Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

60 דונם.

צפון ים המלח

שטח חקלאי

תמרים

נמאס לבחור. השטח שלו. אין מי שימשיך הוא זקן,קשה,רגולציה,גניבות.

רוצה לסיים עם החקלאות.

כלכלי להפוך את המקום לחווה סולארית?

יש למישהו ניסיון עם זה?

תודה לעוזרים

דרך אגב ניסיתי לעזור לו במכירת המשק. התחלתי לדבר עם כל המומחים שרשומים בוגל למכירת משקים, רק אמרתי ים המלח, כאילו עקץ אותם עקרב.

אמרו לי מי יתעסק עם הרעה החולה הזאת?

אנחנו רק משקים במרכז.

חשתי מצורע

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

ה ROI בתחום הסולארי לא בשמים, מבלי להזכיר שחום לא עושה טוב לפנלים (אנשים נוטים להתבלבל עם קולטי שמש של דודים)

תוסיף גניבות, חבלה, תקלות שפוגעות בהפקה ותגמול נמוך מחברת החשמל בניגוד לעבר ותחזוקה שוטפת שחייבים לעשות כמו בדיקות, חיזוקים, ניקוי פנלים ומאווררים בממירים.

עבדתי ב SolarEdge כמה שנים, לתחושתי כרגע הייתי מעדיף לשים את הכסף בהשקעה אחרת לגמרי.

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באמת? מעניין מאוד מה שאתה אומר

למה קיבוץ קליה ונעמ"ה הציבו מגרשי ענק של הקולטים האלו.

כמובן עם שמירה ותלתליות ומצלמות וגדרות ענק.

לא ידעתי שהחום הורס אותם

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

החום מוריד את היעילות שלהם, לא הורס אותם.

דווקא SolarEdge, יש טכנולוגיה שעוזרת למקסם יצור חשמל. אבל אם אני זוכר, יותר בקטע של צל.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

גם מוריד נצילות וגם מקצר חיים

בקלייה האדמה חינם, אתה משלם גם על השטח וגם על הציוד... הבדל גדול

שנית, יכול להיות שדה ותיק והתגמול על החשמל שונה. חברת החשמל עשתה חוזים לעשרים שנים. בתחילת הדרך התגמול היה משמעותית גבוהה יותר 

לפני 3 דקות, לירון .ה. כתב:

החום מוריד את היעילות שלהם, לא הורס אותם.

דווקא SolarEdge, יש טכנולוגיה שעוזרת למקסם יצור חשמל. אבל אם אני זוכר, יותר בקטע של צל.

האופטימייזר מפצה כאשר יש תא בודד חלש או מוצל או מלוכלך ולא מפיל את כל הסטרינג 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תבדוק שזה לא 60 דונם, מהצד של הים 🤪

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

השכרה / החכרה לטווח ארוך לאחת מהחברות העוסקות בתחום.

גניבות וחבלות עלולות להמשיך בגלל שוודים שמבקשים יפה פרוטקשן. 

לכן, להעביר את כל האחריות לחברה מתמחה בתחום, גם אם התשואה מעט נמוכה יותר. 

לפני 10 שעות, שביט כתב:

תבדוק שזה לא 60 דונם, מהצד של הים 🤪

אחת הטכנולוגיות המדהימות היום לדעתי במאגרי מים הוא חיפוי המאגר בפאנלים סולריים. זה גם מקטין משמעותית את האידוי, וגם מבצע ניצול כפול לשטח. גאוני, לא פחות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם הוא מתמודד עם גניבות של תמרים, תאר לך מה יקרה כשיהיו שם פאנלים סולארים, מתכות וכבלים.

אפילו החזר ההשקעה להתקנה על הגג, כשמדובר בשטח חינמי - הוא של מספר שנים.

כאן אתה מדבר על רכישת קרקע בנוסף.

תצטרך לפתוח עסק, להביא משקיע.

משהו נוסף - אין לי מושג איך הסיפור הסולארי עובד כל כך, אבל זה שמדובר במקום נמוך מוריד מהיעילות של הפאנלים?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

לא יודע אם בדקתם את זה, אבל מבחינה חוקית, הוא צריך לעבור את המשוכה של היתר לעקירת העצים, ואולי גם צריך איזה היתר להתקנת הקולטים

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם

כשעבדתי ב SolarEdge הגעתי לביקור באתר בדרום שבנו על מאגר מים. בחניה מרצדס ספורט מטורפת. מניח שזה שייך ליזם. היזם הגיע עם קורולה, המרצדס של השומר הבדואי בן ה 18!image.thumb.jpeg.bafb9c3f46cba8e9f02b0d93cd82de74.jpeg

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, אלעדית כתב:

לא יודע אם בדקתם את זה, אבל מבחינה חוקית, הוא צריך לעבור את המשוכה של היתר לעקירת העצים, ואולי גם צריך איזה היתר להתקנת הקולטים

איזה חוק יש פה בכלל בשטח שהמדינה זרקה לפח?

אפילו 10 אגורות לשקית לא לוקחים ביוחננוף במישור אדומים כי זה מחוץ לקו הירוק...

בכל מיקרה,הנה היתה לעקירת עצים

image.thumb.png.990d3555d54c00e85fa2a1eba1dbdd6c.png

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אתה טוען שגונבים אותי בסופר מתחת לבית והחוק שקיות לא חל פה?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 13 שעות, discoTD5 כתב:

אחת הטכנולוגיות המדהימות היום לדעתי במאגרי מים הוא חיפוי המאגר בפאנלים סולריים. זה גם מקטין משמעותית את האידוי, וגם מבצע ניצול כפול לשטח. גאוני, לא פחות. 

ולחשוב שאפשר לעשות את זה מעל בתי קברות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...