Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי כמו שכבר כתוב-מפגש מרכז [הפעם דאגתי מראש שהמפגש לא יתנגש עם מפגש של מועדון אחר כפי שהיה קורה בעבר איתנו ועם מועדון PSI]

בכל אופן קצת פרטים :כמו תמיד בשעה 12 וחצי אצטדיון רמת גן .המפגש יצא לדרכו לפי ההענות שתהיה אם לא תהיה הענות המפגש לא יוצא לדרך [מה שאני מאמין שלא יקרה]

כולם מוזמנים כאחד -גם אלה עם המערכות שתיים בעשר וגם אלה עם המערכות שלקחו משכנתא ועושים שעות נוספות עד היום כדי לשלם עבורן.. נ ר ג י ל ו ת , ג ח ל י ם , ט ב ק יתקבלו בברכה:mm_yeah:

פשוט לכתוב מגיע או לא מגיע .

המפגש לא יזוז מקום או שעה!

במידה ויהיו שינויים קיצוניים והמפגש לא יתקיים מסיבות קריטיות , נידאג להודיע ולעדכן פה לפחות יום לפני המפגש [דבר שלא הולך לקרות].

מצפה לנוכחות ומורל גבוה.

לילה שקט .:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפעם אני לא מאכזב...

(:

וסוף סוף עם במה קדמית שאפשר לקרוא לה סבירה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כמו שהבטחתי לך אסף, מגיע, וגם משתדל להביא כמה שיותר אנשים טובים מPSI....

מקווה מאוד שכל הבבל"ת אצלי ישב עד אז טוב... כרגע המערכת כולה מחוץ לאוטו חוץ מהרדיו דיסק..

Race Smart

פורסם

ברור שאני בא

תנו כבוד אנשים ותבואו יעבור הרבה זמן עד שנראה את אסף

וג'וקר לא נראה לי ממש בריא לנסוע עם ירוק/חום

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עידן אני מגיע עם הלאנזר החדש בתיבה חדשה לפי מידות יצרן שלו שבניתי היום בהשקעה מתמדת.

את הזבל סיני אני יביא כניראה אולי ימכור אותו .:-D

לקודמי. תביא נענע שיבה מצידי אפילו תגלגל פטרוזילה ותשתה לי חשיש. העיקר תבוא :-P

פורסם

אסף אני בא ובגדול ומעניין איך הסאב הלאנזר שאתה מכין את כולנו כבר כמה שבועות מאז התחרות.

אני מאמין ואתם

פורסם

ברור, כרטיס הכניסה למפגש הוא היותך חובב סטראו לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...