Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזלה לנשים בביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על זה?

לדעתי זו אינה קבוצת מיקוד, אלא אפליה בעיצומה.

כל אחד יכול להיות נהג זהיר ולזכות בהנחה, לכן נהג זהיר זו קבוצת מיקוד. לא כל אחד יכול להיות אישה, לכן זו אפליה.

ומה קורה שהרכב והביטוח רשומים ומשולמים על ידי גבר, אבל הנהג העיקרי ברכב היא אשתו?

(יש אפשרות לשנות את ה"מין" בתעודת הזהות, ללא הפרוצדורה הרפואית...?)

dirty old man

need love too

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשמבטחים אוטו יקר כמו איזה בימר, בשביל 35% בשנה והטבות, הפרוצדורה הרפואית היא דווקא אופציה מעניינת... :roll:

או שתמיד עדיף לרשום את האוטו תחת האמא או הסבתא.

פורסם
והנשים רוצות שיויון זכויות ו:?

חבר אוב אמר לי פעם :

עד שהנשים לא ישתינו בעמידה לא יהיה שיויון זכויות!!!

:-D:-P:lol:

ירון מאיר

כבר ראיתי כאלה שבאמת עושות את זה :?
פורסם

הם עושים סטטיסטיקות?

הנתונים שלהם מוטעים, נשים עושות יותר תאונות, רק בגלל שזה מעיכות ודברים קטנים יחסית הן פשוט מתקנות בלי להשתמש בביטוח כי זה לא משתלם ולכן אין דיווח על התאונה. אני חושב שאם יעשו שיכלול בכסף, מחיר תיקוני פגיעות קטנות של נשים לא יורד מהפגיעות הרציניות של הגברים.

רק אתמול ראיתי לנטיס נהוגה בידי אישה ועל הפרונט שלה נכנס פנימה! אין לי מושג איך הרדיאטור מתפקד, המכסה מנוע התרומם והתעקם וכל הגריל כמעט הגיע למנוע.

מעניין מתי יקום איזה אירגון נגד הרעיון הזה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה דעתכם על זה?

לדעתי זו אינה קבוצת מיקוד, אלא אפליה בעיצומה.

כל אחד יכול להיות נהג זהיר ולזכות בהנחה, לכן נהג זהיר זו קבוצת מיקוד. לא כל אחד יכול להיות אישה, לכן זו אפליה.

ומה קורה שהרכב והביטוח רשומים ומשולמים על ידי גבר, אבל הנהג העיקרי ברכב היא אשתו?

(יש אפשרות לשנות את ה"מין" בתעודת הזהות, ללא הפרוצדורה הרפואית...?)

יקירי, אמנם יש משהו במה שאתה אומר [אכן, קשה למדי לשנות מין, ולא בטוח שווה לוותר על איבר רביה כזה או אחר בשביל 35 אחוז הנחה...]

מצד שני - מה לעשות - סטטיסטית - יש הרבה פחות בנות שעושות מהאוטו שלהן מטוס

יש הרבה פחות בנות שחושבות שהכביש הוא מסלול מירוצים

יש הרבה פחות בנות שמחפשות איך להוציא עוד 2.5 כ"ס על ידי הוספה של מדבקת "ריגר" לשמשה

ויש הרבה פחות בנות שמעלות לפה הודעות כל שני וחמישי אודות "ניסיתי להחליק כיכר בדריפט כמו טיף נידל עם האלמרה של ההורים שלי ודרסתי זקנה - צריך עצות לפני המשפט"

מה לעשות - מדובר לא רק במין היפה יותר, אלא במין החכם יותר והזהיר יותר, וככאלה - מגיעה להן הנחה.

במקום לפרגן אתם מייללים פה...

שיהיה להן בכיף

[ואל תשכחו שמה שלא יוצא על האוטו יכול ללכת למקומות טובים בהרבה - למשל רביעית צמיגים חדשה לאוטו של החבר :) או איזה קורס נהיגה..]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יקירי, אמנם יש משהו במה שאתה אומר [אכן, קשה למדי לשנות מין, ולא בטוח שווה לוותר על איבר רביה כזה או אחר בשביל 35 אחוז הנחה...]

מצד שני - מה לעשות - סטטיסטית - יש הרבה פחות בנות שעושות מהאוטו שלהן מטוס

יש הרבה פחות בנות שחושבות שהכביש הוא מסלול מירוצים

יש הרבה פחות בנות שמחפשות איך להוציא עוד 2.5 כ"ס על ידי הוספה של מדבקת "ריגר" לשמשה

ויש הרבה פחות בנות שמעלות לפה הודעות כל שני וחמישי אודות "ניסיתי להחליק כיכר בדריפט כמו טיף נידל עם האלמרה של ההורים שלי ודרסתי זקנה - צריך עצות לפני המשפט"

מה לעשות - מדובר לא רק במין היפה יותר, אלא במין החכם יותר והזהיר יותר, וככאלה - מגיעה להן הנחה.

במקום לפרגן אתם מייללים פה...

שיהיה להן בכיף

[ואל תשכחו שמה שלא יוצא על האוטו יכול ללכת למקומות טובים בהרבה - למשל רביעית צמיגים חדשה לאוטו של החבר :) או איזה קורס נהיגה..]

רון.

זה לא משנה אם מגיע להם או לא

זה קשור לאפליה:

"אסור להתייחס לאנשים בעלי תכונות דומות וצרכים דומים באופן שאינו שווה מסיבה שאינה מוצדקת

ישנה אפליה גם אם האנשים שונים זה מזה אולם השוני ביניהם אינו רלוונטי לנושא הנדון"

ציטוט מתוך הספר "להיות אזרחים בישראל"

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

חברות הביטוח אינם גוף עיסקי? אם הם החליטו כך, אז אולי יצא להם כדאי כך. אבל לדעתי זה לא נכנס לקטגוריית אפליה.

לעצם הבדל המחיר שאתה מספר עליו, הנתונים הם לא באמת שנשים מעורבות פחות בתאונות? לא מכיר את התור הארוך בפנייה בגלל אישה שמחכה לקילומטר פנוי? זה יותר מצוי אצל נשים, ולמרות שזה מפריע מאד, בסוף כנראה הם עצמם מעורבות פחות בתאונות. וברור שיש הרבה פחות נשים שנוסעות בצורה מטורפת. יש בוודאי הבדל, וחברה עסקית יכולה לקחת את זה בחשבון.

אם מישהו יודע אחרת, שיאמר.

פורסם

אני חושב שלעניין סטטיסטיקה יש להם פחות תאונות, ועל זה יעיד העובדה שיש להם מחיר נמוך יותר במקיף, שחייב להיות בגלל יחס ישיר לסטטיסטיקה. אני חושב שאילו הנתונים באמת. ולא שהם יותר זהירים, אלא יכול להיות שאתה מדבר על אחוז גבוה יותר שקשה להם לתפעל רכב כראוי. אבל הנזק הכספי של זה הוא הרבה פחות מנזקים של פזיזות, שזה יש להם פחות.

פורסם
מה דעתכם על זה?

בעיון נוסף בכתבה אני חושב שמדובר בביטוח שתקף רק לנשים, כך שכששני בני הזוג משתמשים ברכב אין בכלל את האופציה הזו.
פורסם

לנסיך.

אני ואחותי ללא תאונות. מדוע שאני אשלם יותר?

אם ההוזלה טמונה בזהירות, או בעבר "ביטוחי", הרי ששנינו זהים ועלינו לשלם סכום זהה.

זוהי אפליה על רקע מין, וזהה לאפליה על רקע דת, גזע, אסורה בחוק.

dirty old man

need love too

פורסם

לא יודע אם שמתם לב, אבל מנכ"ל החברה היא אישה, מכאן באה הגישה הזאת.

ד"א אני מסכין עם ההודעה האחרונה של יואל לחלוטין ! הוזלה צריכה להיות בגלל זהירות, לא בגלל מין הנהג.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

זה אכן סוג של אפלייה, אבל זה לא רק במקרה הזה (מה לגבי גיל הנהג ועוד מאפיינים אחרים שקובעים עד כמה הנהג שייף לקבוצת הסיכון)...

מצד אחד אולי הנשים זהירות יותר ונוסעות לאט יותר, אך אין זה אומר שהן נהגות טובות יותר... נכון שהן לוקחות פחות סיכונים, אך הן גם עושות הרבה שטויות על הכביש, כמה פעמים ראיתי אישה חונה עם הצמיג האחורי על המדרכה, או אישה שדפקה בטעות אוטו בזמן שניסתה להיכנס לחנייה, נתנה רוורס ונסעה...

בסך הכל למרות שזה קיים גם לגבי הגיל ודברים אחרים, פה זה כבר מכליל יותר מדי...

דרך אגב לנסיך, אני מוחה על ההערה שלך בנוגע לניסאן אלמרה... לא ראיתי פה אחד שנוהג על ניסאן ומנסה לעשות דריפטים... ניסאן זה לא ערסמוביל מוריד זקנות !

פורסם

כמה שאלות לעיון :

כמה פעמים מישהו חתך אותך בכביש? והוא לא היה בחורה?כמה פעמים התיישבו לך בנתיב השמאלי וזו לא היתה בחורה?

כמה פעמים היית צריך לסטות מהנתיב שלך וזו לא היתה בחורה?

אז מה? קמת ואמרת אחר כך "כל הגברים לא יודעים לנהוג" קראת להם "נבלות" ונתת להם לנהוג רק באוטו ליסינג?

חברים - צאו מהבועה - נשים אולי נוהגות פחות טוב מגברים באופן אבסולוטי - אבל לעומתינו, אגו וכבוד אלה דברים שמעניינים אותן הרבה פחות, וזהירות והססנות אלה דברים שמעניינים אותן הרבה יותר - לכן הן יותר איטיות - לכן הן יותר מקפידות - לכן הן פחות עושות תאונות.

לא יעזור כלום - זה מוכח סטטיסטית.

ועם כל הכבוד לדפיקות פגוש בחניה - אין דין דפיקת פגוש להתרסקות על עמוד לצד הדרך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...