Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מבלה הרבה בפורום בתור אורח ומנסה ללמוד כמה שיותר ממכם - המומחים.

אני מעונין לרכוש מחבר סוזוקי סויפט 1000 סמ"ק, החבר טוען שהאוטו יכול להניע בדחיפה אך לא בסטרטר מכיון "שהלך" אטם ראש ובורחת קומפרסיה.

אני יכול לרכוש את האוטו במחיר סמלי של כ 200 שקלים ואני מעונין לשפץ אותו בעצמי ופה אתם נכנסנים לתמונה :)

הידע שלי במנועים מסתכם בפירוק מנוע שתי פעימות בלבד , ב-4 פעימות לא ממש התעסקתי פרט לכך שלפני שנה פירקתי מנוע של אוטו ביאנקי ולמדתי מעט על חלקיו.

אז מה בעצם אני רוצה ....

אני מעונין לדעת כמה אמור לעלות לי אטם כזה , כמה אמורה לעלות לי השחזת ראש ואיך אפשר לדעת בוודאות שצריך.

בנוסף לכך, אם אני לא נוגע בכיון הנדנדים ומרים את הפסנתר כיחידה אחת- האם כאשר אני אחזיר את הפסנתר, בכל זאת אני אצתרך לכוון את הנדנים מחדש?

מה לגבי סגירת הראש , האם יש צורך במד מומנט ?- האם ניתן להסתדר בלעדיו?

ושאלה אחרונה ... במידה ואני יהיה בכל זאת מעונין לעשות זאת במוסך, מהו המחיר לכזה דבר?

תודה מראש וסליחה על חוסר הידע :)

פורסם

לגבי מחירים, עדיף שתרים טלפון למוסך, הכל פונקציה של מה שצריך להחליף. ברגע שתפתח את הראש נהיה הרבה יותר חכמים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק לאחר הסרת הראש מהמנוע ניתן לראות אם הוא אכול ו/או עקום ואם נדרש לבצע בו שיפוץ עמוק או שהוא כבר פסול או מספיק רק ליישר את משטחו. כמובן שאז ניתן יהיה לראות גם מה מצב השסתומים.

אתה יודע רק היכן אתה מתחיל ולפי מצב החלקים יהיה נפח העבודה (והכסף) הנדרשים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אטם ראש עולה 150 ש"ח במידה וצריך חיריטה בסביבות 350 ש"ח

לגבי הנדנדים אם ביצעת חריטה יש וכוון שסתומים

אני ביצעתי ראש מנוע גם לסזוקי סוויפט לבד בלי ידע מוקדם

פורסם
אטם ראש עולה 150 ש"ח במידה וצריך חיריטה בסביבות 350 ש"ח

לגבי הנדנדים אם ביצעת חריטה יש וכוון שסתומים

אני ביצעתי ראש מנוע גם לסזוקי סוויפט לבד בלי ידע מוקדם[/QU

שלום נועם, אני מבין שיש לך קצת ידע בסוזוקי, האם שיפוץ כזה הוא עסק מורכב?

אשמח שתספר לי קצת אם יש משהו שכדי לדעת לפני שאני נכנס לזה...:)

פורסם

הבעיה הגדולה ביותר היא כוון טימניג כשמפרקים את הראש יש לפרק את הטימניג ובמידה ולא מכוונים טוב השסטומים והראש יכולים לההרס שוב

אים יש לך ביצים אפשר לנסות בשיטה שאני עשיתי או ללמוד לכוון את הטימניג

• תוכן חדש...