Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi RS4 Vs Bmw M3.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם גם לאודי הזאת יש את הבעיה של הכיול מתלים כמו בשאר ה-A4 ?

על איזו בעיה אתה מדבר?

ולבחור בין שתיהן יהיה ממש קשה!

אני נוטה לאאודי כמובן..

172

פורסם

אני אקח אודי.. או שחורה או כחולה או צהובה :)

תודה!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
M3 בלי לחשוב פעמיים כי האוטו פשוט מתנהג הרבה יותר טוב מהאודי...
ואני מניח שאת זה קובע בגלל שאתה נוהג על פיג'ו 106...

:roll:

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
ואני מניח שאת זה קובע בגלל שאתה נוהג על פיג'ו 106...

:roll:

לא... אלא על פי מבחן שנדמה לי היה בטופ גיר או הילוך חמישי לא מצליח להזכר כרגע...

וזה שאני נוהג על 106 מוכיח משהו? אולי לאבא שלי יש M3 תעשה לי טובה ואל תסיק מסקנות לגבי אנשים שאתה לא יודע עליהם כלום.

פורסם
לא... אלא על פי מבחן שנדמה לי היה בטופ גיר או הילוך חמישי לא מצליח להזכר כרגע...

וזה שאני נוהג על 106 מוכיח משהו? אולי לאבא שלי יש M3 תעשה לי טובה ואל תסיק מסקנות לגבי אנשים שאתה לא יודע עליהם כלום.

נו באמת...

ד"ש לאבא.

בכל מקרה אם להיות רציניים לרגע, בטופ גיר נבחרה ה-RS למנצחת החד משמעית.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...