Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מצאתי באתר של acdelco שום מילה לגבי השמנים שלהם,

מישהו יכול לתת קישור?

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

זה רק אני או שהוא שילם ביוקר על השמן מנוע?

LM חצי סינטטי מתוסף (בקבוק אפור) עולה סביב 90 ש"ח ואפילו פחות!

וולוולין עולה 80 ש"ח

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מי זה הפרסי ?

איפה הוא יושב?

חיפוש יעזור-שאלתי את אותה שאלה.הוא לא מהאזור שלי אז כבר שכחתי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

על השמן מנוע הזה שילמתי 75 ש"ח ואני יודע שהוא נמכר סביב 90 ש"ח בערך אצל הפרסי למרות שלפני כמה חודשים הוא אמר לי 70 ש"ח (פחות ממה שאני קניתי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הזהוב עולה אצל הפרסי 70 שקל! היום הייתי אצלו ככה ש...

ולא

הוא לא עבד עלי במחיר שהוא לקח לי 120 לפני הנחה על השמן המתוסף... ככה אני חושב לפחות

פורסם

שאלת אופ-טופיק:

קראתי קצת בפורום וראיתי שהרוב שמים שמן מנוע 10W40

בספר הרכב שלי, ממה שהבנתי מומלץ 15W40?

מה ההבדל תכלס? (מה ההבדל בהגדרה אני יודע) ומה עדיף?

מדובר בפולו 97 1.4 שעשתה קצת פחות מ90,000

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

יבגני שלום רב!

בשמנים לא הולכים לפי כולם, אלא לפי הוראות יצרן הרכב, אם הוראות יצרן הרכב של הרכב , במקרה שלך פולסווגן, הוא 15/40, זהו הצמיגות הרצוייה לך!!

אל תשנה צמיגות כל עוד רכבך מתפקד היטב!

ההבדל הוא בצמיגות בלבד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מסכים עם צביקה.

הויכוחים על השמנים בפורום הזה ימשכו לעד... מי יותר טוב, בכמה קניתי את זה, זה חסך לי בדלק, זה חימם לי את המנוע וזה גדש לי בטורבו...

איש איש באמנותו יחיה. כל אחד מאיתנו מאמין במוצרים אחרים וחי בתפיסת עולם שונה.

רוב השמנים שיש היום על מדפי חנויות החלפים טובים. מי יותר מי ופחות.

אם אתה מאמין בליקווי (לא ליפקי) מולי - תשתמש בו, אם אתה מאמין בקסטרול סיננטי מלא - תשתמש בו ואם אתה מאמין באמריקן איגל - תשתמש בו.

הכי חשוב זה להחליף אותם בזמן... לזמן אין תחליף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה מוכח וגם המחיר מדבר בעד עצמו

הליקווי מולי זהו שמן איכותי מאוד ולא סתם הוא גם הרבה יותר יקר מהוולווליין הזה הוא עושה עבודתו במנוע הרבה יותר טוב ולאורך זמן!

איפה זה מוכח? תפנה אותי לקישור או מחקר מתאים. אני כבר חודשים מחכה למישהו רציני כמוך.

פורסם

לגבי הליקווי מולי , שאלתי לא פעם בפורומים מקצועיים בחו"ל מה ידוע להם על השמן הנ"ל , התשובות של כולם בלי יוצא מין הכלל היו שזהו שמן בסיסי ביותר ולא המליצו לי עליו, גם לא על השמן המתוסף השחור, נאמר לי במפורשות שהקסטרול TXT יותר איכותי והוא על בסיס סינטטי ולא שמן מינראלי.

למי להאמין, אין לי מושג, רק שתדע בחו"ל לא מחזיקים מהחברה הזאת בכלל.

רק בארץ יצא להם שם.

פורסם

לגבי הליקווי מולי 10/40,120 אכן מחיר גבוהה יחסית (כמובן יחסית לפרסי,בחוץ יותר יקר).

אני קניתי לפני חודש ליקווי מולי סינטטי מלא (5/40, בקבוק סגול למי שמכיר), לפני הנחות המחיר עמד על 140 לגלון,בלי יותר מדי דיבורים הוא נרכש ב-110 שקלים (אצל הפרסי כמובן).

בכל אופן,יש לי נסיון עם הליקווי מולי הסנטטי המלא,עם בליקווי מולי 10/40 הרגיל (אפור)+המינרלי (זהוב), וכן עם ה-ESSO ULTRA 10/40, האמת ?

לא הרגשתי יותר מדי הבדל בין השמנים (מבחינת טמפרטורות שמן ומנוע,וכמובן מבחינת פעולת מנוע).

אני מאמין שאחרי שאסיים את השמן הנוכחי אני אחזור ל-ESSO,רק מהסיבה שהוא המקורי של הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...