Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב היום הייתי עם שניים מחבריי בקארטינג ברחובות.

אני יכול לסכם את הביקור שם כמאוד מוצלח.. הכל מקצועי להפליא, והקארטים חזקים ומהנים. המסלול קצת קצר לטעמי (אבל זה נאמר אחרי שהייתי באחד המסלולים הכי ארוכים בבריטניה בן יותר מדקה וחצי, אז אל תתיחסו לטענה זו ביותר מידי רצינות) אך הוא מאוד טכני ומהנה. אחרי שני מקצים יצאתי תשוש יחסית, אבל אני שוב לא דוגמא שכן את רוב שעות היום בחופשת הקיץ אני מבלה מול קארזפורום אז הכושר שלי לא מזהיר במיוחד.. :smile:

לשמחתי במקצה השני "פתחו" את הקארט שלי כמעט לחלוטין אחרי שהוא היה סגור יחסית וההבדל הוא גדול, כאשר המהירות המירבית עמדה על 65 קמ"ש בשני לעומת 62 בראשון (אני די משוכנע שזו המירבית ולא הממוצעת.. לא ייתכן שמדובר בממוצעת, נכון? :/).

זמן הקפה המהיר ביותר שלי (רק אחרי פחות מ- 20 דקות בסה"כ על המסלול.. אז בבקשה לא ישר לקטול :smile:) עמד על 27.618 שניות.

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקוצעי לא הייתי אומר

בסך הכל היה מרשל אחד...

בכל זאת המסלול שם מאוד טכני

אבל זה רק אני או שהוא צר מאוד?

בכל זאת עשיתי רק מקצה אחד-פעם ראשונה

28.4

הברקסים הרגו אותי, וגם הצמיגים לא אחזו כמו שצריך...

פורסם

ביום הראשון שלי בקרטינג רחובות ובקרטינג בכלל, לקחנו שני מקצים.

במקצה הראשון למדתי את המסלול וניסיתי את גבולות האחיזה של הקארט.

במקצה השני התחלתי לקבוע זמני הקפה טובים (הכל יחסית... ).

אחרי 2 מקצים הזמן הטוב ביותר שלי היה 27.84.

הקטע המוזר הוא: לפני מספר ימים ביקרתי פעם נוספת בקארטינג רחובות והזמן הטוב ביותר שלי היה 30~.

מוזר...

פורסם
מקוצעי לא הייתי אומר

בסך הכל היה מרשל אחד...

28.4

היה אולי עדיף באמת אם היה עוד מרשל אבל מצד שני היינו רק שלושה על המסלול אז אולי זה תלוי במספר האנשים שמשתתפים במקצה...

אני אישית לא הרגשתי שהמסלול היה צר..

מאיזו בחינה הברקסים הרגו אותך?

יוני: בקשר ל-30 שניות שלך: לדעתי המינימום שצריך לעשות כדי להגיע לזמנים מכובדים הוא שני מקצים.. מקצה ראשון מתרגלים ובשני הולכים על זה.... וזה לא משנה אם היית שם לפני כן.

כמו כן יכול גם להיות שהקארט שלך היה סגור יחסית בפעם השנייה.

פורסם

אני עובד קארטינג אז אני אל בדיוק אינדיקציהה

קארטינג אשדוד 21.02

קארטינג רחובות :roll: טעיתייי מסלול חמוד .

ודרך הגב קארט פתוח לא מגיע ל 80 קמ"ש כמו שאומרים הוא מגיע גג שבגג ל 70 (4 פעימות)

פורסם

קודם כל, למי שמתלונן על קארט מוגבל מידי, השיטה הכי טובה היא לשמור את דף התוצאות שאתם מקבלים בסוף המקצה, ולהראות אותו בפעם הבאה כשאתם מגיעים. ככה יתאפשר לנו לדעת ולפתוח לכם את הקארט (למי שחושב שהוא יזרוק מספר ויקבל קארט פתוח - מצטער, מי שלא יודע לנהוג שמים לב לזה מיד, בעיקר על קארט פתוח).

מקוצעי לא הייתי אומר

בסך הכל היה מרשל אחד...

28.4

ראשית, איפה נסעת בעבר, כלומר למה אתה משווה ?

טאר, קודם כל התוצאה שלך לא רעה, אבל יש הרבה מקום לשיפור (בעיקר בעקבות ההערה על רמת האחיזה). לכל צמיג יש מגבלות אחיזה מסויימות, כנראה שסגנון הנהיגה שלך אינו מאפשר לך לנסוע בשליטה. גם לצמיגים במכוניות פורמולה 1 יש מגבלות כשהנהגים עושים טעות...

ושאלה לסיום, מה בברקסים הרג אותך ומה היה השם שלו שאני אדע לנזוף בו שלא ינסה להרוג לקוחות להבא :shock:

קארטינג רחובות 23.06

אסף המאסטר, שיא המסלול ברחובות הוא 24.435 שניות להקפה ועשה אותו עומר מנור. אם שברת את השיא תודיע לנו כדי שנוכל לעדכן את התוצאה על הלוח :-P

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

עומר מנוררר

אוקיי

אפשר לעשות דבר חכם יותרר!!

יש לי תדפיסס :-P תן לי בבקשה להגיע מחר למישרדד ואני אומרר לך בדיוקקק

אפשרי גרשון?

עדכון תן לי 10 דקותתת

אני עושה טלפוןןן למסלולל

פורסם

גרשון ישנה בעיה כלשהי בשיטה של הבאת התדפיס בפעמים הבאות כדי שלא יגבילו לך את הקארט.. אני נסעתי עם עוד שני חברים במסלול, אז על הדף מופיעות התוצאות של כולנו.. אתה כבר מבין לאן אני הולך עם זה..

תודה בכל מקרה על החוויה היה באמת כיף אדיר,

עמוס.

פורסם

עמוס אתה לא אוהב אותי יותר??? :roll:

אוקיי איתכם הסליחההה טעיתיי זה הזמן של מסלול אחר ואת מיקומו אני מעדיף לא לציין (עיר של עשירים )

מיצטערררר אבל אני עדיין יודע להחליף קלטץ' בקארטינג :-P

וגרשון עם אתה צריך מכונאי מומחה לקארטים של סויס אוטלס שלח הודעה בפרטיי

פורסם

מאסטר אסף, אתה עובד בקארטינג באשדוד?

אם כן, מה צריך לעשות כדי לקבל קארט פתוח אצלכם? אני בא לנהוג ולא להתפרע...

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

אלכס 501 מתי אתה בא??

קארט 10 ואתה מסודר!

עם זה לא אז אני ידבר עם גיא והוא ישחרר לך אחד פתוח וחזק אולי אתה יכול לקחת את מיספר 6 הוא ממש חזק

רק שמשום מה הוא לא יושב על המסלול.

• תוכן חדש...