Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזלה לנשים בביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסבירו לי דבר אחד - השאלה כמובן מופנית לגברים שבינינו-

כואב לכם שמישהו ישלם פחות מכם?

זה מזיז לכם את הקצה של הציפורן בבוהן השמאלית?

מפריע שאבא שלי שנוהג הכי זהיר , שב10 שנים עבר תאונה אחת שנכנסה בו ניידת, נוסע בלי כעס, ובאמת נהג טוב.

ישלם יותר מהאישה בסובארו DL שכתחה אותי ברמזור ולאחר מכן נתפסה ע"י משטרת תנועה כנראה על מהירות.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראה גברים יודעים לנהוג יותר טוב בהרבה מנשים,ואם כבר מדברים על מה ראיתי אז בו נפנה את השאלה אליך,כמה פעמים ראיתה גבר דפק שלך את הרכב שניסה לחנות?

כמה פעמים ראיתה גבר שורט לך את המכונית שהוא ניסה לחנות?

כמה פעמים ראיתה גבר שלא מסתכל אפילו במראה שהוא נוהג?

כמה פעמים נסעתה בכביש וגבר כמעט נכנס בך כי הוא יצא מפנייה?

ואני יכול להמשיך ככה עד מחר..

1. מבחינת "יודעים", אני לאו דווקא מסכים עם הטענה הזו (כמו כן לך תגדיר מהו נהג טוב) מה גם

שנערכו מחקרים שתוצאותיהם הראו כי נשים יכולות לבצע יותר פעולות בהרמוניה, קרי שבענייננו

נשים יכולות בעת הנהיגה לבצע יותר פעולות בו זמנית דבר שכביכול אמור להוות להן יתרון על

גברים. לעומת זאת יש להן בעייה בהתמצאות במרחב (דבר שמסביר גם את בעיות החנייה,

השתלבות במעבר בין נתיבים וכו').

2. אני מסכים לטענה כי נשים משפשפות יותר את הרכב וכו' (לא שזה מתבסס על נתונים כלשהם

וזאת אך ורק תוך התרשמות סובייקטיבית) אך בהתחשב בפגיעות המדוברות הרי שלרוב לא מערבים

בהן את חברת הביוטוח בשל העלות הנמוכה והצורך בהשתתפות עצמית וחוסר הכדאיות שבעירוב

חב' הביטוח כך שהתאונות הקטנות הללו לאו דווקא רלוונטיות מבחינת חברות הביטוח.

3. לעניין הסתכלות במראה ויציאה מפנייה, אני מוכן באופן סובייקטיבי להסכים לעובדה שנשים מפשלות

בזה יותר מגברים (מבחינת שהן עושות זאת שלא בכוונה) אך נראה לי כי בשל חוסר האיכפתיות

שיש ללא מעט גברים בעניינים הנ"ל הרי שבפועל קשה לעשות הבחנה מי בתכלס עושה זאת יותר.

4. בסופו של דבר מי שמשלם את ביטוח האישה הוא לרוב גם הגבר (אבא, שני ההורים/מבוגרים

בייחד, בעל) כך שמבחינה כספית הפגיעה בגברים היא קטנה יחסית וה"הנחה" ניתנת גם לו

בעקיפין. לעניין האפלייה אין ברצוני להתייחס שכן ישנם הרבה שיקולים שניתן להעלות לכאן

ולכאן ולפתוח את "מגילת אסתר 2" דבר שהוא אינו בראש מעייני כרגע.

פורסם
מפריע שאבא שלי שנוהג הכי זהיר , שב10 שנים עבר תאונה אחת שנכנסה בו ניידת, נוסע בלי כעס, ובאמת נהג טוב.

ישלם יותר מהאישה בסובארו DL שכתחה אותי ברמזור ולאחר מכן נתפסה ע"י משטרת תנועה כנראה על מהירות.

שוב, אתה מכליל. הייתי מתחילה להתווכח אתך בעניין אבל זה פשוט לא יגמר.

אל תשכח שיש עוד מדדים למחיר הפרמייה - הרכב עצמו לדוגמה.

אגב - איך שאבא שלך נוהג כשהוא אתך באוטו, זה לא בהכרח אותה דרך שבה הוא נוהג כשהוא לבד, כך שאתה לא מדד ליכולות הנהיגה של אבא שלך.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תסבירו לי דבר אחד - השאלה כמובן מופנית לגברים שבינינו-

כואב לכם שמישהו ישלם פחות מכם?

זה מזיז לכם את הקצה של הציפורן בבוהן השמאלית?

ברמת העיקרון - זה לא ששינו לכם את מחירי הפוליסות, פשוט מישהו אחר (מישהי אחרת ליתר דיוק) ישלם פחות. התגובות שלכם נוטפות מנטליות ישראלית-גברית מובהקת - "למה מה? שאני אצא פראייר?"

כואב לי בעיקר שאם זה היה מקרה הפוך, לא היתה עוברת שניה וחצי לפני שכל ארגוני זכויות הנשים היו קמים וצועקים!

תשלימו עם העובדה שאין לכם מה לעשות נגד אפליה. אתם מפלים אותנו על על רקע כישורי נהיגה, ואתכם מפלים בגובה הפרמיות. לפני שאתם צועקים את המלה "אפליה", שימו לב כמה אתם מפלים.

ושאנחנו מפלים כמובן שאתן ישר צועקות: "אפליה!"

אתם מזכירים לי את המשפט המפורסם "אני שונא גזענים וכושים"

בדיוק להיפך, אתן אלא שמתהגות ככה, בוכות כל הזמן שיש אפליה נגד נשים, אבל כשזה הפוך אז הכל בסדר, זה כמו שהשחורים מהמשפט שרשמת מקודם התלוננו על גזענות כלפיהם, אבל כשתהיה גזענות כלפי מישהו לבן הם יגידו שזה בסדר, או ישתקו

קחו לתשומת לבכם

לתשומת ליבך

פורסם
תשלימו עם העובדה שאין לכם מה לעשות נגד אפליה. אתם מפלים אותנו על על רקע כישורי נהיגה, ואתכם מפלים בגובה הפרמיות. לפני שאתם צועקים את המלה "אפליה", שימו לב כמה אתם מפלים.

איפה אנו מפלים אתכן על רקע כישורי הנהיגה? כאן בפורום? איפה?

מה שלא יהיה, הנחה לנשים זו עבירה על החוק- או ליתר דיוק, נוגדת את מגילת העצמאות (לא פחות) בה הוכרז על שוויון זכויות חברתי גמור ללא הבדלי דת, גזע ומין. ביטוח רכב הוא עניין חברתי.

כמובן שיש עוד מקרים רבים בהם מתגמדת מגילת העצמאות לנוכח רווח של כמה שקלים פה ושם, אך אין לראות בהם דוגמא וללכת לפיהם.

dirty old man

need love too

פורסם

אם אתה רוצה לראות תגובת המפלות נשים על רקע כישורי נהיגה כדאי שתדפדף בעמודים הקודמים של הנושא הנ"ל

וכשחברת הוט פרסמו חבילת ערוצים בשם "חבילת הגברים" שכללה ערוצי הספורט, מוטוריקה וכו' - זה היה חוקי? זו גם סוג של אפליה.

פורסם
הנחה לנשים זו עבירה על החוק- או ליתר דיוק, נוגדת את מגילת העצמאות (לא פחות) בה הוכרז על שוויון זכויות חברתי גמור ללא הבדלי דת, גזע ומין.

כמובן שיש עוד מקרים רבים בהם מתגמדת מגילת העצמאות לנוכח רווח של כמה שקלים פה ושם, אך אין לראות בהם דוגמא וללכת לפיהם.

קח בחשבון שמדובר כאן בביטוח שבו צדדים לוקחים סיכונים ולכן הסיפור הנ"ל מורכב יותר מאיך שאתה מציג זאת. כמו כן מגילת העצמאות איננה מחייבת כחוק/חוקה אך ע"פ חוק יסוד כבוד האדם וחירותו ועוד מספר פסקי דין יש נטייה ללכת ברוחה ככל האפשר.
פורסם

כאשר הוט פרסמה את חבילת הגברים היא פירסמה חבילה של ערוצים שאחוז מסויים של הגברים ירצו לצפות בהם.

אך השם לא מנע מנשים להזמין את החבילה,אז הרי לא בוצעה שום הפליה,נשים יוכלות להזמין את חבילת הערוצים,אך גברים לא יוכלים להשתמש בביטוח אשר AIG

מציעה לאשה.

פורסם
אם אתה רוצה לראות תגובת המפלות נשים על רקע כישורי נהיגה כדאי שתדפדף בעמודים הקודמים של הנושא הנ"ל

וכשחברת הוט פרסמו חבילת ערוצים בשם "חבילת הגברים" שכללה ערוצי הספורט, מוטוריקה וכו' - זה היה חוקי? זו גם סוג של אפליה.

אני לא מבין אותך באמת.

ככה את רוצה להשיג שיוויון שאת כ''כ נילחמת עליו. במיקרה שלך אני מסכים עם מי שאמר פה שנשים הן נשים כשהן צריכות את זה. אם כבר שיויון אז שיויון עד הסוף, ולא רק כש''כדור השיויון'' במיגרש שלנו

מה שאת עושה זה פשוט צביעות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אני לא מבין אותך באמת.

ככה את רוצה להשיג שיוויון שאת כ''כ נילחמת עליו.

אני לא נלחמת על שום שוויון זכויות. אני לא מבקשת שיתיחסו אלי כמו לגבר - אני גם לא מעוניינת בזה. אני דורשת שיתיחסו אלי בתור אדם.

במיקרה שלך אני מסכים עם מי שאמר פה שנשים הן נשים כשהן צריכות את זה.

וגברים הם גברים כשהם צריכים את זה - זו הפליה הדדית שלא תיגמר לעולם מאחר וקיים שוני בין המינים

אם כבר שיויון אז שיויון עד הסוף, ולא רק כש''כדור השיויון'' במיגרש שלנו

מה ז"א במגרש שלכם? אף אחד לא מכריח אותך להיות מבוטח ב-AIG ולשלם יותר מאשה.

אף אשה לא ביקשה שיעשו בשבילה את המחיר הזה

מבחינתי אני נשארת בחברת הביטוח שלי, לא אכפת לי בכמה הם מוזילים את הביטוח לנשים...

מה שאת עושה זה פשוט צביעות

העובדה שאני מביאה בפניכם את הדרך שבה אתם מפלים נשים היא צביעות? איך בדיוק?

בקיצור - אני אסגור את הויכוח בזה שאני אגיד שכן - יש הבדל גדול מאוד בין נהיגה של נשים לנהיגה של גברים. אבל יש חיפופים - יש נשים שנוהגות "כמו גבר" ויש גברים שנוהגים "כמו זקנה".

לפי דעתי האישית כל העניין של ביטוח לנשים בלבד הוא טפשי - כל התגובות שלי כאן באו בתגובה לצעקת ה"אפליה" שצרמה לי. אל תצעקו שמפלים אתכם כשאתם צועקים מהחלון "מי נתן לך רישיון אישה!"

פורסם

מגעיל כל ההכללות והחוסר שיווין הזה, כמו השירשור המטומטם של שלומי שמי שיש לו סרט כתום אז הוא נהג גרוע ולהיזהר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

גם אני חייב להוסיף את דעתי.

לדעתי מדובר באפליה נטו.

מה אנחנו יכולים לעשות?

1. לא לבטח אצל AIG גם אם הם הכי זולים בשוק

2. למי מאיתנו שיש את היכולת, לפעול באפיק המשפטי.

3. לכתוב ל-AIG ולומר להם את דעתכם בנושא.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כמו שעמרו פה כבר, זה תעלול פירסומי בעיקר.

ברגע שהמנע"לית חסרת האחריות של החברה המפלה תראה שנשים מעורבות בתאונות יותר ממה שהסטטיסטיקה מראה היא תוריד את המצבע הזה.

מה שכן אהבתי את השירות V.I.P , נציג יבוא, יחכה איתה לגרר, יסע איתה למוסך ואז יביא לה כסף למונית הביתה, זה נשמע כמו בעל \חבר במקום נציג.

פורסם

דייי נימאס לי מה''אתם'' הזה שלך

*)מה את צוחקת, מה יש לך, אני גבר כן בדקתי את זה ב17 שנה האחרונות אני גבר, ואני אף פעם לא הפלתי אותך, אז זה כבר לא ''אתם''. את תגידי זה כי לא הייתה לך הזדמנות

אני יגיד לך: זה לא מעניין אותי אני פשוט חונכתי אחרת.

*) גברים הם תמיד גברים כי אנחנו בד''כ ''המפלים'' אז גברים לא משנים אינטרסים כשזה יותר טוב להם

*)את רוצה שיתיחסו אלייך כאל אדם, מצידי בסדר, אך אני לא ואני חושב שעוד כמה אנשים רציונליים לא מחבבים אף אדם שבעד זה שיפלו אותנו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...