Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברה, הבעיה היא כזאת , נעלם המינוס שמדליק את האור בסלון של הרכב כשהדלתות פתוחות.

החוטים שיורדים מהגג מגיעים דרך הקורה הימנית קידמית למטה ומשם מתחברים לצמה הראשית שהולכת לכיוון לוח השעונים , השאלה שלי היא איפה שם לחפש את החוט ?

יש לציין שהחיווים בלוח שעונים של דלתות פתוחות כולם עובדים , ומגיע הפלוס כי כאשר אני מדליק את האור במצב הקבוע כלומר מינוס מהגג המנורה דולקת.

ועוד שאלה קצת לא קשורה , מה מחירה של ערכת אובראול למנוע 1600 ea71 והאם היא כוללת גם בוכנות חדשות , או שקונים הכל בנפרד?

פורסם

היי

פתח את הדלת מאחורי הנהג,קח את הכיסא של הנהג עד הסוף קדימה, יש שם לחצן נורה (בדלת של הנהג למטה), תוציא את הפאנל התחתון של הקורה(פלסטיק), אח"כ אתה תראה את המפסק מהצד האחורי שלו, תוציא את השטיח האחורי ותגלה קצת את הרצפה מאחורי המושב של הנהג, שם תראה שהחוט של המפסק של דלת הנהג הוא למעשה חוט קצר שמתחבר לקונקטור בחוט הראשי, זהו בעצם החוט הראשי של התאורה הפנימית,מקווה שעזרתי.

פורסם

לא שווה לך להביא EA71 ????

זה לא אחד המנועים ה"נדירים" בארץ.....או ששלךבמצב טוב ששוה את זה כי לדעתי במחיר הקיט אתה יכול להביא 2 מנועים.....

אבלצריך לבדוק כי רוב האנשים מזלזלים במנועים האלה כי לא משנה מה תעשה הם לא מתקלקלים....

פורסם

למה , מנוע עולה יותר מ2000 ש"ח כשהוא משומש ואני לא מאמין שערכת שיפוץ תעלה יותר מ1500 עד 2000 כולל לשלוח את הראשים לליטוש ומילוי אם צריך. אבל היתרון הוא שמתקבל מנוע חדש אם יחס דחיסה כמו שיוצא מהמפעל, ועצם העובדה שהוא קל משקל ופשוט מיסודו יהפוך את העבודה לקלה יחסית גם לא בתנאים של מוסך.

אבל כרגע יותר מתרידה אותי שאלת התאורה , אולי בכל זאת יש למישהו רעיון?

• תוכן חדש...