Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

הקייץ המזגן ברכב אופל אסטרה שנת 96 כבר לא קירר משהו אז הלכנו עכשיו להחליף מסנן מזגן שהיה מטונף לגמרי והוספנו גז.

לפני הוספת הגז המדחס עבד כל הזמן אני חושב(לא בטוח) ובעת נסיעה היה מורגש חוסר סחיבה אבל נורמלי. עכשיו לאחר הוספת הגז יש חוסר סחיבה הרבה יותר ומה שמוזר זה שהמדחס עובד ולאחר כדקה ניסגר, לחר כ10 שניות שוב נידלק. האם ככה אמור לעבוד המדחס?(אני שולל בעיה במגעים מכיוון שקודם לכן זה לא היה ככה וזה קורה בפרקי זמן די קצובים פחות או יותר, ולא רנדומלי)

השאלה אם זה אמור להיות ככה ולמה יש איבוד כוח רב יותר?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

פעולת מדחס המזגן תהיה לא סדירה אם מלאו יותר מדי גז.

פעולת מילוי גז נכונה ומדויקת הנה ע"י שאיבת הגז מהמע' למכונת מיחזור מיוחדת ומילוי גז ע"י המכונה לפי משקל גז מוכתב בנתוני יצרן הרכב.

במע' מזגן תקינה יש נתוקי מדחס המזגן הנגרמים ע"י הטרמוסטט כשהטמפ' יורדת יותר מדי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שיט! אמרתי לו :"צריך לעשות וואקום?" הוא אמר:"לא צריך, רק נוסיף גז". מה אני אעשה עכשיו? אם אני אבקש שישאבו את הגז וישקלו ויחזירו, הם יחיזרו את אגז שיש לי? מה העלות של זה? יו איזה באסה, סתם ביזבזתי זמן וכסף

פורסם

לצערי הרב יש יותר מדי חאפרים בענף הרכב בכלל שעל פניו מחיריהם זולים אך בעל הרכב משלם לבסוף כמה פעמים מחירים זולים על אותה תקלה ולבסוף זה יקר.

בכל מקרה חזור אליו והצג לו הבעיה ודרוש שיעבוד כמו שצריך, כלומר, ביצוע של שקילת הגז כראוי ואינך צריך לשלם שוב כי זאת תקלה חוזרת.

אתה אינך מספיק עשיר כדי לשלם בזול.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

+עוד 120 שקל(מסנן מזגן) שאני חושב שזה מחיר מופקע וגם אותו הרכבתי לבד כי חיכיתי שם שעה עד שהוא בא, ולא היה לי מה לעשות אז הרכבתי לבד... הוא היה שם לבד וטיפל ברכב אחר

פורסם

גש לבדיקה אצל מקצוען ואם אתה חשדן אז אצל שניים ,קבל דיאגנוזה, והצעת מחיר , בשורה תחתונה זה ייצא לך הכי זול גם אם יבקשו כסף על הבדיקה.

סכום לבדיקה 50-100שח לדעתי.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תחזור אליו ותדרוש לקבל תמורה לכסף ששילמת.

אחרי שיתקן את הבעיה, אל תחזור אליו יותר וגם ספר לנו איך קוראים לעסק כדי שגם אחרים לא יבואו אליו. ככה מלמדים אותם לקח! :idea:

דימה

• תוכן חדש...