Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כזה דבר גולף V5 קופה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא קופה, זה 3 דלתות או לחילופין זה גולף האצ'בק.

קופה משמע 2 דלתות ו2 מושבים או 4 מושבים.

פליקס

מאזדה RX8 היא קופה, ויש לה 4 דלתות.

אם אני לא טועה, קופה הינה מכונית שאין לה את המוט בין הדלתות הקדמיות לאחוריות, המוט הזה אם אני לא טועה נקרא הB Pillar.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

A closed car with two side doors and less than 33 cubic feet of rear interior volume, according to measurements based on SAE standard J1100. A two-door car is therefore not necessarily a coupe.

משכנתא זה קל

פורסם

סתם שתדעו, הדגמים שנמכרו/נמכרים בארץ אינם מיצגים את כל ההיצע. אני לדוגמא רואה באזור של ימק"א בירושלים המון המון רכבים יחודים שלא חשבתי שהם קיימים ועובדה שהם שם:

GOLF GTI VR6- זוהי גולף עם בודי של GTI MK4 עם מנוע של VR6

PASAT TDI 4MOTION - פסאט "רגילה" עם הנעת הפור מושן של פלסוואגן

ועוד רבים וטובים (חלקם עם לוחיות רישוי לבנות)..לכן אין לפסול כל דבר שרואים, יבוא אישי יכול להפתיע.

בקשר ל"קופה" למרצדס יש CLS שנקראת "קופה"..ויש לה 4 דלתות- לא נראה לי שיש הגדרה חד משמעית לרכבי קופה.

1.8T 8)

פורסם

אחת ולתמיד אין דבר כזה v5 for motion רק v6 בגולף בפאסט יש דבר כזה לפחות בארץ יש לי מישהו בשכונה(קטמון אלא מה)יש לו גולף גנריישן עם ה motion כל אחד יכול להוסיף את זה זה עולה 200 שח בכל מוסך מורשה אה דרך הגב של שכן שלי זה1.6

פורסם

בקשר ל"קופה" למרצדס יש CLS שנקראת "קופה"..ויש לה 4 דלתות- לא נראה לי שיש הגדרה חד משמעית לרכבי קופה.

בפעם האחרונה:

מכונית הנעדרת קורת B מוגדרת כקופה.

פורסם

סורי על הטעות ואי הדיוק חברים. אכן מכונית קופה היא מכונית ללא קורה B.

ולמי ששאל קורה B היא הקורה אחרי הדלת הקידמית, כלומר הקורה לרוחב המכונית (בין הדלתות הקידמיות והאחוריות).

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...