Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם העזקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

יש לנו בבית מאזדה לאנטיס 2004 והעזקה עושה לנו בעיות:

למרות שהשלט עובד מצוין (הסוללות הוחלפו והאור האדום דולק מצויין) הרכב לא תמיד מגיב לעזקה

לפעמים אני עומד 10 דקות עם העזקה צמודה לחלון עד שהרכב מחליט "להכנע ולפתוח את הדלתות"

יש למישהו רעיון מה לא בסדר? או מה לעשות?

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

**נערך פונט צבעוני לאורך כל ההודעה, הצבעים נועדו להדגיש חלק מסויים ולא את ההודעה כולה, אפשר לקרוא גם בלי להפוך את השרשור לצבעוני כמו איזה תוכי או סיוויק של ערסים**

העינית של האזקה שמותקנת ברכב לא טובה גש להחליף אותה או שזה יכול להיות שהיא לא מותקנת במקום נגיש וקרן האור שמגיעה מהשלט לא תמיד מגיעה לעינית שווה לבדוק את שתי הדברים ההלו לפני שעוברים למחשב עצמו של השלט שמותקן ברכב ..

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה, אבל אני לא חושב שבזה העניין, מהסיבות הבאות:

- ראשית כלבהתחלה לא היו בעיות, וזה קורה רק בזמן האחרון, ככה שלא סביר להניח שזה בגלל מיקום העינית

- טסנו לפני חודש חודשיים לחו"ל לשבועים, כשחזרנו האוטו לא נפתח.. (בגלל העזקה) התקשרנו לשגריר, והם החליפו את המצבר ואמרו שזה בגלל זה, וכתוצאה מזה הכל עבד כראוי למשך יום יומיים.

העניין הוא שהמצבר לא היה גמור כיוון שהאור דלק טוב מאוד, וכיוון שזה לא הגיוני שמצבר יגמר אחרי שנה!!

מה שכן, בשמן שהוא החליף את המצב הוא בטח נגע במשהו של העזקה בפנים, ובגלל זה העזקה עבדה לזמן מה, עד ששוב פעם משהו נדפק..

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

**נערך פונט צבעוני לאורך כל ההודעה, הצבעים נועדו להדגיש חלק מסויים ולא את ההודעה כולה, אפשר לקרוא גם בלי להפוך את השרשור לצבעוני כמו איזה תוכי או סיוויק של ערסים**

לפי מה שאמרת אני כמעט בטוח שהבעיה היא במחשב האזעקה כשהחליפו אצלכם ברכב את המצבר הוא למעשה ניתק את כל המערכות מהחשמל ובכך הוא גם איפס את מחשב האעזקה ובכך היא עבדה טוב תקופה הכי טוב וכדאי שתיקח את הרכב לאותו מתקין שעשה לכם את האעזקה אם לא עברה תקופה ארוכה מאז יש סיכוי שעדין יש אחריות עליה ..

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

פורסם

בחלק מהאזעקות יש אנטנה חיצונית. בדרך כלל זה חוט שחור שלא נמצא בצמה עם כל שאר החוטים, אלא בפינה אחרת והוא לא מחובר לכלום. תנסה להציב אותו במקום כמה שיותר גבוה.

פורסם

לא חבל לעמוד 10 דקות עם השלט צמוד לחלון ולנסות לפתוח את האוטו? לא יותר פשוט במצב כזה לפתוח את הדלתות עם המפתח בדלת הנהג ואז לנטרל את האזעקה ע"י המפתח?

פורסם

Stio יקר,

אם אני פותח את הדלת עם המפתח, אז העזקה מתחילה לצפצף כמו משוגעת, ואני לא אוכל להתניע ככה.. כמו-כן משום מה אני לא מצליח להתניע את הרכב כאשר אני מנתק את העזקה..

והתפתחות חדשה, היום גם לא נסגרו לי אוטומטית החלונות- כאשר לחצתי על העזקה (כשיצאתי מהאוטו) לא נסגרו לי החלונות..

אני מנחש שזה קשור אחד לשני כיוון שהעזקה נועלת את החלונות אוטומטית..

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

והתפתחות חדשה, היום גם לא נסגרו לי אוטומטית החלונות- כאשר לחצתי על העזקה (כשיצאתי מהאוטו) לא נסגרו לי החלונות..

אני מנחש שזה קשור אחד לשני כיוון שהעזקה נועלת את החלונות אוטומטית..

זה קרה אחרי שהחליפו מצבר? אם כן אולי צריך לעשות תיכנות לחלונות.

וד''א איזו אזעקה יש לך?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

הבעיה עם העזקה היא עוד מלפני זה..

החלונות לא נסגרו לי אחרי שהחליפו את המצבר..

אין לי מושג איזו הזעקה יש לי, אם תגידו לי איך לבדוק? אני חוזר אליכם יותר מאוחר עם תשובה.

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

יש לך משהו מהשלטים האלה http://www.all2car.co.il/catalog.asp?cid=11

על השלט צריך להיות סמל\שם החברה.עוד אפשרות זה לבדוק פיזית,במשולש הקטן של הדלת

האחורית צריכה להיות מדבקה עם שם החברה.

ובכלל,אם אני לא טועה במקרה והאוטו שנת 2004 אז יש לך אחריות.?

זהו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

רגע! זה קרה אחרי שהתחילו לכתוב העזקה באופן כל כך בוטה שגרם לי לחשוב כי מדובר במילה גסה, או כשכתבו אזעקה?

פורסם
רגע! זה קרה אחרי שהתחילו לכתוב העזקה באופן כל כך בוטה שגרם לי לחשוב כי מדובר במילה גסה, או כשכתבו אזעקה?

חח צודק טעות שלי, לא יודע איך לא שמתי לב לזה, ועשיתי כזאת טעות

בכבוד רב

לאון חבקין

• תוכן חדש...