Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיע כמובן,

ומי שרוצה לקנות דברים, הם איתי. תביאו רק מזומנים,. ודרך לקחת את הדברים איתכם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל מי שלא מכיר אני יהיה הבחור עם ההונדה סיויק הלבנה (הרוב כבר מכירים),אני מוכר סאב של JBL 15 אינץ' 600RMS ורדיו דיסק של פיוניר 7450 דולפינים MP3 אז אם מישהו מעוניין שישלח לי ה"פ אני יביא אותם איתי (אבל מי שבאמת רציני אין לי כוח להסחב איתו סתם)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני הפעם לא מגיע עכשיו לא מזמן חזרתי מ Ayia Napa (היה טיול מטורף!!!) ואין סיכוי שאני אקום בבוקר אז שיהיה לכולכם בכיף מחר! לילה טוב..

פורסם

וואלה חבל תומאס אתה לא מגיע זה לא יהיה אותו הדבר בלעדייך ובלי הטירוף שהולך אצלייך מאחור בבגאז..גם אני חזרתי לפני שעתיים מבילוי[פרנויה] כולי עייף מצד אחד אבל מצד שני לא מצליח לתפוס שינה ..אבל אני בא!! מצד שני אני יכול להבין אותך הרי אתה בא פה מהכי רחוק מכולם אתה בא מב"ש זה חתיכת נסיעה ..בכל אופן ,חבל שלא ניראה אותך בעיקר שזה מיפגש אחרון שלי לתקופה הבאה.

אבל חפיף.:-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מישהו שבא מאשקלון ויש לו מקום בבקשה............

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אביתר אני בא מאשקלון אחי אבל אני בלי מקום בגלל שאת הסאב אני שם על הכיסא האחורי וחבר שלי בא איתי,מצטער אחי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
וואלה חבל תומאס אתה לא מגיע זה לא יהיה אותו הדבר בלעדייך ובלי הטירוף שהולך אצלייך מאחור בבגאז..גם אני חזרתי לפני שעתיים מבילוי[פרנויה] כולי עייף מצד אחד אבל מצד שני לא מצליח לתפוס שינה ..אבל אני בא!! מצד שני אני יכול להבין אותך הרי אתה בא פה מהכי רחוק מכולם אתה בא מב"ש זה חתיכת נסיעה ..בכל אופן ,חבל שלא ניראה אותך בעיקר שזה מיפגש אחרון שלי לתקופה הבאה.

אבל חפיף.:-P

אתה מתכוון הE, בכל מקרה גם אני הייתי שם אתמול וגם אני קמתי בבוקר!

טוב הייתי אומר נתראה שם אבל היות ו"האירוע" כבר הסתיים אז נתראה פעם הבאה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...