Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בכ-100 אלף ש"ח, 02-חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיני מתן - שמעתי שהצריכת דלק של ה-1.8 טורבו היא די שערורייתית, זה נכון? מה בנוגע לפאסאט 2.0?

בכלל לא, אדרבא המנוע הזה דווקא ידוע בצריכת דלק דיי טובה ביחס לתמורה שלו..כמובן שזה בנסיעות רגועות יחסית, בלי לחיצות ושטויות (רכב של אמא) נכון שזה לא שיא החיסכון אבל אני לא חושב שצריכת הדלק במאזדה או פורד טובות יותר.

גרסת ה2.0 ל' חלשה מאוד, לפי דעתי חבל לקנות אותה בגרסה הזאת 115 כ"ס חלשלושים אינם מספיקים בשביל להזיז את הרכב, מה שמאוד יכול להיות גם שהמנוע 2.0 ל' יצרוך יותר דלק מה1.8 בגלל מאמץ .

1.8T 8)

פורסם
תודה על התגובות.

מתן נחום - ידוע לך מהו הבדל מחיר הביטוח בין השתיים?

מיני מתן - שמעתי שהצריכת דלק של ה-1.8 טורבו היא די שערורייתית, זה נכון? מה בנוגע לפאסאט 2.0?

לאוניד - אני שוקל לרדת מהאימפלה, מפני שצריכת הדלק של ה-3.8 תהיה גבוהה בהרבה מכל שאר הרכבים. 3.4 לא באה בחשבון.

ג'אלאאד - יש לך מושג למה הגאלאנט ספורט זולה באופן משמעותי חוץ מהעובדה שהפסיקו את הייבוא שלה? האם היא מיושנת משאר היפניות שהצגתי?

מיצובישי גאלנט לא כדאי כי:

כי יש לה בעיות עם מחשב מנוע. ברגע שהמחשב התקלקל אתה בבעיה. קשה מאוד להשיג מחשב חילופי ושמעתי כמה מקרים שמכוניות עמדו חצי שנה !!! עד שהשיגו להן מחשב מפירוק או חדש. בגלל זה היא כנראה גם זולה ביחס לשאר...

Veni Vidi Vici

פורסם

כדאי לוותר על הגאלאנט עקב הבעיה הנפוצה הזו? כמה עולה מחשב מנוע חדש או מאיביי לרכב זה?

מה דעתכם על מאזדה6 2.3 ליטר? צריכת דלק, ביצועים ותוספות לעומת ה-2.0 וכל מה שידוע ויכול להועיל, מפני שמודל 03 יכול לבוא בחשבון.

פורסם

ג'אלאאד - יש לך מושג למה הגאלאנט ספורט זולה באופן משמעותי חוץ מהעובדה שהפסיקו את הייבוא שלה? האם היא מיושנת משאר היפניות שהצגתי?

כן היא מה שנקרא "sport look a like" כלומר נראית ספורטיבית אבל בפועל כלל לא יש לה את המנוע החלש בקבוצה עם כ-120 כ"ס בערך אבל זה לא מונע ממנו מלהיות טוב ואמין ולמעשה תסתכל על זה כך: למה לנו מנוע חזק? מצלמים אותנו על מהירותינו בכל נקודה אפשרית, עם מחירי דלק כאלו עדיף לנהוג רגוע מאשר ללחוץ על דוושה שמעירה נמר צמא בכל לחיצה ומדרבן אותנו להמשיך וללחוץ.

כלומר לעניות דעתי צריך מכונית מעניינת אבל לא חזקה.(מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון שלי)

ביננו לך על המונדאו בשורה התחתונה.(רק דעתי)

אופנוען

פורסם

אני מסכים איתך, לכן אני בכ"ז שוקל את הפסאט 2.0 לה יש 115 כ"ס בודדים.

צמצמתי את הרשימה, כעת הבחירה היא בין:

1. מאזדה 6

2. פולקסווגן פאסאט

3. מיצובישי גאלאנט

4. הונדה אקורד

פורסם

למה שלא תשקול לקנות הונדה סיוויק 2005, רכב יפה ועם קצת השקעה על מערכת או DVD

סט גלגלים ואתה מסודר עם אחלה רכב...

יש לך גם הונדה אקורד ב 120 אלף אפשר לקנות את הצורה החדשה אבל אז לא ישר לך כסף למערכת וכ''ד

בקשר למאזדה 6 יש יותר מידי כאלה ואת האמת די כבר נמאס לראות אותן על הכביש...

שקלת אולי לקנות אוודי?

אתה יכול לקנות A3 כמעט חדשה.

גם אפשרות טובה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני לא מעוניין במשפחתית יפנית, בדקתי את הנושא - כולן קטנות מידי ולא לטעמי.

הצורה החדשה של האקורד בהתאם לתקציב הקיים לא מאפשרת יותר מהגירסא הכי בסיסית, אליה אני לא כ"כ נמשך.

אגב, מערכת לא חשובה לי, המערכת שקיימת במאזדה 6 למשל בהחלט מספיקה.

צודק, יש הרבה מאזדות, כמו שיש הרבה מכל רכב בו אני מעוניין כרגע (חוץ מהמיצובישי).

לגבי אודי A3, פנים הרכב שווה בגודלו לגולף? אם כן, אצרף אותו לאופציות.

ואני עדיין יותר ממעוניין לשמוע ביקורת לגבי המאזדה 6 2.3 ליטר, ממי שיכול.

תודה

פורסם

לגבי אודי A3, פנים הרכב שווה בגודלו לגולף? אם כן, אצרף אותו לאופציות.

ואני עדיין יותר ממעוניין לשמוע ביקורת לגבי המאזדה 6 2.3 ליטר, ממי שיכול.

תודה

לאודי A3 בעיית תמורה קשה (לדעתי) כמו"כ לא פשוט למצוא A3 5 דלתות.

אפשר להגיד הרבה דברים על המאזדה 6 2.3 אך הדבר המבדיל אותה מדגם ה-2.0 (מעבר למנוע והגימור) הוא צמיגים בחתך נמוך של 45 שאינם מאפשרים נוחות נסיעה סבירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקרה אני מכיר מישהו שימכור לי את ה-A3 5 דל' של אשתו, השאלה אם כדאי לי.

החתך צמיגים שציינת דומה לזה שבמכוניות ספורט, וזה לא ממש מפריע לי. מבחינתי העיקר הוא שתהיה נסיעה שקטה ובלי פלסטיקים מרשרשים באוטו.

עשיתי חיפוש ומצאתי שיש המון תלונות על בעיות אמינות בגולף, מה אני אמור לבדוק בגולף ספציפית, לפני שאני קונה? והאם אותן בעיות קיימות גם בפאסאט?

פורסם

לנו במשפחה יש מאזדה 6 2.3

אז נכון היא נפוצה (מאוד) אבל זה רק בגלל החבילה הטובה שהיא מציעה

באופן אישי, אני מאוד אוהב את צמיגי הפוטנזה שיושבים על האוטו ופשוט מדביקים אותו לריצפה, נותן המון ביטחון וידיעה שאני יכול להתחמק ממכשולים במקרה ואצטרך.

בסיעיף נוחות אפשר לקחת את אבא שלי, הדבר האחרון שהוא מחפש מאוטו זה צמיגים, נסיעה אגרסיבית וכו', הוא מאוד מרוצה מהקנייה שלו, נוח לו מאוד הבידוד רעשים מבחוץ נהדר, כוח לא חסר וחבילת האיבזור מצויינת.

בקרת שיוט, חלון שמש, בקרת אקלים, מושב מתכוונן חשמלית, חלונות חשמל, מערכת בקרת יציבות/משיכה/אחיזה...

כרגע אנחנו עדיין בעיסקת ליסינג אבל בעוד שנה, אני כמעט בטוח שאבא שלי ירכוש מאזדה 6 חדשה שמגיעה כבר עם 5 הילוכים ומתלים קצת יותר רכים.

לדעתי קנייה מצויינת

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...