Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנים מטורפים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תשכח שמר "ידידי" כי כשיש מזומנים ניתן לצאת מכל דבר...

תגיד את זה לזאב רוזנשטיין

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בסופו של דבר יזרקו לך רימון לחצר:2gunfire::borg::2gunfire:

:snipersmiתזהר:smile:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אם מפנצ'רים לך צמיגים, אז אני בטוח שאין טעם לשוחח עימם, מה שכן אכן תתקין מצלמות ותקליט כל תזוזה שלהם ונזק כלפי רכבך, לך לבית המשפט מחלקתץ תביעות קטנות ותתבע אותו עם כל ההוחכות, יעלה לך 52 שקל אגרות בולים למדינה.

השופט ידרוש מהם פיצוי כלפיך ואפילו מאסר על תנאי, לא ישלמו תיק בהוצאה לפועל ותסבך אותם עד הסוף.

ואני מדבר מניסיון דומה וזה מצליח 100%

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אם מפנצ'רים לך צמיגים, אז אני בטוח שאין טעם לשוחח עימם, מה שכן אכן תתקין מצלמות ותקליט כל תזוזה שלהם ונזק כלפי רכבך, לך לבית המשפט מחלקתץ תביעות קטנות ותתבע אותו עם כל ההוחכות, יעלה לך 52 שקל אגרות בולים למדינה.

השופט ידרוש מהם פיצוי כלפיך ואפילו מאסר על תנאי, לא ישלמו תיק בהוצאה לפועל ותסבך אותם עד הסוף.

ואני מדבר מניסיון דומה וזה מצליח 100%

תביעה קטנה עולה היום 90 שקל.

ובולים כבר פסה ,מזמן אפשר לשלם באשראי

פורסם

אולי זה שפינצ'ר להם את הצמיג פינצ'ר גם לך?

אולי יש לכם מפנצ'ר סידרתי בשכונה?

אולי אני סתם מדבר שטויות. לא יודע.

גם ככה הודעות באוף טופיק לא נספרות..

• מעניין 1
פורסם
אולי זה שפינצ'ר להם את הצמיג פינצ'ר גם לך?

אולי יש לכם מפנצ'ר סידרתי בשכונה?

אולי אני סתם מדבר שטויות. לא יודע.

גם ככה הודעות באוף טופיק לא נספרות..

תשמע עלית פה על משהו אני חושב :idea:

אולי באמת יש איזה שכן שמסכסך בין שני השכנים, ובזמן שהם מסתכסכים הוא יושב בחלון ומפצח גרעינים.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

לי יש שאלה שאני לא מבין איך לא שאלו עדיין

מה הסיבה ששכנים שלך חושבים שאתה פיצ'רתה להם??

כאילו מה גורם להם לחשבו שמכל השכנים אתה זה שמפנצ'ר?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...