Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש גדר עץ

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה פשוטה: גדר העץ בחצר שלי כבר דהויה וישנה, אני מעוניין לחדש אותה. נאמר לי ע"י איש מקצוע שכל מה שאני צריך לעשות זה לשייף אותה ולצבוע.

השאלה היא אם זה נכון ואם כן באיזה נייר ליטוש להשתמש? כמה עדין? בסוף המטרה היא רק להכין את המשטח לצביעה, לא להוריד שכבות של עץ...

בנוסף, האם יש צבע עץ או מותג מומלץ? כמה שכבות כדאי לשים?

תודה.

פורסם (נערך)

כשהשכן שלי החליף את הגדר בינינו הייתי צריך לצבוע את הצד שלי - למיטב זכרוני השתמשתי בפוליאור חיצוני. הצבע ללא רבב כבר מספר שנים.

לגבי ההכנה - נשאל את המומחים @ברווז @hans

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפי שאמר לך איש המקצוע, לשייף ולצבוע.

אם אתה רוצה תוצאה מושלמת אז תשפשף פעמיים, פעם עם נייר גס ופעם עם נייר עדין.

אתה לא חייב להגיע לשכבת עץ 'חדשה' למרות שזה משובח, בשיוף אתה צריך להוריד את שכבות הצבע והעץ שכבר התפוררו.

בין השיוף לצבע מומלץ לעבור עם סמרטוט לח לניקוי שאריות ואבק.

עבור עץ חיצוני שחשוף לשמש וגשם הייתי הולך על צבע עץ 'אטום', צביעה בשתי שכבות.

חברות טובות ונפוצות הן: יעקבי, BONDEX, FLOOD

בהצלחה.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

• תוכן חדש...