Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה כאשר ניגמר לרכב טסט..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב

אז ככה יש פיאט אונו שראיתי למכירה.

אכשיו הטסט שלה ניגמר לפני חודשים וחצי.

או שבעל הרכב חייב לעשות טסט לרכב ואז לימכור אותה?

אני יודע ככה שקונה הרכב אמור לחתום על מיסמך אשר מודיע למוכר שהוא

קונה רכב בלי טסט.

כמה זמן

ניתן עדיין לעשות העברת בעלות?

פורסם

איך שאני יודע זה שאין בעיה.

אבל הבחור אמר לי שהמנוע אוכל קצת שמן.

מה זה אומר צבכינת המנוע?

ניתן לתקן את זה?

מה זה אומר?

פורסם

אם הוא אוכל קצת זה לא נורא, יכול להיות שצריך רק לעשות ניקיון בפיח או אטמים קצת דפוקים, או טיימינג זקוק להחלפה.

בכל אופן זה לא שייך לטסט, הרכב חודשיים בלי טסט אז שבעל הרכב או אתה תשלמו על האגרה ותעבירו טסט את הרכב, תלוי מה תסכמו כחלק מהמחיר, עבר? תעבירו בעלות ושלום על ישראל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יכול להיות שאם המנוע אוכל "קצת" שמן אז יוצא עשן לבן מהאגזוז ולכן לא רצו להעביר את הרכב טסט. בעל הרכב התייאש כי צריך להחליף מנוע, ויתר והעמיד את האוטו למכירה.

אתה צריך לשלם את האגרה (כ 800 ש"ח), לגשת למכון הרישוי ולהעביר את האוטו טסט ורק אח"כ להעביר בעלות.

לפני שאתה משלם את האגרה קח את הרכב למוסך שאתה מכיר או למכון בדיקה שיעיף מבט על הרכב עצמו ועל המנוע.

• תוכן חדש...