Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים,כמו שהדלק בארץ היתייקר,הוא התייקר בכל העולם.

נקבע מחיר עולמי לחבית נפט,וברגע שמחיר החבית עולה,הדלק מיתייקר.

לא הממשלה אשמה בזה ולא חברות הדלק,ובטח לא התחנות.

סה"כ אתם מכריזים מלחמה על החולייה הכמעט אחרונה בשרשרת.

ברגע שמחיר החבית יירד,גם מחירי הדלקים ירדו.פשוט מאד.

עם החלק הראשון של תגובתך, אין מחלוקת אולם על החלק השני: איך אתה מסביר כי יש תחנות הנותנות הנחה של 25-30 א"ג לאוקטן 95-6 ועדיין מתקיימות יפה. כיצד אתה מסביר , כי תחנות דלק חדשות צצות כל בוקר ולפעמים ליד תחנות קיימות באיזורים חקלאיים.

אם כך מדוע נותנים להם אפשרות לרווח נוסף כאשר בעליית מחיר הדלק מגולם גם רווח?

נכון הממשלה מטילה מס קבוע על הדלק, אך גובה גם מע"מ, אותו חלק "קטן" המייקר לנו עוד קצת כל עליית מחירים.

ובאשר לירידה ה"צפויה, עם ירידת מחיר החבית: עוד צריך הוכחה לכך, עד היום הירידות היו יחסיות לפער הרווח אותו השאירו .

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שנה-טובה

לממשלה, לתחנות הדלק , לבז"ן, לאלה אשר

יכולים לשלם יהלומים במיכל הדלק

ולאלו אשר לא איכפת

שנה פחות טובה

לאלו אשר תפוח בדבש יקר מדי

לאלו אשר אין תחבורה ציבורית ליד ביתם.

לאלו אשר הגלגלים מחליפים רגליים.

ולאלו אשר איכפת אבל עדיין חוששים.

באשר לדרך בה אפשר למחות: איני סבור כי עלייה לקריית הממשלה היא מעשית, בעולם המערבי , הצרכנים הפרטיים ובייחוד המובילים למינהם , פשוט חסמו את הצירים לבתי הזיקוק , למסופי הדלק ולתחנות הדלק, זה הרבה יותר קל לארגן ובצורה מקיפה, זה פשוט שיתוק מוחלט.

אולם יש לשים לב , מה הן הדרישות האפשריות: את מחיר החבית אין אנו יכולים לשנות. (אלא אם יהיה חרם עולמי על היצרנים).

לעומת זאת את רמת המע"מ ומתח הרווחים , עליהם אפשר לשלוט. את התחרות בין הספקים ואת הורדה הצריכה עצמה( לא ללכת לקנות עיתון ברכב), אותה אפשר לרסן. להוריד את התעריפים של התחבורה הציבורית ובייחוד לצמצם את האפשרות של נוהגי רכב עבודה לבזבז דלק.

כאשר עומדים בתנאים בסיסיים אלו, אפשר להתחיל למחות.

כאשר אדון פואד אומר בתקשורת " סעו בתחבורה ציבורית, אני, פואד, עשיתי זאת לפני שנה!". האם הוא יודע כי יש לנו פיגור של שמונים שנה בתשתית . האם הוא מבין כי כביש שש טרף כל חלקה טובה בדרכו למען איטרס פרטי, וזאת כאשר התחבורה הציבורית לא קיבלה מאומה וזו אשר קיבלה, (קצת רכבת) העלתה את המחירים ליחודיי סגולה מה-הייטק אשר משאירים את רכב ה"עבודה" לאישה ולילדים ויכולים להרשות לעצמם לקרוא עיתון כלכלי ברכבת במחיר 48 ש"ח הלוך וחזור בנימינה ת"א, כל יום.

אם כך

באמת שנה טובה

לאלו אשר לא נותנים פתרונות,

לאלו המעלים ערב חג את מחיר הדלק פעמיים.

ואלו אשר למרות הכל, ישנים טוב בלילה כאשר אחרים שוברים את הקופה.

פורסם
שמעתם , כתוב בעיתון על אנונימיים שמאיימים על האחראים לעליית הדלק..
תוסיף לינק כדי ונדע על מה אתה מדבר.

פורסם

לפי דעתי זה לא יעזור... אי אפשר לחסום כניסה לתחנות דלק כי מה לעשות, זה לא חוקי. לפי דעתי גם זה שאנחנו לא מתדלקים שבוע לא יזיז לאף אחד כי אין מה לעשות, אנחנו פשוט לא מספיק אנשים. צריך לגרום לכל האנשים בכל הפורומים שאנחנו מכירים (psi. max-tuning. shark. סקאלה, מועדון החמש. איגוד האופנוענים. bmw. vag. וכמובן יש עוד המון) שלא יסעו ברכבים שבוע. כמו כן צריך לפרסם את זה בתיקשורת כדי שאנשים שלא חברים בפורום להיצתרף למאבק וגם כדי שכל מי שקובע את מחירי הדלק בארץ יבינו שיש מאבק נגדם ולא ישתיקו את ההפסדים שלהם כדי להשתיק את העיניין. בכל מיקרה למרות שאני לא חושב שנצליח אני מצתרף למאבק והחל מהיום בערב אני יפחת נסיעות ברכב הפרטי שלי עד כדי לרמה אפסית (כמובן שברכב הצבאי אני לא יכול לצערי) ומקווה לטוב.

פורסם

חבל שאוזלת היד של אנשים שרק חושבים שאחרים יעשו בשבילהם את העבודה מוצגת פה על מסך הפורום המוטורי הזה...אנחנו, שדלק הוא מרכיב חשוב באהבתנו למכוניות שלנו ולתחביב שלנו , חשוב שנצעד יחד ונעשה משהו בנידון ולכן שבוע ללא נסיעה ברכבים הוא חשוב מאין כמוהו.

פורסם

האמת? בדרך כלל דברים כאלה די מצחיקים אותי,בקטע של "בסדר.אז אל תיסע שבוע.תהנה באוטובוס" אבל המציאות הפכה לדי בלתי נסבלת. אני כולה נוהג על טווינגו מסריחה ואני זוכר איך לפני שנה היתי מאושר כשהבאתי אותה הביתה כי טנק דלק עלה לי 150 שקל.היום אם אני אלך לתדלק אותה זה כבר יהיה 240 שקלים.זה אשכרה טירוף. עד לפני חודש רציתי להחליף אותה, אבל עכשיו זה כבר לא שווה לי.עדיף צ'יקמוק שאוכל 1:17 מאשר משהו נורמאלי שעולה 400 שקל טנק.

בסופו של דבר המשק יושפע מכל זה בצורה מאוד חמורה-יהיו בעיות בתחבורה הציבורית,בתעשייה,ציי רכב וחברות ליסינג יתחילו לדפוק לאנשים מכסאות והקצבות.יהיה פה שמייח.

מצד שני...לפני 5 שנים דיברו על תחזיות כאלה ואנחנו צחקנו ואמרנו שנדאג כשזה יקרה.

אז זה קרה...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

קדימה.. לעשות דף אינטרנט מכובד , עם כל ההסברים למה מחירי הדלק ירדו אם לא יתדלקו תקופת זמן ממושכת ואם נעשה הפגנות . -אני הייתי עושה אך עם הידע שלי בבניית דפי אינטרנט עדיף שלא .

להתחיל לפרסם את אותו הדף בכללל פורומי המוטוריקה הקיימים, החל מתפוז ועד לקארפורום , בלי לדלג על שום פורום בדרך.

עוד דבר אפשרי הוא לבנות באותו האתר סקריפט שאנשים יחתמו שהם מצטרפים למאבק ולא לתדלק במשך תקופת הזמן שיקבע , וכך שיראו הרבה אנשים שיש הרבה אנשים בעניין הם יצטרפו למאבק !

להרים את הכפפה.

אסף.

GTA זה הכי אחי .

פורסם
תמיד שאני שומע כאלה דברים אני נזכר איפה אני חיי...

אם המצב הכלכלי האגום, העוני והשחיתות בצמרת ההנהגה לא מזכירים לך, אז לפחות זה מזכיר.

וכן, זה לא יעזור. הפגנות של מאות מורים כנגד שרת חינוך מושחתת אחת לא עזרו, אז הפגנה של כמה מאות חובבי רכב כנגד תחנות הדלק תעזור, נו באמת.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

Buzzi אני איתך.

השאלה האם יש לך מספיק השפעה,זמן,ידע וכלים כדי לארגן את כולם, כל המועדונים והארגונים למאבק הזה.

כי זה אירגון שיצריך הרבה מאוד לוגיסטיקה וזמן.

ד"א, לפי מיטב ידיעתי ישראל מקבלת את הנפט שלה מרוסיה במחירים יותר נמוכים מאשר המחירים של החבית שמתפרסמים.

פורסם

כולכם בוכים על עליית מחירי הדלק והסולר, אבל כשמציעים לקום ולמחות פתאום כולם מוצאים תירוצים לכך שהמחאה לא תצליח !!!!

אז כולנו משתפנים והממשלה וחב' הדלק ממשיכות להרוויח על הגב שלנו!

מחירי הנפט הגולמי בעולם אכן התייקרו - אבל לא בכזאת רמה שליטר דלק עולה 6.23 ש"ח, ( ושלא לדבר בכלל על 98 ו-99 ).

חב' הדלק והממשלה מעלות את המחירים כדי לשמר ולהגדיל את מתח הרווחים שלהם, והם מצאו לגטימציה נהדרת במקרה המצער של קטרינה וריטה ( דרך אגב, בארה"ב מחיר חבית נפט כבר ירד בחזרה ל 65$ ממחיר 72$ ).

אז נמשיך לשבת בבית ולהתעצבן ע"ג דפי הפורום, לאכול את הלב ולמצוא תירוצים עלובים לכך שהמחאה לא תצליח - ככה בטוח המחירים ירדו....

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם

באמת שאני לא מבין אנשים פה..

מה זה שבוע? כולה שבוע, אז סעו קצת באוטובוס תשארו עם החברה בבית , לא יקרה שום דבר .

כמו תמיד אני אומר , המון רק מדברים ולא עושים.:roll:

יוגב

פורסם

תישאר אתה בבית שבוע

אנשים פה עובדים

יש כאלה שנוסעים שעתיים הלוך לעבודה שעתיים חזור. אתה הית נהנה 4 שעות ביום באוטובוס? לא נראה לי

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...