Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכוי לערעור על גרירה בת"א?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול אחרי עוד יום בצבא אני הולך למקום חניה הקבוע שלי בחודשיים האחרונים ליד רכבת השלום ומגלה שאין לי רכב.

מה שכן נחמד בת"א זה שלא ממש נלחצים שאין אוטו כי יודעים שרוב הסיכויים שהוא נגרר.

אנסה להסביר איפה חניתי.

נוסעים על איילון מכיוון צפון לכיוון דרום ועולים ביציאה של השלום ומגיעים לרמזור של הפנייה שמאלה.

משמאלך ישנם "מפרצוני חניה" שאינם מסומנים בשום תמרור, לא באדום לבן והחניה שם אינה מפריעה לאיש.

בדו"ח העבירה הרשומה היא:

סעיף 69 (ג'). 6152.

עצרת את הרכב הנ"ל בין גדרות הקובעות את גבולות רצועת הדרך מבלי שהדבר הותר בסימון מיוחד.

יש לי סיכוי? :|

פורסם

כמה שאני מאמץ את הזכרון, לא זכור לי שיש שם מקום לחנות, לדעתי זה כביש עם 2 מסלולים שפונים שמאלה או ישר, ו 2 שפונים ימינה לכיוון עזריאלי. לחנות שם נראה לי תמוה באופן חריג.

אחד הדברים שהכי עוזרים בעירעורים לעירייה זה היותך תושב תל-אביב עם תו-חניה. לי ויתרו פעם על דו"ח של 500 שקל. ההבדל ביחס בין תושב ללא תושב הוא שחור ולבן.

פורסם

אוקיי שם בדיוק חשבתי שהחנת.

1) מאיפה הצילום הזה?

2) נראה שפשוט חנית על השוליים של כביש די ראשי, לא תגיד איזה רחוב בשכונת מגורים שקטה.

אתה לא ממש יכול להגיד שיצאת מהאוטו והלכת לדרכך על המדרכה (כי אין שם מדרכה)

אתה לא יכול להגיד שזה חניון שאין בו מדרכה וכולם הולכים בין המכוניות (כי זה כביש רגיל ולא חניון).

בסה"כ אם כולם היו חונים בכל מיני גומחות ומקומות כאלו היה בלאגן בכביש ובתנועה.

פורסם

אני די בטוח שאין שם חניה - אולי מקום להעלאת והורדת נוסעים..

בכל מקרה, מהתמונה לא רואים מי-יודע-מה.. צריך להיות במקום לראות, או תמונה של המקום מלמטה ולא מתמונה לווינית..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אוקיי שם בדיוק חשבתי שהחנת.

1) מאיפה הצילום הזה?

2) נראה שפשוט חנית על השוליים של כביש די ראשי, לא תגיד איזה רחוב בשכונת מגורים שקטה.

אתה לא ממש יכול להגיד שיצאת מהאוטו והלכת לדרכך על המדרכה (כי אין שם מדרכה)

אתה לא יכול להגיד שזה חניון שאין בו מדרכה וכולם הולכים בין המכוניות (כי זה כביש רגיל ולא חניון).

בסה"כ אם כולם היו חונים בכל מיני גומחות ומקומות כאלו היה בלאגן בכביש ובתנועה.

1) אתר של עיריית תל אביב, אתר מדהים.

2) זה ממש לא שוליים, זה מפרץ. יש שם גם מדרכה. מבחינה חוקית אני לא רואה איפה הבעיה ואני בכלל לא מבין את הסעיף הזה שנתנו לי:

"עצרת את הרכב הנ"ל בין גדרות הקובעות את גבולות רצועת הדרך מבלי שהדבר הותר בסימון מיוחד."

• תוכן חדש...