Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האנגלי מהקלאסיקון (Land Rover)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביום שישי אם ירצה השם והמפכ"ל הבירה עלי-רן
ביום שישי אם ירצה השם והמפכ"ל הבירה עלי-רן

רן שנדי במקרה שלו, וכהקדמה מתחייבת זכות היא לי להכירו והוא אחד האנשים שאני מאד מעריכה.

וירון עם כל הכבוד, ואני מכבדת את דעתך, לא כל דבר הוא שחור ולבן, והסטיות לא באות על חשבון המקצועיות, הפורום נועד גם להבעת דעה ועמדה ולהעברת מידע והכי חשוב מפגש חברתי , ולא רק לשאלות ותשובות ו/או קתדרה בריטית קשוחה, להזכירך אתה פתחת שירשור שאין לו שום קשר למקצועיות, אני חברה כמוך בפורומים אחרים וגם שם ישנם שירשורים שמתעסקים למשל, בברכות לימי הולדת או תנחומים, או בקשת סיוע איפה לבלות בערב מסויים על אם הדרך בין מדינה למדינה, וזה בפורום רכב קלאסי אמריקאי הגדול ביותר שישנו.

בפורום יש גם אלמנט של צ'ט, של תגובות אחד על אחד, גם אתה "חוטא" לפעמים והדוגמא היא בשירשור קטנוע NSU.

והדבר הכי חשוב דעת הרב קובעת, ועובדה שהרב מרוצים, מה לעשות לא כולם חושבים כמוך וגם לא חייבים וכמובן גם לך יש את כל הזכות בעולם לחשוב אחרת, באחד מהשירשורים הפנית אצבע מאשימה כלפי מישהו ובשפתך העדינה כינית אותו בתול בין דון ז'ואנים, קרי קטן מול גדולים , אז גם אתה בנתיים אחד מול רבים, נתונה לך הזכות לקבל או לא.

אירית

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיאט שלי במצב קצת יותר טוב (תהיו בטוחים)

אים לא ה127 אולי הייתי לוקח עלי את השיפוץ.(במידע ויש רשיונות).

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

רן שנדי במקרה שלו, וכהקדמה מתחייבת זכות היא לי להכירו והוא אחד האנשים שאני מאד מעריכה.

וירון עם כל הכבוד, ואני מכבדת את דעתך, לא כל דבר הוא שחור ולבן, והסטיות לא באות על חשבון המקצועיות, הפורום נועד גם להבעת דעה ועמדה ולהעברת מידע והכי חשוב מפגש חברתי , ולא רק לשאלות ותשובות ו/או קתדרה בריטית קשוחה, להזכירך אתה פתחת שירשור שאין לו שום קשר למקצועיות, אני חברה כמוך בפורומים אחרים וגם שם ישנם שירשורים שמתעסקים למשל, בברכות לימי הולדת או תנחומים, או בקשת סיוע איפה לבלות בערב מסויים על אם הדרך בין מדינה למדינה, וזה בפורום רכב קלאסי אמריקאי הגדול ביותר שישנו.

בפורום יש גם אלמנט של צ'ט, של תגובות אחד על אחד, גם אתה "חוטא" לפעמים והדוגמא היא בשירשור קטנוע NSU.

והדבר הכי חשוב דעת הרב קובעת, ועובדה שהרב מרוצים, מה לעשות לא כולם חושבים כמוך וגם לא חייבים וכמובן גם לך יש את כל הזכות בעולם לחשוב אחרת, באחד מהשירשורים הפנית אצבע מאשימה כלפי מישהו ובשפתך העדינה כינית אותו בתול בין דון ז'ואנים, קרי קטן מול גדולים , אז גם אתה בנתיים אחד מול רבים, נתונה לך הזכות לקבל או לא.

אירית

אירית איני מבין למה את "קופצת" ?

ואיזה הבעת דעה (חוץ מלצחוק/לזלזל ברכב שאין להם עליו שוב מידע) הביעו אנשים בשירשור הנוכחי??

איזה שירשור פתחתי שאינו נוגע במשהו מקצועי?

היכן בשירשור ה-NSU חטאתי במשהו שאינו מקצועי?

לא כיניתי אף אחד בתואר בתול - נתתי דוגמא על דרך מטאפורה!

והתחלת לדברים ברבים? יש בפורום רק עוד בחור אחד שמדבר ברבים....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אירית איני מבין למה את "קופצת" ?

איזה שירשור פתחתי שאינו נוגע במשהו מקצועי?

היכן בשירשור ה-NSU חטאתי במשהו שאינו מקצועי?

לא כיניתי אף אחד בתואר בתול - נתתי דוגמא על דרך מטאפורה!

והתחלת לדברים ברבים? יש בפורום רק עוד בחור אחד שמדבר ברבים....

ירון

החטא לא קשור לחוסר מקצועיות אלא לעובדה שכשזה נח לך אתה גם הופך את הפורום לצ'ט, דרך המטאפורה מתאימה גם בהתיחסות אליך, והשוואה שלך אותי לאחרים לא ממש מאיימת או מזיזה לי, העובדה שחוץ ממך אף אחד לא ממש מתלונן, ולכן אני חוזרת שוב ואני מקווה שהפעם אהייה מובנת, איפה שלא מתאים לך פשוט תתעלם, גם אלי לא כל שירשור מדבר ואפילו לפעמים משעמם עד מוות, אז מה אני קמה ומוחה??? תעביר הלאה כמוני, ולגבי השירשור שאתה פתחת זו הייתה הערת אגב לשירשור שלא דן באספקט טכני ו/או מכני אלא העברת מידע חשוב , ולא ממש כולם הסכימו אתך SO WHAT, וגם כאן אני לא לוקחת צד וגם כאן אני לא מדברת בלשון רבים ואולי כן???

אירית

פורסם

דווקא לנדרובר ישן זה רכב שקל, יחסית, לשפץ.

אפשר לקנות כל חלק וחלק, חלקם הגדול מייצור מקורי.

האנגלים מספיק פסיכים כדי שיהיה לזה שוק, ושהמחירים לא יהיו גבוהים מדי.

רוב רובו של המרכב עשוי אלומיניום, מה שמשאיר חלודות רק בקיר האש ובשלדה. וגם אותם אפשר לקנות חדשים, (ואפילו מגלוונים, אם תתעקשו) שלדה חדשה דנדשה עולה לא יותר מכמה מאות פאונד. לדוגמה- http://www.marsland-chassis.co.uk/chassis/series1.htm

בנוסף, יש את כל הידע על שיפוץ כזה רכב, ואפילו כמה סדנאות שמתמחות בשיפוץ לנדרוברים ישנים.

אסף.

פורסם

רוב רובו של המרכב עשוי אלומיניום, מה שמשאיר חלודות רק בקיר האש ובשלדה. וגם אותם אפשר לקנות חדשים, (ואפילו מגלוונים, אם תתעקשו) שלדה חדשה דנדשה עולה לא יותר מכמה מאות פאונד. לדוגמה- http://www.marsland-chassis.co.uk/chassis/series1.htm

בנוסף, יש את כל הידע על שיפוץ כזה רכב, ואפילו כמה סדנאות שמתמחות בשיפוץ לנדרוברים ישנים.

אסף.

אני לא בטוח שמשרד התחבורה מאפשר להחליף שילדות ברכבים...

במיחד לא בתקופה זו שהמדיניות של משרד התחבורה היא להצעיר את גיל הרכבים הנוסעים בכבישי ארץ הקודש.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אסף.

מה יש בערמת ברזל הזאת לשפץ? זה כמו לבנות רכב מאפס הוא בקושי שווה את הברזל עם כל כך הרבה חלודה...

אני חושב שמי שרוצה לשפץ את הרכב בלי קשר שאמרו שאין לו רישיונות הוא פשוט מטורף...

אין לא רואה שום חלק במצב אפילו סביר :roll:

פורסם
מה יש בערמת ברזל הזאת לשפץ? זה כמו לבנות רכב מאפס הוא בקושי שווה את הברזל עם כל כך הרבה חלודה..

אני לא מתכוון להתחיל להסביר לך. כנראה אין סיכוי שתבין, אז עזוב.

אסף.

פורסם

אז בואו ותחכימו אותנו מה כ"כ מיוחד במנוע ?

ואישית אני חושב שזה יכול להיות פרוייקט מאתגר, אבל התוצאה יכולה להיות מדהימה - זה רכב עם המון אופי ויחוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אז בואו ותחכימו אותנו מה כ"כ מיוחד במנוע ?

ואישית אני חושב שזה יכול להיות פרוייקט מאתגר, אבל התוצאה יכולה להיות מדהימה - זה רכב עם המון אופי ויחוד.

אני אחכים אותך - ברכב המדובר (פרה 1952) מותקן מנוע 1.6 ליטר - מנוע שיוצר רק עד לתחילת שנת 1952!!

בנוסף לא יוצרו לנדרוברים כאלו במאסות גדולות כך שמלכתחילה מדובר ברכב נדיר באופן יחסי.

קשה להשיג מנוע וגם/או חלקים למנוע הנ"ל ברחבי העולם!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בסופו של דבר כל אחד יודה שמגיע רגע שרכב פשוט מת.

לא גוסס,לא חולה,לא בר שיפוץ ולא בר שיקום. זה כמובן משתנה מרכב לרכב,יש רכבים שהנקודה הזו מגיעה מיד כאשר אחד המכלולים הראשים התקלקל ותיקונו אינו כלכלי-בעיקר ברכבים זולים שאינם בעלי ערך אספני.

אבל אם ברכבי אספנות אנחנו דנים אין ספק שרכבים נדירים במיוחד (ויקרים במיוחד) לא יוכרזו כמתים גם אם אין רכיב אחד תקין ברכב ויש צורך לבנות את הרכב מאפס.

אבל ברכבים שיוצרו בייצור המוני,שכמותם ניתן למצוא היום מאות אלפי רכבים מסביב לעולם אין הצדקה לייצר את הרכב מהתחלה.

כמו שנראה הרכב הזה-בעיקר אם אין אפשרות להעלות אותו לכביש(יש או אין רשיונות?) אין שום הצדקה לשפץ.אולי ניתן להשתמש בכמה חלקים כחלקי חילוף אבל גם בזה אני בספק.

מי שבאמת "בא" לו על רכב כזה יעשה בחוכמה אם יחפש רכב כזה במצב שלם יותר ,זה יהיה הרבה יותר פשוט וזול והתוצאה תמיד תהיה טובה יותר מאשר בניית רכב מחדש על בסיס גרוע כ"כ.

כעת אפשר להרכין ראש ולומר ברוך דיין אמת על מותה של אחת מאגדות השטח העולמיות...

אלי

פורסם
בסופו של דבר כל אחד יודה שמגיע רגע שרכב פשוט מת.

לא גוסס,לא חולה,לא בר שיפוץ ולא בר שיקום. זה כמובן משתנה מרכב לרכב,יש רכבים שהנקודה הזו מגיעה מיד כאשר אחד המכלולים הראשים התקלקל ותיקונו אינו כלכלי-בעיקר ברכבים זולים שאינם בעלי ערך אספני.

כל רכב הוא בר-שיקום: הכל שאלה של כסף ועצבים... (מעל סכום מסויים, "עצבים" כבר כלולים ב"כסף")

פורסם

אין פה ענין של רכב מת או חי,גם לא של רכב בר שיפוץ או לא,יש פה ענין של "אין ניירות" וזהו גזר הדין הסופי שמונחת על רכב זה.

מי שיקנה זה רק אחד שיש לו כזה ואולי צריך חלקים שבאמת לא ניתן להשיגם במקום אחר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ירון

החטא לא קשור לחוסר מקצועיות אלא לעובדה שכשזה נח לך אתה גם הופך את הפורום לצ'ט, דרך המטאפורה מתאימה גם בהתיחסות אליך, והשוואה שלך אותי לאחרים לא ממש מאיימת או מזיזה לי, העובדה שחוץ ממך אף אחד לא ממש מתלונן, ולכן אני חוזרת שוב ואני מקווה שהפעם אהייה מובנת, איפה שלא מתאים לך פשוט תתעלם, גם אלי לא כל שירשור מדבר ואפילו לפעמים משעמם עד מוות, אז מה אני קמה ומוחה??? תעביר הלאה כמוני, ולגבי השירשור שאתה פתחת זו הייתה הערת אגב לשירשור שלא דן באספקט טכני ו/או מכני אלא העברת מידע חשוב , ולא ממש כולם הסכימו אתך SO WHAT, וגם כאן אני לא לוקחת צד וגם כאן אני לא מדברת בלשון רבים ואולי כן???

אירית

דווקא הרוב הסכימו

zeev

• תוכן חדש...