Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יימס בונד 007 עושה טרייד-אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נלקח (לא מצוטט) מעיתון ממון, "ידיעות אחרונות":

-הפתעה למעריצי ג'יימס בונד: בסרט הבא יישב 007 מאחורי הגה של פיאט פנדה!

"התרגלנו כבר לראות את ג'יימס בונד נוהג בכל סרטיו במכוניות ספורט מהירות, מפוארות, קולויות- מהאסטון מרטין DB5 ב"גולדפינגר" (1964) דרך מכוניות יוקרתיות כמו לוטוס אספרי וב.מ.וו, ועד אסטון מרטין V12 ואנקוויש שככבה בסרט "למות ביום אחר" (2002).

למעריצים צפויה הפתעה: בסרט הבא בסדרה, "קזינו רואיל", שייצא למסכים ב-2006, יישב 007 מאחורי ההגה של פיאט פנדה, אחד הדגמים הזולים ביותר של היצרנית האיטלקית.

מחירה של הפנדה, שמיוצרת במפעל פיאט בפולין, הוא כ-15,380 דולר.. פחות מ-5% ממחירה של הוואנקוויש.

"בניגוד ליצרניות אחרות, פיאט תספק מספר רכבי פנדה למפיקי הסרט ללא תשלום."

הוואנקוויש מגיע מ 0 ל-100 בפחות מחמש שניות, ומהירותה המקסימלית עולה על 300 קמ"ש.

לפנדה, לעומת זאת, נדרשות לא פחות מ-20 שניות כדי להגיע ל-100 קמ"ש, ומהירותה המריבית היא כחצי ממהירות האסטון מרטין.

"תמיד ראינו את בונד עם נשים יפות ומכוניות מפוארות", אומר מנהל קידום המותגים של פיאט.

"מי יודע, אולי עכשיו הוא יתחתן, יוליד ילדים ויהיה זקוק לפנדה?!".....

מה אתם אומרים?:shock: Q יתן לבונד פיאט פנדה מוגדשת?:wink:

אמיר.

פורסם

אתה שוכח לחלוטין שג'יימס בונד נהג על מכוניות מגוחכות לחלוטין כגון:

דה-שבו ב"לעיניך בלבד", רנו 14- ב"רצח בעיניים", AMC (לא בדיוק מכונית מהוללת בלשון המעטה)ב"האיש בעל אקדח הזהב".... כך שהפנדה לא כזאת נפילה.

יהודה פ.

פורסם

בדיחה משובחת אם כבר,אני רק מדמיין את סצינת המרדף ומתפוצץ מצחוק.

פתאום, מאמצע פאקינג שום מקום נשלפים משגרי טילים מאחורי הפנסים של הפנדה!!!

טום-טום-טום...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
אתה שוכח לחלוטין ....

...כך שהפנדה לא כזאת נפילה.

אני לא שוכח... זאת כתבה מצוטטת מעיתונות.:-)

בכל אופן, אחרי ב.מ.וו Z8, אסטון מרטין וואנקוויש,לוטוס אספרי וכו' ברצף.... הפנדה נראית קצת יוצאת דופן...

אמיר.

פורסם

אבל הם בטח יוסיפו לה כלמיני תוספות שמוסיפות מיליון זיליון כוחות סוס ומומנט! כמו מדבקות נו פייר, אגזוז לחץ 7 יציאות, נאונים, ספויילרים קלים (עשויים ממיקרוגלים), מנורות במתיזי מים, שטיחי אלומניום וידית הילוכים עם לדים ככה שאין לכם מה לדאוג לגבי מהירות חברה!!!

פורסם

זה היה כבר באודטה לפני איזה חודש לפחות, נדמה לי שגם הראו קטעים מהסרט שרואים שם את הפנדה.

חוץ מזה שימו לב שלמשל עם Z8 הוא לא ממש השתולל איתה והשתמש בה חוץ מלשגר טילים דרך השלט.

בשביל זה גם פנדה מספיקה, רק ימסמרו אותה לרצפה שלא תעוף מהדף השיגור זה הכל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אבל הם בטח יוסיפו לה כלמיני תוספות שמוסיפות מיליון זיליון כוחות סוס ומומנט! כמו מדבקות נו פייר, אגזוז לחץ 7 יציאות, נאונים, ספויילרים קלים (עשויים ממיקרוגלים), מנורות במתיזי מים, שטיחי אלומניום וידית הילוכים עם לדים ככה שאין לכם מה לדאוג לגבי מהירות חברה!!!

זה דמויי אלומניום אני מבקש ! :lol: :lol: :lol:

ואם הידיעה הזאת נכונה , אז מה לעזאזל נסגר עם יוצרי הסרט???

מה הם שכחו שעדיין מייצרים מכוניות ספורט בעולמנו הנידח? :screwy: :screwy: :screwy:

יוגב 205

פורסם
פתאום, מאמצע פאקינג שום מקום נשלפים משגרי טילים מאחורי הפנסים של הפנדה!!!

טום-טום-טום...

ובגלל אמינות לא טובה בטח מתפרקים לפני הירייה/ המנוע מתחיל להיתחמם (עדיין טילים [כמו מזגן] לוקחים כח מהמנוע.) ואז גיימס יהיה צריך לצאת מהאוטו לעשות לאוטו עירוי שבינתיים הפושע בורח באיזו פיאט דובלו (המבין יבין--- ד"א קרעת אותי ואני קרעתי אותו היום פעם ראשונה ונקרעתי!)

פורסם

מה אתם בשוק? ג'יימס חבר שלכם או משהו?:)

אני בטוח שלא אכפת לו במה לנהוג כל עוד יש לו משגר טילים מתחת למכסה המנוע. גם לזה ידאגו אני בטוח...

פורסם
אתה שוכח לחלוטין שג'יימס בונד נהג על מכוניות מגוחכות לחלוטין כגון:

דה-שבו ב"לעיניך בלבד", רנו 14- ב"רצח בעיניים", AMC (לא בדיוק מכונית מהוללת בלשון המעטה)ב"האיש בעל אקדח הזהב".... כך שהפנדה לא כזאת נפילה.

אני זוכר את הסרטים האלה.

באף אחד מהם, האוטו לא היה של בונד אישית.

בלעיניך בלבד האוטו היה של הבחורה ההיא, מלינה משו.

ברצח בעיניים זו הייתה מונית של איזה צרפתי (שאגב הוא הוריד לה תגג וחצה אותה לחצי עד סוף המרדף).

ובאיש עם אקדח הזהב הא גנב אותה מחדר תצוגה (ועשה פליפ מאוד מעניין, שנחשב לאחד הפעלולים היותר מסובכים שנעשו..)

(וכן, אני יודע, יש לי קצת אבססיה..:))

ארז אני מניח שהוא גונב את הפנדה מהעוזר חד העין של הנבל.

אור.

• תוכן חדש...