Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הראלי היום בדרום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמחתי לבוא ולעזור (מרשל תחנה 6), אבל יש לי כמה הצעות פשוטות לייעול.

אין צורך לבוא ב-5 וחצי כשרק רישום ה-notes מתחיל ב-8 וחצי. בפעם הבאה אם נקבע ב-7 וחצי כולם יגיעו בזמן כי זאת שעה מקובלת (לא כמו 5-5 וחצי ולכן חלקם מאחרים) ולא נצטרך להתייבש עד לחלוקת הציוד, ולאחר מכן 3 שעות בתחנה.

עם כל הכבוד (ויש הרבה כבוד), זה משאיר טעם רע בפה.

לאחר שלמדנו את תפקידנו היום, בפעם הבאה נוכל לתקתק את הכל וכך יהיה ניתן להגיע גם ב-7 וחצי ואפילו 8.

אני אישית מאוד נהניתי ואמשיך להגיע לארועים גם בהמשך, ואני שמח לשמוע שהיו חברים מהפורום, רק חבל שלא ידעתי על זה שם...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות נוספות .....

אני רוצה להודות לך זאב על העזרה שנתת לי היום, תודה לך אני מאוד מעריך את מה שעשית עבורי היום

ממני פשקו תומר

Marshal בשטח

IMG_2662.JPG

IMG_2677.JPG

IMG_2666.JPG

IMG_2651.JPG

IMG_2733.JPG

IMG_2729.JPG

Pashko Tomer

CAMEN

"כי צילום זה דרך חיים"

פורסם

ZIV

אין ספק שאתה צודק יש מה לשפר ,הכוונה היתה להביא את המרשלים מוקדם כדי להעביר תדריך מסודר ולפזר את המרשלים לתחנות בשטח לפני רישום ה- NOTES של המתחרים ,

השבוע תיערך ישיבת הפקת לקחים מהאירוע והמסקנות יבוצעו באימון הבא

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

נהגים נווטים אנשי צוות מרשלים וכל מי שנרתם לעזור !!!

אני מודה לכולכם על היום המהנה, סימנו את היום הזה עם המון רצון להמשיך

לעשות דברים דומים ולעלות בכל פעם מדרגה בכל המובנים:

ארגון,תזמון,לוגיסטיקה וכו'.

כולי תקווה שבפעם הבאה יהיו יותר משתתפים, ואני כמארגן העשה כל שביכולתי לשפר

ולהרים את הראלי לרמות שעדיין לא ידענו בארץ.

נ.ב. המון תודה ליוחאי מחוואת פיליפ'

לברוך שליט ידידי לאלי הרשקוביץ ג'י וצוות המזכירות

וכמובן לטל בני היקר

להתראות בארועים הבאים

בכבוד רב רמי לימון

פורסם

איזה נווטת "קולית " יש לקובי כהן ,מחייכת שהרכב באוויר :-)

הועלת הגלריה וכן כתבת סיקור של הארוע במרשלס - http://www.marshals.co.il

IMG_2673.JPG

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

היה אירוע מעולה ,תודה למארגנים ולמרשלים,

כל הכבוד לצלמים ולאתר מרשל המדהימים, שתמיד עוזרים מכול הלב,

אתם מפתיעים כל פעם מחדש :wink:

בהערכה,קובי כהן

פורסם

היה "סיקור",לא יותר מ30 שניות בלי יותר מדי דיבורים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הי

הכנסנו את הסרטון ששודר בערוץ 1 למאגר הסרטונים באתר ,אם יש לכם סרטוני מעניינים מתחרויות ,לאו דווקא ראלי כל תחרות של ספורט מוטורי ואקסטרים ,שלחו לי אותם למייל ואכניס אותם להנאת כולם

הסרטון של התשדיר בערוץ 1 http://www.marshals.co.il/Heb/?catid=48

פורסם
איזה נווטת "קולית " יש לקובי כהן ,מחייכת שהרכב באוויר :-)
קולית אמנם, אבל לובשת גופיה :?.

פשוט לא מובן לי איך זה שאחרי כל הדיבורים בכל שרשור בענייני בטיחות אנחנו עדיין רואים דברים כאלה.

מוטי.

פורסם

מריוס, למרות שהדבר לחלוטין סוטה מנושא השרשור, אומר בקצרה שאני אחד מאותם אנשים שמתייחסים לתקני הבטיחות כאל המלצות בלבד ובדרך כלל מחמיר הרבה יותר מהם... אני עונה לך כי אני מקווה שאנשים ייקחו דוגמא.

השינויים שאני ביצעתי באוטו מאושרים ע"י כל גוף מארגן בו אני מתחרה, אם בתקן הקשור בקשת ההתהפכות שהיא הגבוהה ביותר, החזקה ביותר ובעלת עובי הדופן הגבוה ביותר הקיים בשוק (למרות שאני משלם על זה במשקל).

אתה יכול ללמוד על זה הרבה דווקא מציוד הבטיחות האישי שלי, בין אם ממושב המירוצים שלי שהוא מקבלאר (Cobra Evolution) ויש לו גם "אזניים" לריסון תנועת הראש ותג מחיר גבוה פי 5 ממושבים אחרים שהם תקניים לגמרי וחוקיים למירוצים באישור ה-FIA, בין אם ברתמת 6 נקודות מפוליאסטר עם מנגנון מקרבון שעולה כפול מרתמת מירוצים מקבילה של ספארקו אבל אוצרת בתוכה טכנולוגיה ברמה גבוהה בהרבה.. למעשה, הרתמה היא זהה לחלוטין לאלו שפורשה משתמשת בהן לכל מכוניות ה-GT3R CUP שלה, בין אם בחליפת האש שלי של ספארקו מדגם TOP5 שהתפשרתי על המשקל שלה לעומת הדגמים הקלים יותר כמו ה-XLight תמורת רייטינג של עמידות בטמפ' גבוהות לאורך זמן ארוך יותר... אני יכול למנות לך את כל המחקרים שביצעתי על ציוד בטיחות וכל רכש שביצעתי היה הטופ של הטופ, אחד לאחד... קסדת קבלאר לעומת פיברגלאס, כפפות ברמה, נעליים, תחתונים מנומקס ועוד...

ועכשיו לשורה התחתונה שנדמה כאילו אין מי שמבין אותה בדיונים פה בפורום לפעמים -

כל ציוד הבטיחות שברשותי, ללא יוצא מן הכלל (!) נמצא עליי בכל פעם שאני מתיישב לא רק באוטו שלי אלא גם בכל רכב אחר כמדריך, גם אם מדובר באוטו חדש מהחברה, ביום מסלול רגיל כמו בתחרות ואתה יודע למה זה?

כי ציוד בטיחות שווה לת*ת כשהוא לא עליך!

מי שיש לו חליפת אש / כפפות / נעליים / כל פריט ציוד בטיחותי אחר ולא לובש אותו "כי זה אימון בלבד ולא חייבים" או "כי זה כולה איזה ספרינט קצר" או "כי נורא חם לי בפנים" או איזה תירוץ מטופש אחר שלא יאמר, פשוט חי באשליות.

תאונות קורות באימונים, בתחרויות ובעצם תמיד, ואותה הבחורה הקולית צריכה להיות מיודעת שבלי מינימום של חולצת 100% כותנה עם שרוולים ארוכים, מכנס כותנה ארוך ונעליים סגורות שעשויות מעור היא לא יכולה להיכנס לאוטו, נקודה סוף.

לא מדובר בציוד בטיחות יקר למירוצים, מדובר במינימום של המינימום שלכל אחד ואחת יש בארון ושבשום יום מסלול נורמלי שהוא ללא ספק מסוכן הרבה פחות מאימון ראלי פשוט לא תעלה למסלול בלעדיו.

הנה שאלה לכל הנהגים והנווטים - בזמנו כשדיברנו על חומר דיפון לכלובי התהפכות אמר דני לוי (אם אני זוכר נכון, אולי זה היה יובל מלמד..) שאכן המתחרים יצטרכו להצטייד בדיפון הנ"ל למירוצים הבאים.

מישהו הצטייד בדיפון המדובר מאז?

חבר'ה, אל תחכו ללמוד דברים בדרך הקשה.

הספורט שבחרתם לכם (דרך חיים, אני יודע על בשרי) הוא מסוכן, תכניסו את זה טוב טוב לראש.

במוקדם או במאוחר מישהו יתרסק, אני בהחלט לא מאחל לאף אחד את זה חו"ח אבל זה טבעה של החיה.

אל תקוו לטוב ביותר כי זה לאו דווקא הולך לקרות, קחו יוזמה ושדרגו בעצמכם את איבזור הבטיחות שלכם, גם אם הכללים לא מכריחים אתכם עדיין.

מוטי.

• תוכן חדש...