבע לי איך העתיד שלי יראה. אני וחברה שלי ניצלנו את הטיול שלה לחו"ל לצורך הפסקה, אני רוצה לחזור ללימודים בקרוב, שוקל לעזוב את העבודה ולמצוא אחת מכניסה יותר (לא שאני לא מרוויח טוב , ובכלל יש לי תנאים מצויינים, ביטוח מנהלים ועוד... ), דואג למצב הפיננסי שלי ועוד כמה בעיות קטנות שלא אוכל לחלוק עימכם.

אז בשלב המסויים הזה, אני חושב שאני אפסיק לגלוש זמנית (יש לי גם פורום משלי שלוקח ממני המון זמן) ואני אתחיל להשקיע בעצמי.

תודה לכל התומכים, באמת. יש פה באמת אנשים טובים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לגיטימי לחלוטין. תמיד תעשה מה שטוב לך. אבל מכאן ועד:

עקב ההשמצות הלא מוצדקות של Davidmzr, החלטתי לפרוש מהפורום הזה.
המרחק גדול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שמוליק, התחרפנת?!

את תתחיל עם השטויות... די, לא מתאים...

"כשאתה מיתווכח עם אידיוט תשים לב שהוא לא עושה את אותו הדבר.."

תחשוב על זה... תיקווה שתשנה את הדעה שלך! (בקרוב ולחיוב :roll: )

חבל לאבד בחור כמוך בגלל איזו מריבה מטופשת...

ואל תיפגע מאנשים עם מילים גבוהות כמו "הרקלמה"... :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שמוליק , אתה מכיר אותי .. נפגשנו לא פעם ... אתה בנאדם נפלא, ומאוד נהנתי לקרוא את מה שכתבת , ולדעתי אתה מתנהג כמו ילד בן 12... גם אם נפגעת, לא צריך להיות DRAMA QUEEN ולפתוח תרד לגבי זה.. אני מבטיח לך שאנשים ישימו לב שהפסקת לכתוב ..

בנוסף לדעתי אתה מעניש רק את עצמך .. פשוט תתעלם מאותו בנאדם, ופנה למנהלים אם תגובתו לא נראית לך .. אם ה"עזיבה" שלך היא בגלל לימודים ובעיות , זה משהו אחר , וזה שונה לגמרי מההודעה הראשונה שנכתבה.

אני בכל אופן מאחל לך המון הצלחה, דע לך ש10 דקות ביום בפורום הזה לא יהרוג אותך ולא "יגזול מזמנך היקר" .. אז אולי לא תכתוב כמו בעבר, אבל בהחלט לבוא לבקר שווה..

מאחל לך רק טוב , ומקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה!

פורסם

קראתי בריפרוף את הטופיק ההוא , חבל שבחור כמוך שתרם ועדיין תורם המון נושאים בעלי חשיבות לפורום הזה , קם והולך בגלל דברים שאחרים כתבו שאומנם נשמעים מגעילים ויהירים , אבל אתה רוצה להגיד לי שזה מה ששבר אותך ?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בזמן האחרון נהיו פה יותר מידי משתמשים שעושים אוירה שלילית בפורום על ידי כך שנהפכים פתאום לסגני מנהלים וחוקרים פרטיים,פשוט הופכים כל ת'רד לוויכוח אחד גדול.

אנשים אל תהיו "סגני מנהלים" או "חוקרים",תנו למנהלים לעשות את העבודה שלהם,אל תהפכו כל ת'רד לויכוח אחד גדול!

ושמוליק סה"כ התגובה לא באה ממנהל פורום או משהו,ככה הפורום הוא לא בעיה,אתה צריך לדעת להתמודד עם כאלו משתמשים,גם ככה אין פה הרבה ירושלמים בחייאת דינאק.

ולבחור אני מקווה מאוד שאין לך בעיה עם ירושלמים,כי סיננת משהו שם לגבי ירושלמים.

ואם אני אצטרך אני אקפוץ בעצמי למוסך של מאזדה לשכנע אותך אישית!

פורסם

שמוליק הוא הראשון ולא האחרון כנראה שעוזב בגלל שאנשים אחרים בפורום מעליבים אותו וזה כבר קרה עם בחור אחד (מהמערכות) שנאלץ לעזוב בגלל שמצא לנכון שאין טעם שזה שהוא בפורום וככה מעליבים/מזלזלים בידע שלו.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

שמוליק, אני אגיד את זה בצורה הכי ברורה שניתן: תפסיק לזיין ת'שכל, אתה לא הולך לשום מקום.

קאפיש ?

אם בגלל כל XXXXXX אתה תיקח את הרגליים ותלך, אני מציע לך לקנות כרטיס טיסה לכיוון אחד ולהתחיל לארוז.

קח את הדברים בקלות, אתה יודע איך זה... יש אנשים שהמקדלת נותנת להם עודף מוטיבציה לריב עם כל העולם ולעקוץ את כל העולם. לוקח *הרבה זמן* להפנים וליישם שלא צריך להתייחס לכל שטות שנאמרת או נכתבת בפורום... וחוץ מזה, אם יש משהו שאתה מאמין בו - לך עליו, אל תיסוג, גם אם הוא נראה לכולם רעיון דבילי.

מעבר לכל מה שנאמר, אם יש משהו שפגע בך או העליב אותך בצורה ברוטאלית, אתה תמיד יכול לפנות לאחד המנהלים בפורום שיבדוק את הנושא לעומק. תאמין לי שאין לך מושג כמה חומר עובר כאן סינון ומחיקה...

יאללה אנשים, שבת שלום :)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
קראתי בריפרוף את הטופיק ההוא , חבל שבחור כמוך שתרם ועדיין תורם המון נושאים בעלי חשיבות לפורום הזה , קם והולך בגלל דברים שאחרים כתבו שאומנם נשמעים מגעילים ויהירים , אבל אתה רוצה להגיד לי שזה מה ששבר אותך ?

בוא נגיד, שכן. עם הכל הבעיות שיש לי כרגע, היה צריך עוד משהו קטן שיגרום לי לחשוב שאולי אני טועה בדרך ובגישה שלי.

תראו, אני באמת אוהב את הפורום הזה, ואפילו את האנשים (את חלקם פגשתי במפגשים) ואני מוכן באמת לנסות שוב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
בוא נגיד, שכן. עם הכל הבעיות שיש לי כרגע, היה צריך עוד משהו קטן שיגרום לי לחשוב שאולי אני טועה בדרך ובגישה שלי.

תראו, אני באמת אוהב את הפורום הזה, ואפילו את האנשים (את חלקם פגשתי במפגשים) ואני מוכן באמת לנסות שוב.

שמוליק

מהכרות קצרה יחסית שהספקתי להכיר אותך ע"פ הודעות וכו'.

שמע לי, תמשיך, אבל לא כמו שאתה רגיל, תישאר, קרא קצת הודעות,הרי לכולם תמיד יש קצת זמן פנוי, ומוכנים לעשות איתו משהו, בזמן הפנוי הזה, בקר בפורום..

זה לא אומר שצריך להיות בוא 24 שעות, חצי שעה מזמנך גם יספיקו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...