Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזלה לנשים בביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה גברים יודעים לנהוג יותר טוב בהרבה מנשים,ואם כבר מדברים על מה ראיתי אז בו נפנה את השאלה אליך,כמה פעמים ראיתה גבר דפק שלך את הרכב שניסה לחנות?

כמה פעמים ראיתה גבר שורט לך את המכונית שהוא ניסה לחנות?

כמה פעמים ראיתה גבר שלא מסתכל אפילו במראה שהוא נוהג?

כמה פעמים נסעתה בכביש וגבר כמעט נכנס בך כי הוא יצא מפנייה?

ואני יכול להמשיך ככה עד מחר..

אגב אני עסוק במחשבים,טכנאי מערכות לייתר דיוק :)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל ההודעות ה"חצי" שובנסטיות נמחקו ובהתאם גם התגובות.

אם השרשור ימשיך בקו הזה הוא ימחק או ינעל(עם מחיקות).

כאשר אתם "מעלים" את המילה סטטיסטיקה, אנא הביאו נתונים הניתנים לאימות.

לזרוק "עובדות" וחזור על מנטרה אינו הופך זאת לאמת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אין פה שאלה מי נוהג יותר טוב. יש פה שאלה מוסרית: "מה יכול להיות מדד למחירי ביטוח?"

גיל,למשל, יכול. כל אחד היה בן 18 ויהיה בן 70, אין פה אפליה כלל.

תאונות, למשל, יכולות. עניין אישי לכל אחד, זה שעשה תאונה (הכוונה אשם בה) יכל לא לעשות אותה, כמו חברו שלא עשה תאונה. הבחירה היתב בידיו.

גזע ודת, למשל, לא יכולים להיות מדד למחירי ביטוח, ובטח שלא אורך האף, למרות שבסטטיסטיקות מצאו שאף ארוך מפריע לסובב את ההגה ומסתיר מכוניות קטנות כמו מינימיינור, במיוחד אם הנהג מגזע **** ומשתייך לדת ה*******... (הכוכביות במקור).

אני מחכה לתביעה היצוגית...

dirty old man

need love too

פורסם

אני כאישה ממש רציתי להגיד יש! אנחנו באמת יותר זהירות ויותר מגיע ואנחנו לא נוהגות עם פוזות ולא עוצרות באמצע הנתיב השמאלי כי פגשנו חבר ערס מהנתיב ממול! קרה לי היום... אך אני חייבת להסכים עם יואל, זוהי לא בחירה ולא בן אדם שהיום בן 18 ובעוד שנים המחיר ירד לא, זוהי באמת אפליה!.

פורסם

קודם כל מר kompy ברוך שובך לפורום... !!

ואל שאר חברי הפורום, אולי לא שמתם לב אבל אתם חיים במדינה שיש בה המון המון הפליות (לא רוצה להכנס לדברים) , ולכן אותי אישית ממש לא הפתיע שעכשיו מצ'פרים נשים בהוזלת הביטוחים .

ועוד יותר "גרוע" , לפי דעתי זאת רק יריית הפתיחה בהטבות לנשים בכל מה שקשור לנהיגה!

אז קחו את זה לתשומת ליבכם

יוגב 205

פורסם
אני כאישה ממש רציתי להגיד יש! אנחנו באמת יותר זהירות ויותר מגיע ואנחנו לא נוהגות עם פוזות ולא עוצרות באמצע הנתיב השמאלי כי פגשנו חבר ערס מהנתיב ממול! קרה לי היום... אך אני חייבת להסכים עם יואל, זוהי לא בחירה ולא בן אדם שהיום בן 18 ובעוד שנים המחיר ירד לא, זוהי באמת אפליה!.

ואני בתור גבר רוצה להגיד אין! מה זה צריך ליהיות, מי אמר לך שאני לא זהיר, מי אמר לך שאני נוהג עם פוזות, מי אמר לך שיש לי חברים ערסים ומי אמר לך שאני עוצר להם בנתיב השמאלי כדי לדבר. אתן הנשים שכ''כ רוצות שיתיחסו אליכם שווה ובלי סטיגמות. וכרגע את העלת את הסטיגמות האלה בפורום הכי לא נכון ברשת.

לגבי יואל אני דווקא מסכים איתו, הדבר החשוב ביותר בנהגיה זה לא היכולות להאיץ מ0-100 בעגלה, אלא הניסיון!!

היום אני יודע שלמרות שאני לא אשם בתאונה שהייתה לי עם יותר ניסיון הייתי יכול להוציא את הרכב שלם מהמצב הזה. ולכן אם עכשיו אני בן 17 ונוהג אז בגיל 24 כשאני יכנס לכבוצת גיל אחרת, והמחירים יוזלו אז מן הסתם יהיה לי יותר ניסיון, את לא חושבת.

לאון ג.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי! אני מסכימה עם יואל ואיתך שזו באמת אפליה. אם נדבר ונכליל אז לנשים יש פחות פוזות נו באמת כמה נשים ראית על הכביש עם אוטו משופר שעושות חריקות אחרי כל רמזור? שוב אני מכלילה! אני גם יכולה לציין בהכללה את בעיות הנשים, כן קשה לנו עם החניות, קשה לנו להסתכל במראה לפני שנעבור נתיב... כך שכשרשמתי שאנחנו יותר זהירות לא העלתי את הצביעות ולא העלתי יחש שונה. הכללתי ובסופו של דבר הסכמתי שזו אפליה!

פורסם
כמה נשים ראית על הכביש עם אוטו משופר שעושות חריקות אחרי כל רמזור? !

כמה בני אדם* ראית עם אוטו משופצר** ראית שעושים חאריקות אחרי כל רמזור?

* ערסים ונספחיהם הם לא בני אדם.

** אי אפשר לקרוא לדברים האלו שיפורים. מקסימום ספויילרים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

חח לא הרבה אבל אתמול בלילה כשנסעתי הביתה אחד כזה עמד לידי עשה פוזות לבחורה שהיתה איתו אז זה עדין לא יצא לי מהראש!

פורסם
כן קשה לנו עם החניות, קשה לנו להסתכל במראה לפני שנעבור נתיב...

ובגלל הסיבה הזאתי בדיוק מכוניות אחרות עושות תאונות, מי שחתכת בכביש כי לא הסתכלת במראה, נכנס באוטו אחר או במעקה.

לדעתי אם גרמת לתאונה זה בדיוק כאילו שעשית אותה בעצמך.

פורסם
כנראה שלא הבנת אותי! אני מסכימה עם יואל ואיתך שזו באמת אפליה. אם נדבר ונכליל אז לנשים יש פחות פוזות נו באמת כמה נשים ראית על הכביש עם אוטו משופר שעושות חריקות אחרי כל רמזור? שוב אני מכלילה! אני גם יכולה לציין בהכללה את בעיות הנשים, כן קשה לנו עם החניות, קשה לנו להסתכל במראה לפני שנעבור נתיב... כך שכשרשמתי שאנחנו יותר זהירות לא העלתי את הצביעות ולא העלתי יחש שונה. הכללתי ובסופו של דבר הסכמתי שזו אפליה!
סאשה!!!

עכשיו אני מבין למה התכוונת, מיצטער שהתנפלתי עלייך קודם

אגב תפנימו מה שהיא כותבת כי אולי יום אחד היא תיהיה עשירה ובטלוויזה, את הכסף שלה היא תעשה מראיית חשבון מוצלחת, ואתם תיראו איך היא תינהג על כל הבנצים החדשים ותעקוף אותכם אחד אחד

ד''א את חמודה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים, אם חברות הביטוח עשו סטטיסטיקות ונשים עושות סטטיסטית פחות תאונות מגברים, אז הם יכולים לתת להן הנחה בדיוק כמו שהם נותנים הנחה לנהגים מבוגרים או לכאלה הגרים במקומות ספציפיים או כאלה שלא עשו תאונות במשך הרבה שנים

וחוצמזה, אהבתי את הפרסומת עם דנה אינטרנשיונל - פתאום כולם רוצים להיות נשים :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וחוצמזה, אהבתי את הפרסומת עם דנה אינטרנשיונל - פתאום כולם רוצים להיות נשים :lol:

רוני

יש בפרסומת משפט יותר מוצלח. "לפעמים צריך לדעת לחתוך".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תסבירו לי דבר אחד - השאלה כמובן מופנית לגברים שבינינו-

כואב לכם שמישהו ישלם פחות מכם?

זה מזיז לכם את הקצה של הציפורן בבוהן השמאלית?

ברמת העיקרון - זה לא ששינו לכם את מחירי הפוליסות, פשוט מישהו אחר (מישהי אחרת ליתר דיוק) ישלם פחות. התגובות שלכם נוטפות מנטליות ישראלית-גברית מובהקת - "למה מה? שאני אצא פראייר?"

תשלימו עם העובדה שאין לכם מה לעשות נגד אפליה. אתם מפלים אותנו על על רקע כישורי נהיגה, ואתכם מפלים בגובה הפרמיות. לפני שאתם צועקים את המלה "אפליה", שימו לב כמה אתם מפלים.

אתם מזכירים לי את המשפט המפורסם "אני שונא גזענים וכושים"

קחו לתשומת לבכם

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...