Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"הגוזלים של הפורום עוזבים את הקן..."

בכל מקרה חברה לא לסטות מהנושא!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נוכחות חובה, כנראה שגם אני אגיע.:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקווה לבוא, אני צריך לחשוב איך אני מגיע.

עידו, יש מצב אתה אוסף אותי ?

לא נראה לי שיהיה לי אופנוע עד למפגש

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טוב אז ככה קודם כל שבוע טוב לכל חובבי המוזיקה

אני אחרי סופשבוע מטורף תודות לחבר יקר dr orlick מתן אוהב אותך

אני כנראה יגיע בעזרת השם עם אוזניות מטווח חדשות בדרך כי קשה לנסוע עם מערכת שמוציאה כמות דייייי גבוהה של דציבלים והרי אנחנו עוד צעירים אז נישמור על עצמנו עם אוזניות משובחות

אם אפשר להגיד לכל אללה שכותבים שיביאו שמהו לעשן ואני לא מדבר על נרגילה אז שלא יגיעו כי זה רק יהרוס וזה ממש ממש טיפשי לכתוב את זה בפורום כזה מתוקשר אז הימנעו מהודעות כאלה

אז נראה אותכם שבוע טוב ויאלללה לחפירות

פורסם
כרגיל...........

גם אני בא!!!

נחום מאחר כרגיל,

אני גם מגיע. ומביא איתי כמו תמיד את מה שיושב בבית למכירה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...