Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תודה.

כמה הארגז הזה מועיל, כמה דברים נכנסים בו. כמה מקום זה פינה לי

עכשיו דברים אחרים יכולים להיכנס ל bags מעליאקספרס שהם רכים וקטנים. ביחס לזה..

תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, גולדן191 כתב:

החלק הקדמי שנסגר עם הקליפים אמור להיות ככה? סוג של חוליה חלשה? כשזה סגור הכל טוב

כמו שאמרתי-

בתאריך 10.2.2026 בשעה 13:44, ברווז כתב:

החיסרון שאני מצאתי לארגזים האלו- זהה לכמעט כל הארגזים שנתקלתי בהם מהסגנון- זה עיוות קל בפלסטיק, שמקשה טיפה על הסגירה עד שאתה לא מכוון את המכסה למקום (ממש ממש ממש "בקטנה"). 

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 12.2.2026 בשעה 10:22, ברווז כתב:

בעל מקצוע?

זה קורה לי כל הזמן (רק בכיוון ההפוך)- כשאני הולך לעשות משהו ברכב אני צריך לעלות פעמיים הבייתה... :lol:

מזכיר לי את הפעם שיצאנו להתאוורר בקורונה בחיפה, והקומה השלישית היתה בקו הרחוב, המעלית שליד הדירה לא עבדה או עבדה אבל לקח לה הרבה זמן להגיע, בבניין עם 9 דירות בלחץ. וכל עלייה זה ליטרלי מצריך מחשבה מה לקחת לפני שיוצאים מהבית.

לאנשים כאלה בחיפה צריך לתת ציון לשבח בשביל ירידה ברמת החיים ומוכנים לשלם יותר ממיליון לדירה כזו.

• לא הבנתי... 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בדיוק כמו מי שקונה דירה בת״א בקומה השלישית ומוכן לשלם 4 מיליון ש״ח, וצריך לחשוב כל פעם מחדש איך לקחת את הקניות מהסופר. 

או מי שגר במושב וצריך לחשב כל נסיעה לסופר כי זה 30-40 דקות נסיעה בכל כיוון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

מזכיר לי את הפעם שיצאנו להתאוורר בקורונה בחיפה, והקומה השלישית היתה בקו הרחוב, המעלית שליד הדירה לא עבדה או עבדה אבל לקח לה הרבה זמן להגיע, בבניין עם 9 דירות בלחץ. וכל עלייה זה ליטרלי מצריך מחשבה מה לקחת לפני שיוצאים מהבית.

לאנשים כאלה בחיפה צריך לתת ציון לשבח בשביל ירידה ברמת החיים ומוכנים לשלם יותר ממיליון לדירה כזו.

אני חיפאי. 

שגר רוב חייו בקומה רביעית בלי מעלית. 

פשוט לא מצליח להבין מה הנקודה שאתה מנסה להעביר... 

היום אני קומה 3 בבניין עם מעלית. 

ונחש מה, אני הרבה פעמים עולה ברגל. 

אז עדיין לא הצלחתי להבין את הנקודה שלך... 

וכאחד שנהנה מADHD, מחשבה מראש, ועוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, זה חלק מהנוהל הרגיל. 

אז מה אם חלק מהמחשבות זה על המחשב, על סנאים, על איך עובד פוטוסינתזה ולמה הים כחול אבל המים באמבטיה לא (אבל בשירותים הם יכולים להיות כי יש את הסבון שמתלבש על האסלה).

איבדתי את הנקודה שאני ניסיתי להעביר... :lol:

• מצחיק 1

פורסם (נערך)

הזכרתם לי, 

לפני זמן מה (שנה? יותר? כנראה) הייתי צריך לעשות משהו באוטו, שהצריך קצת כלים. 

לא רציתי להתעסק עם פינוי של אחד הארגזי כלים שלי ולא רציתי לקנות אחד נוסף. 

אז לקחתי כמה כלים בתיק או משהו, והחלטתי לבנות ארגז מעץ, מה שנקרא TOOL TOTE. בדיוק לדברים כאלו, כמו גם בשביל לקחת איתי כל מה שאני צריך מראש ולא לרוץ בין חדרים כי שכחתי משהו או לא  היו לי מספיק ידיים כל פעם ולא צריך ארגז עם נפח פנימי גדול מדי. 

הדבר הזה היה משטח פעם:

image.thumb.jpeg.b279809483ef92c83bf67a1ac6a9f007.jpeg

(חוץ מהידית נשיאה- זו שארית של בוק, בגלל האורך שהיא צריכה להיות העדפתי פה עץ קשיח יחסית).

היו לי פה כמה טעויות בביצוע, אבל סך הכל אני מרוצה מאד מהנבלה. ככה לומדים, במיוחד כשמכניסים שיטות חדשות ודרכים חדשים לכל פרוייקט בכוונה תחילה כדי להשתפר. 

הגודל מתאים לי בול (טוב, תכננתי אותו ככה:lol: ) למברגה, ברגייה ועוד כמה שטויות בקטנה שאני צריך איתי בקדיחות בקיר למשל ("הפטישון מסופק בנפרד") או לכמות יפה יותר של כלים שאני צריך לפרוייקטים יותר נדירים (כמו אז שהייתי צריך את זה לרכב). 

החיסרון שלו הוא שזה מגושם וכבד יחסית. נו, שוין. לא נורא בכלל. גם אני מגושם וכבד יחסית אז זה מתקזז. :lol:

את החורים מהמסמרים שהיו בקרשים סתמתי עם DOWELS, אבל אני לא ממש מרוצה מהתוצאה הזו. 

מצד שני. כו-לה ארגזון. 

בתכנון המקורי היה תוספת של כיסים מעור בצדדים, ירדתי מזה וקראתי לפרוייקט "מושלם" בנקודה הזו. לא זוכר אם בתמונה זה לפני או אחרי הפיניש (לכה פוליאוריטנית).

שורה תחתונה, החומר דרעק. התוצר לא נראה הכי טוב בעולם. אבל הוא שמיש וחצי, ולזה כיוונתי. פלוס למדתי כמה דברים חדשים בדרך.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

הרבה עבודה בשביל דבר כזה  . 15 שקלים לדלי בכל טמבוריה (מגיע עם מכסה) ו״מעיל״ מאליאקספרס , צבעים לפי בחירה 😜

image.png.0a1e53c627f522fac8ab343d00947d35.png      image.png.ee649d47194d651786c94a8e93118c41.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 דקות, zaf כתב:

הרבה עבודה בשביל דבר כזה  . 15 שקלים לדלי בכל טמבוריה (מגיע עם מכסה) ו״מעיל״ מאליאקספרס       

לקנות אני יודע... בכל זאת, אני איש רכש של מפעל :lol:

אבל ככה לא:

לפני כשעה, ברווז כתב:

לומדים, במיוחד כשמכניסים שיטות חדשות ודרכים חדשים לכל פרוייקט בכוונה תחילה כדי להשתפר. 

פורסם
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

קנות אני יודע... בכל זאת, אני איש רכש של מפעל :lol:

טוב, אז במקום לקנות דלי בטמבוריה ו״מעיל״ באליאקספרס, נסה את זה 😜

https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=27767

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

וואו! עשוי מחומר בליסטי! מושלם בשביל כבישי ארצינו. 

רק צריך עכשיו להתאמן על:

-לזכור לקחת את זה באוטו

-לזכור להניח את זה במקום נגיש

-להתאמן הרבה על לפרק את הכל במהירות כשעומדים לירות עלי

-להתאמן על ללבוש את זה במהירות בשביל הגנה מהקליעים

מצד שני. 

את הגרסה שלי אפשר לזרוק על מישהו גם כשהיא ריקה. SO...

• מצחיק 1

פורסם (נערך)

זהו, רציתי להוסיף משהו להודעה שלי על זה, שנראה לי שבקרוב מאד יהיה בארץ הרבה יותר חומר בליסטי זמין ונגיש, במיוחד כזה שאיננו רצוי. 

זה מסוג הדברים שאף פעם לא הבנתי (לרוב מדברים על "ניילון בליסטי") ואף פעם לא טרחתי לנסות להבין מה זה ומאיפה הביטוי המוזר הזה מגיע. פשוט מקבל את זה בתור "משהו שקיים בטבע" וממשיך הלאה, בלי לשאול יותר מדי שאלות.

עריכה.

image.thumb.png.37ae596339a71c3f9762baefaaea5ad3.png

image.thumb.png.aab0c4813d07458174cf48730a6c6880.png

ויש גם לינק.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...