Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטרף לכל הפגנה או פעולה אחרת שתוכלו להוציא לפועל!!

ומבחינתי אין שום בעיה לנסוע שבוע בתחבורה ציבורית,אני רק הרוויח מזה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי אני דפוק אבל מישהוא מוכן להסביר לי מה הקשר בין ההוריקן למחירי הנפט בארץ או בחול לא משנה?

למה לא העלו את מחירי החשמל בבית ?

@#!$$^&*((*&^%$**&*&^^%$$####(צונזר)

עדין לא מבין למה משלמים מס מעל 70 אחוז על רכבים חדשים?

אם הרכב שווה 10 אלף דולר תוסיפו מישלוח הובלות וביטוח תגיעו ל 15 אלף דולר למה בסוף הם נימכרים ב 70 אחוז יותר.

^%%$#@@!#%^&**))&^%$(צונזר)

לא חשוב, לכל שר בכנסת יש את ה VOLVO S60 או S80 לא משנה ודלק על חשבון המדינה (על חשבונינו)

אם השרים בכנסת היו משלמים דלק כמונו תאמינו שמחירי לא היו עולים ולהפך היו יורדים.

אני בכללי לא נוסע הרבה עם הרכב אז אין לי בעיה לא לתדלק שבועיים.

אבל זה לא מספיק שאני ועוד כמה חברים מהפורום ישבתו, זה צריך להיות שמדינה שלמה שבוע לא להיכנס לתחנות דלק (ומי שיכנס לישבור לו את הראש)

צריך לפרסם בעיתון או משהוא שמיתאריך כזה וכזה להישתדל לא להיכנס לתחנות דלק.

רז...

פורסם

רז- ההוריקנים האחרונים השביתו תחנות זיקוק נפט, מכאן אני מניח שתוכל לנחש לאן זה מוביל לבד :smile:

ורק הערה קטנה להצעה הראשונה של הנושא הזה- נראה לי מיותר, בהתחשב בעובדה שגם ככה הכניסה לירושלים כבר פקוקה לגמרי :roll:

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

סתם שאלה, מה הקשר בין מפעלי הזיקוק שהושבתו לבין מדינת ישראל?

פעם אחרונה שבדקתי יש בתי זיקוק באיזור חיפה.

בברכת שבת שלום ולילה טוב

אלעד

(שהולך ללינקולן בראשל"צ - למי שבא לדפוק איזה כמה משחקים.... :p)

פורסם

אנשים בחיית באמת תצטרפו ואתם יודעים מה? גם אם אתם לא בא לכם להצטרך תכתבו את ההכרזה על שבוע ללא דלק בחתימה כדי לעורר מודעות בקרב הפורום...אני כבר שלחתי בICQ לכולם..ובמיילים ...

תעשו גם אתם משהו בשביל שלכולנו יהיה יותר טוב...

פורסם

***נערך פונט צבעוני ומודגש לאורך כל ההודעה, אנחנו קוראים מצוין גם בלי שהשרשור נראה כמו תוכי או סיוויק של ערסים***

ההצעה שלי היא כזו:

מתאחדים כל מועדוני הרכב ( אלפא, לנצ'יה, מקס, קארס, אופל, STI, פז'ו - סיטרואן, VAG, הונדה, פיאט, סקאלה, שארקס וכו' - סליחה ממי ששכחתי ), מועדוני האופנועים, איגוד נהגי המוניות, איגוד המובילים, חב' משאיות וסתם אנשים שקשה להם עם מחירי הדלק החדשים.

שולחים מכתב ל: רוה"מ, שר התחבורה, שר התשתיות, משרד האנרגיה וחב' הדלק, במכתב מציבים להם אולטימטום להורדת מחירי הדלק תוך שבוע אחרת נשבית מדינה שלמה לכמה זמן שצריך והנזק שיגרם למשק יוערך במילארדי שקלים וזה לא ישתלם לאף אחד !

ממילא אנחנו נפגע ממחירי הדלק, אז בואו נראה לממשלה ( שרכביה מתודלקים על חשבוננו ) שגם אנחנו יכולים לפגוע בהם !

אני מוכנה לארגן זאת - מי שרוצה להצטרף שיפנה אלי בה"פ.

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם

"איגוד נהגי המוניות, איגוד המובילים, חב' משאיות וסתם אנשים שקשה להם עם מחירי הדלק החדשים..."

אתם צריכים להבין דבר אחד שהם כל כוח פה אם הם משביטים אז כל המדינה מושבטת אני מדבר בתור אחד שעובד בתדלוק באגד עזבו שהם משלמים שקל לליטר סולר אבל תחשבו שיום אחד הם משביטים זה 27,000 ליטר רק בתחנת התדלוק של רחובות תחשבו ככה כל עיר אתם ממש החולייה החלשה ... אבל אם היה לי אוטו הייתי גם משתתף...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
סתם שאלה, מה הקשר בין מפעלי הזיקוק שהושבתו לבין מדינת ישראל?

פעם אחרונה שבדקתי יש בתי זיקוק באיזור חיפה.

בברכת שבת שלום ולילה טוב

אלעד

(שהולך ללינקולן בראשל"צ - למי שבא לדפוק איזה כמה משחקים.... :p)

הנפט נהיה "נדיר" יותר, כמה שיש פחות נפט בעולם ככה הוא שווה יותר.

ובקשר למה שBUZZZI כתב ,חברת מוניות ומבילים לא תצליח להביא כי העבודה שלהם תלויה ברכב שלהם תאמין לי שאף אחד לא יוותר על שבוע עבודה בשביל איזה שביתה.

פורסם
האוטובוסים עד היום משלמים אותו מחיר לליטר סולר שהוא שקל בודד.

בטוח? כי אם כן מה הסיבה שמחירי הנסיעה עולים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ממש כמו ההיתערבות בסיינפלד, נראה מי ישבר ראשון..

ובכל מקרה, שום חרם או הפגנה לא יעזרו לתקן את מה שהוריקן שפוגע בארצות הברית ומשבש את ייצור הנפט עשה.

תמיד שאני שומע כאלה דברים אני נזכר איפה אני חיי...

• תוכן חדש...