Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר שלי רוצה לקנות את המגבר הנ"ל ורצינו לדעת מאיזה שנה הדגם הזה

כמו כן איך מורידים לו את ההתנגדות ל2 אוהם והאם זה משנה את האיכות או משהו אחר..

האם הדגם הזה יותר טוב מהדגם שברשותי?

לי יש 4020 של רוקפורד

על המגבר יד שניה הציעו לו 400 שקל.. שווה?

תודה!! :)

פורסם

המחיר הוא בסדר גמור ודיי הגיוני למגבר של 40RMS ליציאה שווה גג לשלם 500שקלים

המגבר דיי איכותי ויחסית חזק ל40RMS... ל2 אום אתה לא תוכל להוריד אותו וזה לא מוריד או מעלה איכות אלה עוצמה של סאבים ....

מומלץ ליראות אותו עובד לפני הקנייה...

פורסם

כאשר מחברים 2 רמקולים של 4 אום (סטנדרטים של רכב ) ליציאה אחת המגבר יורד אוטומטית ל 2 אום ,

ועוצמת הערוץ מתחלקת ל2 הרמקולים !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם אני לא טועה למגבר אין קרוס מתכוונן, תקח זאת לתשומת ליבך.

לגבי "מגבר די חזק יחסית ל40 וואט" , אני לא מבין איך אפשר להגדיר עוצמה כאופן יחסי, היחוס הוא כלפי מה ?

איפה היחוס פה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...