Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פוקוס אוטומט, אם אני בניוטרל ומשלב לרוורס או לD אז יש מין רעש שנמשך כשתי שניות ונשמע כמו מנוע חשמלי , זה תקין? וד"א כששמעתי את זה הייתי בבוקר בסביבה שקטה ככה סתם קשה לשמוע.

פורסם

רעש של מנוע חשמלי בשילוב הילוך (זה חדש לי ) .

אולי אתה שומע משהו אחר וחושב שזה בא מהגיר ..

יש לך תופעות לוואי בעקבות זה .. ?

פורסם

לא האוטו נוסע טוב רק מלחיץ אותי הרעש

ואני אומר שוב שבמצב רגיל לא שומעים את זה אבל אם יש סביבה ממש שקטה אז שומעים בבירור

פורסם

הפורום היא סביבה יותר מידיי שקטה. אנחנו לא מצלחים לשמוע :?

לך למוסך שיבדקו את העניין. אולי זה כלום וייתכן שזה התחלה של תקלה.

L.A

פורסם

לדעתי מדובר בסולונואיד כלשהוא בגיר שמעט מרעיש - שאתה משלב להילוך כל מיני סולונואידים בגיר נפתחים ונסגרים כדי לאפשר מעבר שמן שמבצע בעצם את התזוזות - הידית הילוכים שלך להבדיל מגיר רגיל היא לא מזלג - היא סתם "חרטה" אלקטרונית - על אותו עיקרון יכלו לשים כפתור כמו של תאורה...עם מצבים כמו הגיר..

בקיצור אני הייתי ניגש למוסך ואם אין קריאת תקלה במחשב לא הייתי מנסה אפילו לחשוב על להתעסק ב"לחפש" את הבעיה

אוטו עובד - אל תגע !

• תוכן חדש...