Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא לכל אחד שאיכפת לו ממחיר הדלק ומהארנק להירשם פה וניקבע תאריך לחסימת הכניסה לעיר י-ם\כנסת כי פשוט נימאס!!!

אני קורא לכולם גם לאלו שיושבים בבית ואומרים אני לא הולך יש מספיק אנשים אחרים שילכו ,לקום ולבוא כי אחרת לא נצליח !!!

הגיע הזמן ליפעול ולא ליפול לא ניכנע זאת פשוט חוצפה!!!!

feul_tank.jpg

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא יכול לארגן סתם ככה הפגנה.....

זה דורש אישור מהמשטרה....זה צריך להיות חוקי!

In torque we trust

פורסם

צריך ליקבוע יום ולעשות שביתה.

לקחת יום, יומיים, ואולי 3 ולא להיכנס לתחנות דלק .

ביום התחנות דלק מוכרים מעל 10,000 ליטר דלק בממוצע (סתם ניחוש פרוע, לפי דעתי יש תחנות שמוכרים יותר) יום אחד של שביתה יעשה "סערה" גדולה בשוק הדלק, אז תארו מה יקרה ביומיים שלושה.

כמו שמערכת החינוך שבתה ומורים לא הגיעו לעבודה ביגלל קיצוצים מהמשכורת החודשית ותאמינו או לא זה עזר להם.

שמעתי שבשבת יעלה הדלק, ביום ראשון יעלה שוב, ובעוד שבועיים יעלה עוד פעם.

יצא לאבא שלי לדבר עם מישהוא שמבין בעיניין והוא אומר שהדלק יגיע ל 8 שקלים ויותר (לליטר)

יש אנשים שאומרים שהוא יעלה ואז ירד בבום (אני לא מאמין ולבנתיים הוא רק עולה)

הבעיה תיהייה גם עם החברות שיש להם רכבים עם דלקן (הם לא יסכימו לממן את עלויות הדלק)

לפי מה שניראה לי גם התחבורה הציבורית תתחיל לעלות מחירים (ואז ניסע כולנו על אופניים או קורקינט חשמלי)

עכשיו ברצינות חייבים לעשות משהוא בעיניין אם לא ניצטרך לעבוד גם בלילה.

אני בעד שביתה כזאת כי לחסום כבישים יהייה לנו גם תיק במישטרה ...

רז...

פורסם

לדעתי זה לא טוב לחסום ת'כניסות לתחנות דלק כי יש אנשים שצריכים להגיעה לעבודה ואין להם דלק...

זה לא יעבוד...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
תיראו הדלק עלה בעולם כולו ואת זה לא נוכל לשנות.

המס על הדלק גם מאוד יקר ואת זה אפשר לשנות.

רז...

אבל את מרכיב הרווח של חברות הדלק הממשלה כן יכולה להעלות ב2.5 אחוז?

והכי משעשע , מעלים אותו בדיוק בזמן הכי קריטי שאזרחי מדינת ישראל צריכים את עזרת הממשלה במחירי הדלק..ולא שהממשלה מחליטה לדפוק עוד יותר את האזרחים התמימים שחיים פה. פשוט מגעיל.

אני טוען שצריך לחסום את שערי הכנסת. צריך שמישהו ירים איזה הפגנת ענק..כאילו מה..

רק פוליטיקה מארגנת הפגנות? ומה עם טובת האזרחים? ואתם יודעים מה? אנחנו רק יודעים לקבל עוד ועוד ואני לא מבין למה איזה ספונסר ענק או מישהו לא מרים איזה הפגנת ענק בירושלים או בככר רבין..

אם מישהו מוכן לארגן איזה הפגנת ענק תאמינו לי שיהיו מליונים שיבואו כי מחירי הדלק פוגעים בכולנו ואני אישית יעשה הכל כדי להפיץ כמה שיותר כדי שיבואו כמה שיותר אנשים לארוע הזה, בדיוק כמו הארוע המוטורי שהיה בלטרון שנתן נק' אור כלשהי .. גם הפגנה שכזאת יכולה אולי לעורר משהו..

שנה טובה.

פורסם

יש לי הרגשה שהשירשור הזה עומד להנעל...:roll:

אבל בכל זאת יש לי רעיון -שבוע ללא אוטו , שבוע שרק ניסע בתחבורה ציבורית כמו בימים ההם..

זה יכול להיות מאוד נחמד .

יוגב

פורסם
יש לי הרגשה שהשירשור הזה עומד להנעל...:roll:

אבל בכל זאת יש לי רעיון -שבוע ללא אוטו , שבוע שרק ניסע בתחבורה ציבורית כמו בימים ההם..

זה יכול להיות מאוד נחמד .

יוגב

כהמלצת שר התחבורה ... ואז מה עשית בזה?

• תוכן חדש...