Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשתף את הפורום בחוויה מתישה ומצערת שעברתי היום עת נתקע רכבי ולהאיר את עיניכם על רמת השירות שקיבלתי מחברת ממסי.

הנני מנוי בשירותי הגרירה בחבת ממסי. רכב הוא צאמפ' 94. היום בצהריים שבק הרכב עקב נתק בחוט חשמל באיזור נתניה. חניתי בתחנת "פז נורדיה" ויצרתי קשר עם השירות שלהם. כאן צצה הבעייה הראשונה שליוותה אותי בכל עשרות הפעמים (להערכתי 15-25 פעם ) שניסיתי להקים קשר עם השירות-בעיית זמינות קשה.ברוב הפעמים ענה לי מענה אלקטרוני שמתנצל על העומס ומבקש ממני להמתין. לאחר שיצרתי עמם קשר הם מסרו לי שטכנאי יגיע תוך כשעה. לאחר שעה התקשרתי פעם נוספת ושוב אותה תשובה ("תוך כשעה...") כשביקשתי לשוחח עם הממונה קיבלתי מספר טלפון של בחור בשם יוסי שפשוט לא עונה לטלפונים... החלטתי לנסות לאלתר- והצלחתי בדרך לא דרך להניע. ניסיתי ליצור קשר עם המוקד ולעדכן אותם בדבר- ללא הועיל- לא הצלחתי לתפוס אותם. התחלתי להתקדם צפונה תוך שאני עוצר פעמיים נוספות לצד הדרך (עם רכב מקרטע קשות המאיים להיכבות כל רגע !) ומנסה ליצור עמם קשר ללא הצלחה. לאחר מספר דקות נסיעה צלצל הטלפון הסלולרי שלי. הערכתי כי מדובר בטכנאי אך לא יכולתי לענות (אין לי דיבורית ברכב) כמובן שהבחור צלצל ממספר לא מזוהה ולא טרח להשאיר הודעה. נסעתי עוד מספר קילומטרים עד שרכבי שבק חיים סופית. פתחתי את מכסה המנוע והתחלתי לבחון את המנוע ובינתיים צלצל הטלפון. לא הספקתי להגיע בזמן והפסדתי גם את השיחה השנייה של הטכנאי שגם הפעם לא הזדהה ולא השאיר הודעה. לאחר מספר דקות הצלחתי ליצור קשר עם המוקד שאמר לי שלא הודעתי על היציאה שלי ולכן המשך הטיפול יהיה בתשלום. כל נסיונותי להסביר לה את הנסיבות, לבקש התחשבות והבנה לא צלחו והיא הפנתה אותי פעם נוספת אל אותו יוסי עלום שגם הפעם לא ענה. למזלי יש לי חברים טובים שהיו מוכנים לבוא ולעזור לי להתגבר על התקלה בלעדיהם הייתי נאלץ לשלם מאות שקלים עבור פתרון בעייה שנוצרה עקב אי זמינות המוקד. כל העניין לקח 5 שעות מהבילות ומיותרות לחלוטין.

אני מאוכזב מאוד מהשירות שקיבלתי ובמיוחד-

מזמינות המוקד

זמינות הדרג שמעל למוקד (שבסמכותו לאפשר "התחשבות" לאור נסיבות מיוחדות)

חוסר ההתחשבות בלקוח

חוסר ההגינות כלפי הלקוח

תעריף שערורייתי (מאות ש"ח על גרירה של2 ק"מ...)

בתור בעלים של רכב ישן אני רואה בחברת הגרירה שלי שותף עליו אני יכול לסמוך עבור שותפות זאת אני משלם מאות שקלים בשנה !לצערי על חברת ממסי אין ביכולתי לבטוח יותר ועומד סיכוי סביר שהעבור לחברה אחרת בשנת הביטוח הבאה לטובה.

נכנסתי לאתר ממסי ע"מ למצוא מייל ולהעביר את המכתב אך מסתבר שתפיסת הלקוח כפי שבאה לידי ביטוי בטיפול בי מיוצגת גם באתר בו לא מצאתי ולא מייל אחד ליצירת קשר עם החברה. לאור כל זאת אני מוצא לנכון להעלות את המכתב לאויר הרשת ע"מ שיוכלו גם נהגים אחרים לקרוא ולהתרשם ולמנוע מעצמם עגמת נפש כפי שחוויתי אני

אורן

נ.ב

אשמח להתייחסויות

פורסם

אני לא מבין למה בכלל צריך מנוי בחברת גרירה,, אם אתה נתקע, תזמין גרר וזהו, יעלה לך כמו כל הביטוח, כמה כבר נתקעים עם הרכב בשנה?

מזכיר לי את כל המנויים בחברות ביטוח כגון שח"ל ואמבולנס , מי שכבר מתקשר להזמין אותם, הם פשוט מרימים טלפון לאמבולנס מגן דויד אדום ואז הם באים,אז למה לא להתקשר ישר לאמבולנס וזהו, סתאם טימטום.

פורסם
אני לא מבין למה בכלל צריך מנוי בחברת גרירה,, אם אתה נתקע, תזמין גרר וזהו, יעלה לך כמו כל הביטוח, כמה כבר נתקעים עם הרכב בשנה?

\.

אתה מדבר שטויות בתחמיץ

בדקת כמה תעלה גרירה מהצפון למרכז?

ואם זה יקרה פעמיים?

כמנוי אתה זכאי לקריאה אחת מאותו סוג פעם בחודש.

(פעם גרירה ופעם שירות דרך)

לרכבים ישנים זה יותר ממומלץ תמורת ב 150 ש"ח שהמנוי עולה.

ובלי קשר

ממסי הם מהגרועים ביותר שקיימים

כשאני נתקעתי לפני 5 שנים בצפון בגלל משאבת דלק שהלכה

הגרירה לקחה יומיים.

ולא הסכימו בשום אופן לארגן לי משאבת דלק למרות שאמרתי שאני מוכן לשלם כמה שרק ידרשו כי הייתי בטיול עם המשפחה

ועוד בסוף - גררו לי את הרכב עם 2 גלגלים על הכביש מצפת לירושלים...

פורסם

למה לא לגרור אותו למוסך הכי קרוב לאיזור שנתקעים בו?

עדיף לחכות יומיים ובסוף לקבל גרר ש"סוחב" לך את הרכב ולא גורר אותו.

תראה, אין סוף לביטוחים, יש ביטוח למקרר ביטוח למכונת כביסה,ביטוח לפלאפון, ביטוח לבית ביטוח שמשות,ביטוח גרר, ביטוח נגד רעידות אדמה, ויש עוד הרבה, השאלה היא מי צריך את כל זה.

פורסם

אני מציע לך לתבוע תביעות קטנות על עוגמת נפש

השירות שלהם לא סביר, לא סביר להמתין 20 דקות לשירות שאמור להיות שירות חירום.

20 דקות זה לא חירום. אם יש להם מחסור בטלפניות אז שלא יקבלו מנויים.

אמרו לו שימתין שעה וזה לקח להם כ 3שעות להגיע אם הבנתי נכון...

ועוד אחרי שהוא הבין שהם לא יגיעו הוא הצליח לחלץ את עצמו לבד... ויש להם חוצפה לבקש כסף....

לך תראה להם מה זה.... כרגע אתה זקוק להם אז יחסי הכוחות לא שווים

בפני שופט שניכם תהיו שווים.

בהצלחה, ץביעה כזו היא צ'ק בטוח.

פורסם

אני אספר לכם סיפור שניזכרתי בו:

לפני כשלוש שנים לאחי היה רכב מסוג פגו 309, יום שבת הוא נסע מחדרה לפ"ת ונתקע בפ"ת, התקשר לביטוח, תוך חצי שעה הגיע ילד עם חברה שלו ברכב - מסתבר שזה הביטוח, יום שבת זורקים שם חופשי, הוא יוצא מהרכב שלו , חברה שלו מחכה לו ברכב עם רגל על רגל על הדשבורד, הבחור פותח מכסה, מסתכל ולא מבין כלום מהחיים שלו, הוא אומר:טוב תשמע יש לנו היום עומס ואין גרר פנוי באיזור, אתה רוצה תחכה עוד 4 שעות יכול להיות שיתפנה(עד 22:00) או מחר בבוקר, אחי נאלץ לחזור במונית הביתה מפ"ת לחדרה עם אשתו והילדים, הפסיד יום עבודה יום ראשון ונסע שוב לפ"ת עם מונית בשביל לקחת את הרכב עם הגרר עד לחדרה.

אני לא מאמין בכל הביטוחים האלה - ברובם הם רמאות אחת גדולה.

פורסם
למה לא לגרור אותו למוסך הכי קרוב לאיזור שנתקעים בו?

עדיף לחכות יומיים ובסוף לקבל גרר ש"סוחב" לך את הרכב ולא גורר אותו.

הבעיה היתה שמשכו אותי בטלפון בדיוק כמו הבחור

עוד שעה ועוד ועוד ועוד עד שירד החושך

ואני עם המשפחה

אז הלכנו לאיזה מלון

ואז הגיע בוקר ו"הגרר מגיע..." אחרי 4 שעות

וכשהוא כבר בא = הוא לא היה מוכן לשמוע על לשנות מסלול כי יש לו עוד רכב בדרך

ו"אם אתה רוצה לחכות - עוד שעה שעתיים יגיע גרר אחר לאן שתרצה"

אז אמרתי יפה תודה והאוטו נגרר

השעה היתה 12 בצהריים

האוטו הגיע רק לאחר יום נוסף כי הגרר היה עמוס ונסע לאט ובערב לא נוסעים(התשובה שלהם לשאלה שלי איפה האוטו לעזאזל)

עברתי לחברת שגריר

בפעמיים שנזקקתי להם (הלך הגיר ופעם הלך הסטרטר) השירות הגיע תוך שעה

ובזמן הזה קיבלתי שיחות עדכון גם מהמוקדנית וגם מאיש השירות.

אם כבר חברת שירותי דרך - אז שגריר.

פורסם

שגריר אחלה חברה, אני עובד בחברת ליסינג והם עובדים עם שגריר

פעם היה לי רכב שעבר תאונה והזמנתי את שגריר, אחרי שהזמנתי אותם יצאתי לכיוון הלקוח עם רכב חלופי

איך שהגעתי (נסיעה של 20 דקות) אני קולט כבר את הגרריסט מעמיס את האוטו

הייתי בשוק איזה מהירות היה שם גרר,

מה שטוב בשגריר זה שהם גם עובדים עם הרבה גרריסטים קבלנים ...

ממליץ בחום על שגריר

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לפותח הת'רד : אני מציע לך לכתוב את מה שכתבת פה

לעיתוני הרכב ככה התלונה שלך תישמע בציבור (ואולי אולי יעשו

משהו בנידון )

אני גם נפגעתי מחברת ממסי ..

לאחר שהזמנתי גרירה ב3 בבוקר הגרר הגיע באזור 6 וחצי

שהוא ראה את הרכב (סובארו svx) הוא לא הסכים לגרור כי לא רצה לקחת סיכון בטענה ש"הרכב נמוך מדי " לבסוף הזמנתי גרר עמצאית ואחרי חצי שעה הוא הגיע

מאחר והמנוי שלי אצלם היה דרך הביטוח קיבלתי פיצוי מחברת הביטוח

היום אני מנוי למאסטרו ועדיין לא נתקלתי איתם (טפו טפו טפו )

פורסם

הזהר לא להשתולל עם הקטע הזה יותר מדי.

אני בעד לפרסם ברבים מקרים כאלו ע"מ שאחרים לא יפגעו.

אבל לא מזמן, פורסם מקרה שאדם פרטיפירסם באינטרנט ,אודות שרות רע שקיבל במלון באילת .

חברת המלונות הגישה נגדו תביעה על קלקול שמה הטוב וכו'.

הוא נדרש לשלם פיצויים.

אז עשה זאת בחכמה.

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

כשהייתי מעורב בתאונת TOTAL LOSS עם הרכב הקודם , התקשרתי בשעה 8 בבוקר,

הגרר הגיע בסביבות 14:00 בצהריים אחרי שאסף עוד רכב בדרך לפני.

במילון ליד ההגדרה "פרק זמן לא סביר" מופיע המקרה הזה.

להזכירכם תאונה לא קלה, יש צורך בבית חולים וכל הבלאגן, הרכב תקוע באמצע הכביש בשעות העומס...

בסופו של דבר הזזתי אותו משם אחרי שוידאתי שלא מטפטף שומדבר...

מאז אותו אירוע ביקשתי לעבור לחברת גרירה אחרת, עברתי למאסטרו , לשמחתי בינתיים לא יצא לי לבדוק את איכות השירות שלהם. (חמסה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפותח הת'רד : אני מציע לך לכתוב את מה שכתבת פה

לעיתוני הרכב ככה התלונה שלך תישמע בציבור (ואולי אולי יעשו

משהו בנידון )

אני גם נפגעתי מחברת ממסי ..

לאחר שהזמנתי גרירה ב3 בבוקר הגרר הגיע באזור 6 וחצי

שהוא ראה את הרכב (סובארו svx) הוא לא הסכים לגרור כי לא רצה לקחת סיכון בטענה ש"הרכב נמוך מדי " לבסוף הזמנתי גרר עמצאית ואחרי חצי שעה הוא הגיע

מאחר והמנוי שלי אצלם היה דרך הביטוח קיבלתי פיצוי מחברת הביטוח

היום אני מנוי למאסטרו ועדיין לא נתקלתי איתם (טפו טפו טפו )

ראשית, גם אני ממליץ לכתוב למגזין.

שנית, קרה לי מקרה דומה ל-SVX שלך, רק שאצלי הוא פשוט גרר את הרכב למעלה תוך כדי שהגחון מתגרד היטב על הגרר ! :mm_mad:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בתור אחד שעובד עם חברת ממסי.

אז ככה, דבר ראשון, עדיף לא לחכות למכונאי, תגיד שכבר היה אצלך מכונאי פרטי והוא לא התגבר על הבעיה, זה יחסוך לך בערך שעתיים+ לחכות למכונאי וישירות ישלח אליך גרר.

מי שאמר ששגריר הרבה יותר טובה זה לא ממש נכון, היו הרבה קטעים לשגריר, והרבה תלונות.

נ.ב בקשר למכוניות נמוכות, הרבה גרריסטים לא לוקחים סיכון ומעדיפים שלא לגרור מאשר לגרור ו ולעשות נזק, אין מה לעשות פה, חוץ מלקנות גי'פ :)

בית-שמש אימפריה!!!

• תוכן חדש...