Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזהר לא להשתולל עם הקטע הזה יותר מדי.

אני בעד לפרסם ברבים מקרים כאלו ע"מ שאחרים לא יפגעו.

אבל לא מזמן, פורסם מקרה שאדם פרטיפירסם באינטרנט ,אודות שרות רע שקיבל במלון באילת .

חברת המלונות הגישה נגדו תביעה על קלקול שמה הטוב וכו'.

הוא נדרש לשלם פיצויים.

אז עשה זאת בחכמה.

אני לא חושב שהבחור פה עושה משהו רע, הוא מספר על חוויה לא נעימה שהייתה לו עם חברת הגרירה שהוא סמך עליה ושהוא משלם לה על שרותיה. (שהוא לא מקבל)

אין פה הוצאת לשון הרע בגלל שהוא לא משמיץ, הוא מספר מה באמת קרה.

לדעתי, באמת תפרסם את זה בכמה מדיות שאתה יכול, ולא בשביל שיכתבו משהו רע עליהם, אלא שלא יקרה לאחרים מה שקרה לך.

ד"א סיפור אישי.

נסעתי בפ"ת חזרה הבייתה, פתאום באחד הרמזורים הכבל קלאץ' שלי החליט להישבר (ה-T הזה מברזל שיושב על הדוושה) עצרתי בצד בדקתי מה הבעיה וראיתי שמדובר בכבל קלאץ', ישר הרמתי טלפון לחברת "שגריר" המוקדנית ענתה מהר (אחרי שהשארתי פרטים במענה אלקטרוני) שאלה אותי מה הבעיה, הסברתי לה שנקרע לי כבל קלאץ', היא אמרה שגרר יגיע אליי (לא ציינה זמן).

בנתיים ישבתי ברכב חיכיתי (אמצע הקיץ לא נפעיל מזגן ?) אימי התקשרה אליי מהדרך ושאלה אם לבוא, אמרתי לה שכן כי אני בטח אתייבש פה שעות.

איך שאימי הגיעה הגרריסט התקשר ושאל איפה אני בידיוק נמצא, הוא היה מרחק של שני רחובות מימני, הסברתי לו ותוך 20 דקות מהרגע שהתקשרתי למוקד שלהם הגיע הגרריסט, בחור רוסי מוזר מאוד (אבל בחור טוב!).

נסענו עם הרכב למוסך והוא לא חיכה שניה אפילו שאני אגיד לו תודה, ישר נסע.

אני מרוצה מהשירות מאוד לאור המקרה הנ"ל שקרה לי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני מנוי בחברת שלמה SIXT, והתקשרתי אליהם כשהלך המפלג (מחלה בליאונה) והשירות היה מעולה במקרה שלי. מכל הבחינות.

אבל יש לדעת שלא כל פעם לומר שמכונאי ניסה ולא הצליח! רק כשבאמת אין לטכנאי מה לעשות! כשהיתה לי את הסקודה לא הצלחתי להניע, והגיע טכנאי, והוא הצליח לפתור את הבעיה בקלות, וזהו! זה היה מקרה של איזה חוט שיצא מהמקום.

אני לא זוכר אם החברה היתה ממסי או שגריר.

פורסם

למה לא לקחת מונית לממסי בנתניה שנמצא 8 קילומטר משם בקניון היית עולה וצועק שם ודורש מיד יחס.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני הייתי מנוי בשגריר עם האוטו הקודם ועכשיו אני מנוי בממס"י.

יצא לי "להיתקע" פעם עם שגריר ופעם עם ממס"י, ושתיהן לא הגיעו בזמן המובטח, אלא התקשרו ואמרו שזה ייקח עוד שעתיים.

בממס"י הם התקשרו פעם שניה לדחייה, ואחרי שאמרתי שיש להם התחייבות לשרות תוך 3 שעות, הם שלחו גרר פרטי.

אבל בכל מקרה אף אחד מהם לא מושלם.

פורסם

היי אורן,

לפני שאתה קונה את כל מה שאמרו לך, ורץ לתביעות קטנות, חפש את כתב השירות ותקרא אותו טוב.

כתב השירות זהה במהותו כמעט לכל חברות הביטוח ולכן אני לא אסתכן יותר מדי אם אומר לך

שאין לך קייס לתביעה.

הסיבה הראשונה והחשובה ביותר- לא שילמת כסף בפועל לגרר אחר שיחלץ אותך ותביעה שמתבססת רק על עוגמת נפש לא תגיע רחוק.

הלאה, לפי תנאי הפוליסה לרוב, ביטלת שירות לאחר זמן כלשהו (לרוב 45 דקות) או הזזת את הרכב למקום אחר בלי להודיע על כך למוקד- השירות הבא יהיה בתשלום. אין טעם שהגרר יגיע עד 2 דקות ממך, תבטל אותו ואז תזמין עוד פעם. דלק וזמן הם מצרך חשוב ובחברת ביטוח אין מונח כמו "התחשבות"...:?

ניסית להתקשר 15-25 פעמים? המענה במוקדי שירות מתבסס על תור, ולכן אין טעם לנתק ולהתקשר שנית אלא עדיף להכנס לתור ולהמתין, זו הסיבה לחוסר זמינות שלהם.

ולצד השני- אצלנו (:lol: ) לא היו אומרים לך שעה אם יודעים (ולרוב יודעים) שזה יקח 3 שעות.

אצלנו, לא היו נותנים לך את הטלפון של יוסי. עשית מספיק טלפונים מהכיס שלך ואין סיבה שתשלם על עוד אחד. יוסי יכול גם לחזור אליך.

אצלנו, משתדלים ליידע את הלקוח שעדיף לא לבטל שירות אם הוא לא הסתדר לחלוטין (והדוגמא של רכב מקרטע היא דוגמא טובה).

לסיכום, אין כמו סוכן הביטוח שיטפל בזה ישירות מול חברת הגרירה, אם אתם מרגישים שמעברים אתכם. בשביל זה אתם משלמים לו.

צביקה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

תודה לכל המייעצים. אמנם אומרים כי "צרת רבים נחמת טיפשים"... אבל בכל זאת משהו.

אין בכוונתי לנקוט צעדים במישור המשפטי. מבחינתי השגתי את שלי כשהצגתי את המקרה העגום שלי ע"מ שנהגים אחרים יוכלו לנהוג בתבונה. אני מאמין בכוח הצרכני שלנו ובחופש המידע ומקווה שנגיע לימים בהם קהל הצרכנים יהיה כלב השמירה של רמת השירות שהוא מקבל. אני חושב שלרשת בכלל ולפורום כל כך פופולרי ורציני כמו שלנו יש מקום מרכזי בהובלת המהפיכה בתחום זה.

אורן

• תוכן חדש...