Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המברגה, המקדחה, המקדחה עם הכבל, הפטישון, והמטענים, לעולם לא היו בתוך ארגז כלים. בארון כלשהו או במגירות גדולות.

אולי שווה לשים הכל בארגז ולפנות נדל"ן בארון או במגירות הגדולות.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

את הכלים החשמליים לשמור בארגזים ייעודיים עם האבזרים שלהם. עדיף, אם אפשר, בארגזים המקוריים.

ואגב, יש לי דירה גדולה, אז קצת מברגים, סכינים יפניים, דבק שתי שניות ופריטים דומים נמצאים בכל קומה, לחסוך ריצה למרתף בשביל כל בורג חופשי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי דבק שתי שניות בכלל, למה אתה משתמש בו? היה לי בעבר, לא משתמש כמעט.

לכל מה שציינתי אין ארגז חוץ מדבר אחד, אז פשוט עדיף לשמור אותו בארגז ככה? אם ככה אני צריך ארגז גדול, או כמה, וזה יפנה לי מקום בארון ובמגירות (יש לי חדר אחסון בדירה, סוג של)

פורסם

יש כמה סיבות.

1. הציוד מצטבר עם השנים. פעם איזה מבצע בהום סנטר ובפעם אחרת אתה נזקק לכלי, קונה אותו ומשכן אותו עם חבריו.

2. אם הבנתי נכון אינך בעל משפחה. קיום משפחה משפיע על הצרכים. למשל דבק שתי שניות. אז לא שהשימוש יומיומי, אבל החומר הזה נמכר בחמישיות כך שאתה קונה סטוק קטן.

3. יש,כלים בשימוש כמעט יומיומי כמו מברגים, סכינים יפניים וכיו"ב. אז אצלי יש כאלה בכמה מגירות, כך שאם אני צריך לחזק ידית של סיר במטבח או את הידית.של החלון באמבטיה יהיה לי המברג הנדרש בהישג יד. מדובר בכלים זולים שאני דואג שלא יצריכו פתיחת ארגז הכלים, שאצלי נמצא במחסן ואישתי נוטה להסתיר אותו עם חפצים אחרים.

4. יש כלים שלא תרצה בארגז הכלים. נניח קפיץ לפתיחת סתימות צנרת. כל מיני חפצים כאלה מצריכים אחסנה נפרדת הבעיה - לזכור איפה הם נמצאים

5. כולנו אגרנים בדרגה זו או אחרת, וכלי עבודה הם מהדברים שאף אחד לא משליך כל עוד,נוא שמיש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

אני מעדיף מ KSP כי אני מניח שהיבואן שהם קונים ממנו בוחן לעומק יותר את החומרים והקליפסים

מה בכל ההיסטוריה של KSP הביא אותך למסקנה כזאת? זו חברה שבמשך שני עשורים הייתה הריאנאייר של חנויות המחשבים, ואז מינפה את המערך הלוגיסטי שלה והפכה לגרסה הישראלית של אמאזון, שמוכנה למכור כל דבר תמורת עמלה. 

אני לא יכול לראות את הלינקים שלך מחו"ל, אבל קשה לי להאמין שיש שם אישזהי בקרת איכות או משהו מעבר למחיר נמוך ונוחות של שילוח הביתה. פעם אחרונה שבדקתי, KSP לא היו מותג או יבואן עצמאי אלא בסה"כ פלטפורמת מסחר אונליין - מקום שבו כל אחד יכול להקים בסטה וירטואלית ולמכור את מרכולתו כל עוד הוא משלם להם שכירות בזמן. 

אם כבר, אז מקסטוק לפחות שמים את התווית שלהם על כל מוצר שהם מביאים. גם זה לא בדיוק ערובה לאיכות או אריכות ימים, אבל לפחות יש שם איזושהי בעלות על התהליך. לסמוך על KSP בתור 'פירמה' זה כמו להניח שאתר יד2 בודק את המוכרים שלו ולכן לא תיפול על סוחר.

פורסם
לפני 3 דקות, Derish כתב:

אני לא יכול לראות את הלינקים שלך מחו"ל, אבל קשה לי להאמין שיש שם אישזהי בקרת איכות או משהו מעבר למחיר נמוך ונוחות של שילוח הביתה. פעם אחרונה שבדקתי, KSP לא היו מותג או יבואן עצמאי אלא בסה"כ פלטפורמת מסחר אונליין - מקום שבו כל אחד יכול להקים בסטה וירטואלית ולמכור את מרכולתו כל עוד הוא משלם להם שכירות בזמן. 

במחשבה שנייה לגמרי מסכים איתך, הם ימכרו בעצם כל דבר אלא אם כן יהיו על זה ממש מלא תלונות נראה לי, היום הם לא כמו פעם, יותר עשירים אז אולי הם בקטע של שיפור? לא יודע.. לדעתך שווה 229 ש"ח?

image.png.e8796917ad6c5556b6d3eac868a0b7d7.png

image.png.90193856e7c76e9f12b17382875e6598.png

image.thumb.png.a5e94df0bc56a5bb57d96faf87cb5201.png

פורסם

מהיכרותי עם מחירי ישראל, נשמע קצת זול מדי למערכת כזאת. מוצרים דומים של כתר, סטנלי, או אפילו מותג סיני איכותי עולים 500-800 ש"ח:

https://www.mnmltd.co.il/items/8867947-ארגזי-כלים-עם-גלגלים-TACTIX

https://www.mnmltd.co.il/items/1840436-ארגז-כלים-מערכת-ניידת-קונקט-גלגלים-KETER

אני פחות מוטרד מהקליפסים ויותר חושד בגלגלים וב'עמוד השדרה', שעלולים להישבר תחת עומס או במגע עם קרקע משובשת יותר מרצפת פרקט. אם החלטת שזה מה שנחוץ לך ואתה רוצה לשמור הכל במקום אחד, 229 ש"ח הם נקודת התחלה לא רעה, אבל גם הימור על מערכת ניידת לכאורה שעלולה להפוך מהר לסט ארגזים נייח. ואם סט נייח זה מספיק טוב, אז אפשר פשוט לקנות מספר ארגזים שקופים במידות שונות שיעמדו זה על זה, יאפשרו גישה נוחה יותר, ויעלו פחות.

לחלופין, אם נחזור למה שכתבת קודם - נשמע שארגז 40 ס"מ פשוט בשישים שקלים יספיק בינתיים כדי להכיל את הכלים הידניים שלך שגרים כרגע בתוך התיקים הגמישים. תוסיף אליו ארגז קטן עם אורגנייזר (בגרסה סינית זולה שתמצא במקסטוק או בעליאקספרס), וקיבלת מערכת הרבה יותר גמישה שאפשר להעמיס בקלות לאוטו או לשאת מחדר לחדר בתוך הבית, מבלי שכל עבודת DIY קטנה תרגיש כמו 'לפתוח שולחן'. 

מילת אזהרה: אם אין לך חנות פיזית ללכת אליה ולמשש את כל המועמדים, לכל הפחות תמדוד את הכלים שלך כדי לוודא שהם יכנסו למה שאתה קונה אונליין. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אם כבר מדברים על ארגזים, יש למישהו המלצה לארגז כלים שלא נראה כמו ארגז כלים? צריך ארגז עם מנעול בשביל לאחסן צעצועים, אבל אחד שלא ישדר ״איפה הסתימה גברת?״. 

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Derish כתב:

איפה אתה מתכנן לשים אותו בשגרה, והאם יש צורך בניידות מדי פעם? 

כמעט ואין צורך בניידות

בשגרה זה יהיה בחדר אחסון שלי שיש שם לא מעט מקום.. או בארון שיש מקום

חושב שה 19 אינץ' של סטנלי יהיה לי טוב

סביב 100 ש"ח 

מה ששלחת של סטנלי זה לא באמת 60 ש"ח כי יש משלוח

אז עדיף כבר 19 אינץ' בלי משלוח שאני יכול לרכוש

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

מילת אזהרה: אם אין לך חנות פיזית ללכת אליה ולמשש את כל המועמדים, לכל הפחות תמדוד את הכלים שלך כדי לוודא שהם יכנסו למה שאתה קונה אונליין. 

לפני כל הלינקים שמריצים פה, זה הדבר הכי חשוב; ללכת לחנות אספקה טכנית / הום סנטר פיזית ולבדוק בעיניים ובידיים את מה שיש. אם זה אני, כבר הייתי רוכש במקום וסוגר עניין, אבל מי שרוצה לחסוך עוד כמה שקלים - מוזמן. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 12 שעות, גולדן191 כתב:

לכן אני מעדיף מ KSP כי אני מניח שהיבואן שהם קונים ממנו בוחן לעומק יותר את החומרים והקליפסים, העדיפות שלי הייתה לקנות את ארגז הכלים שהיה בהנחה ב 130 ש"ח ועכשיו סביב 150 ש"ח ופספסתי תמבצע:

https://ksp.co.il/web/item/337482

טקטיקס וטרופר הם בסדר. לא מצויין, לא מדהים, לא פנטסטי, אלא- בסדר גמור. 

KSP לא באמת בוחנים לעומק את האיכות. זה יותר מסחר סטייל דרופשיפינג, תאכל'ס. 

עם זאת, הם בגדול עובדים עם יבואנים\משווקים שבעצמם מתעסקים עם ציוד באיכות סבירה ומעלה, ברוב המקרים. 

ההנחה שלך פה לא בהכרח נכונה, אבל הפעם גם לא שגוייה. 

לפני 11 שעות, sperial כתב:

אני החלפתי במהחל השנים כמה וכמה ארגזי כלים, כל פעם גדלו.

וזה לא כולל ארגזים למברגה, מקדחה ופטישון, וארון שמכיל כל מיני חומרים, משפכטלים עד פחיות צבע.

במהלך השנים. 

להבנתי פות"ש עוד צעיר ויש לו זמן "לגדול יחד עם הכלים שלו". 

גם כשלוקחים "מקום להתרחבות לעתיד", צריך להתחשב בצרכים של העתיד היותר קרוב- כמו ארגז בגודל נוח שניתן לקחת אתך מפה לשם, ולא בומבה. 

גם בהתאמה למגבלות הגיל הצעיר, הסכומים הזמינים לכלים וכל זה הם לא הכי גדולים בעולם... 

לפני 8 שעות, garicho כתב:

אם כבר מדברים על ארגזים, יש למישהו המלצה לארגז כלים שלא נראה כמו ארגז כלים? צריך ארגז עם מנעול בשביל לאחסן צעצועים, אבל אחד שלא ישדר ״איפה הסתימה גברת?״. 

מעבר להיצע של איקאה, חנויות הסטוק ואפילו סופרפארם און ליין?

אם אהיה 100% כנה. 

נסה לאתר "תיבת פיראטים" לצעצועים. הילדים יודו לך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 שעות, גולדן191 כתב:

במחשבה שנייה לגמרי מסכים איתך, הם ימכרו בעצם כל דבר אלא אם כן יהיו על זה ממש מלא תלונות נראה לי, היום הם לא כמו פעם, יותר עשירים אז אולי הם בקטע של שיפור? לא יודע.. לדעתך שווה 229 ש"ח?

image.png.e8796917ad6c5556b6d3eac868a0b7d7.png

image.png.90193856e7c76e9f12b17382875e6598.png

image.thumb.png.a5e94df0bc56a5bb57d96faf87cb5201.png

תזכור שבכדי להגיע לתכולה של כל אחד מהארגזים הללו, אתה צריך לפרק את זה שמעליו,

לכן אני הלכתי על סגנון של מגרות נשלפות, ככה לא צריך לפרק כלום בכדי להוציא כלים

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 54 דקות, ברווז כתב:

מעבר להיצע של איקאה, חנויות הסטוק ואפילו סופרפארם און ליין?

אם אהיה 100% כנה. 

נסה לאתר "תיבת פיראטים" לצעצועים. הילדים יודו לך.

לא מדובר בצעצועים לילדים… ״תיבת פיראטים״ לא משדרת את המסר הנכון.

לפני 8 שעות, Derish כתב:

איפה אתה מתכנן לשים אותו בשגרה, והאם יש צורך בניידות מדי פעם? 

בחדר ארונות. אין צורך בניידות. מעדיף אחד עם מנעול נסתר, אולי מנעול מגנטי נסתר אם קיים?

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

כלים זה דבר מאוד אינדיבידואלי ואין שום קשר בין הצרכים שלך לצרכים של אחרים,

לכן ההמלצה פה בלתי אפשרית. תתנתק מהטלפון וקפוץ לחנויות להתרשם במו ידיך.

אני ניסיתי כל מיני ארגזים, אף אחד באמת לא באמת התאים במאה אחוז וגם הצרכים השתנו במהלך הזמן.

אל תתבייש ללכת למקסטוק וכו׳, יש להם מציאות.

אתה לא הולך לטפס על פיגומים אז גם אין לך שום צורך בעמידות מיוחדת של הארגז.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...