Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"השמש בארץ חזקה מדי"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב המכוניות כיום מיוצרות עם פנסי פלסטיק, ככה שזה דוהה בשמש וניהיה צהבהב כזה וזה מכוער.

ועוד משהו מוזר שאני תוהה לגביו, אם הפנסים מקדימה מצהיבים אז למה הפנסים מאחורה לא מצהיבים, כמו בקליות שקופות וכדומה?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

"העמדת הרכב בשמש זמן רב מדי " :? wtf ??

כתוב בספר הרכב לא להחנות בשמש ?

מה עוד ? למרוח את הפנס במקדם הגנה אולי ?

עוד שאלה שקפצה לי :

כיום חלק מחברות הרכב מייצרות חלקים מסויימים מפלסטיק

האם גם זה דוהה ?

פורסם
"העמדת הרכב בשמש זמן רב מדי " :? wtf ??

כתוב בספר הרכב לא להחנות בשמש ?

מה עוד ? למרוח את הפנס במקדם הגנה אולי ?

עוד שאלה שקפצה לי :

כיום חלק מחברות הרכב מייצרות חלקים מסויימים מפלסטיק

האם גם זה דוהה ?

יש לי חבר עם קליאו B לבנה שנת 2001, שהכנף בה הצהיבה מהשמש..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא בקליאו דור ראשון הבעיה לא קיימת {כמובן שבשביל האיזון קיימות מיליון בעיות אחרות}.

אגב כבר ראיתי לא מעט יאריסים עם בעיה דומה {שנתון 99' בדר"כ}

GOT סחוג?

פורסם

תירוץ אדיוטי לדעתי.

היצרן אמור לבחון את הרכב בתנאי מזג אויר קשים.

ידוע שיצרנים בוחנים זאת לפעמים בתנאי מעבדה ולפעמים במדינות המפרץ הפרסי.

פורסם

הכל תלוי בטיב הייצור. יצרן שחוסך בחלקי פלסטיק וחוסך בבדיקה זה מה שמקבל.

יש הרבה דוגמאות למכוניות ותיקות אם פנסי פלסטיק שקופים, הכל בטיב הייצור.

וליבואן רנו "יבואן רנו: "השמש בארץ חזקה מדי". זאת לא השמש אלה עוד תירוץ עלוב מבית רנו. מעניין מה הם יגידו על האיכות של מגאן 2 שמתפרקת לגורמים לאחר שנה על הכביש.

פורסם

המגאן II שלך מתפרקת? או שמעת מחבר של... כי זו שחונה בחניה שלי, ונמצאת אצלנו כבר כמעט שנתיים, לא מתפרקת בכלל.

לגבי הקליאו, בקליאו של אמא שלי החליפו פנסים קדמיים באחריות בלי בעיות בגלל בעיה זהה.

גיא

פורסם
הכל תלוי בטיב הייצור. יצרן שחוסך בחלקי פלסטיק וחוסך בבדיקה זה מה שמקבל.

יש הרבה דוגמאות למכוניות ותיקות אם פנסי פלסטיק שקופים, הכל בטיב הייצור.

וליבואן רנו "יבואן רנו: "השמש בארץ חזקה מדי". זאת לא השמש אלה עוד תירוץ עלוב מבית רנו. מעניין מה הם יגידו על האיכות של מגאן 2 שמתפרקת לגורמים לאחר שנה על הכביש.

בטח בגלל השמש.... אתם זוכרים את החלונות הנופלים של פולקסווגן? גם הם נפלו "בגלל השמש"... בכל העולם זו הייתה תקלת ייצור, אצלנו זה קרה בגלל השמש.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לאבא שלי בסיטרואן קסרה בזמנו, הצהיבו הפנסים הקדמיים ובקושי יצא אור מהפנסים. האור היה ממש ממש דהוי.

עלה לו 2000 שקלים להחליף זוג בקליוט קדמיות.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...