Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי איך "מצא את האוצר" לא משדר את המסר הנכון אבל לא חשוב.

קופסת כלי תפירה?

קופסת תפירה- עץ PRYM

לפני 2 דקות, hans כתב:

אתה לא הולך לטפס על פיגומים אז גם אין לך שום צורך בעמידות מיוחדת של הארגז.

הבחור צודק לגבי הסוגרים.

אלו של מקסטוק, גם אני לא סומך.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 22 דקות, ברווז כתב:

לא הבנתי איך "מצא את האוצר" לא משדר את המסר הנכון אבל לא חשוב.

קופסת כלי תפירה?

או, זה כבר בכיוון. זה אבל זה קטן מידי, לדעתי. מעניין אם יש כאלה גדולות יותר..

פורסם
לפני 18 דקות, garicho כתב:

מעניין אם יש כאלה גדולות יותר..

:shock2:

"הנוסע המתמיד"

Storage Chests - Buy modern furniture here today

או "המיקצוען"

45" Long Waterproof & Crushproof Storage Trunk | Customizable Foam ...

?

צ'מע, קח תמונות של ארגזים בסגנון "ערכת כלי תפירה" עם המונח של הגיגול עבורם, מפה תתקדם בכוחות עצמך אני חושב. 

ואם בכל זאת תחליט ללכת על "המקצוען" (ארגזי PELICAN מצויינים), אוכל לתת לך גם המלצה למקום שעושה חריטה בלייזר עבור ספוג חתוך בהתאמה אישית :rofl: 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

משום מה נכנסתי למוד של רצינות כרגע, מחשבה שעברה לי: 

לפני כמה שנים היה טרנד שתפס חזק את האמריקנסקים של מדף עם אכסון בתוכו, לחלקם נעילה מגנטית כמו שביקשת. 

הנה דוגמא מאמאזון, לא יודע אם הגודל יתאים לך. 

נראה תמים מאד ומי שלא יודע לא יחשוד שיש בו משהו מעבר. 

יש כמובן גם יותר יקרים (כמו זה עם נעילת RFID).

אם יש לך יכולת DIY טובה, זו גם אופציה, יש לא מעט סרטונים על איך לבנות כזה. 

לפני 6 דקות, Derish כתב:

הוא גר בפולין

וצריך ארגז לצעצועים?! הבחור זכה בלוטו נראה לי :lol:

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 1

פורסם

@גולדן191, מצאתי ארגז כמו אלו שאני רכשתי לעצמי ומחזיקים לי כבר שנים רבות. 

זה הסוג, אני לא סגור על איפה תוכל למצוא אותם באזורך. 

מתאים לדעתי עבורך מבחינת המחיר, הגודל (22"- מתאים לאכסון של פטיש או 2, כמה פלאיירים, מברגים ושות), מכיל ברגיות קטנות, לדעתי זה תואם בול לדרישות. 

שים לב. 

החיסרון שאני מצאתי לארגזים האלו- זהה לכמעט כל הארגזים שנתקלתי בהם מהסגנון- זה עיוות קל בפלסטיק, שמקשה טיפה על הסגירה עד שאתה לא מכוון את המכסה למקום (ממש ממש ממש "בקטנה"). 

בארגז הספציפי הזה הברגיות מתנתקות, גם באופן לא רצוני :lol:. עבורי זה חיסרון (כל! פעם אני מנסה למשוך אלי את הארגז מהברגייה ונשאר איתה ביד. כל! דאקינג! פעם!!! אבל זה בגלל שאצלי הוא מאוכסן בעמידה... והברגייה זה החלק היחיד הנגיש תאכל'ס), אם כי ניתן לקבע אותן למקום (עם דבק 3 שניות או משהו)- עבור אנשים מסויימים הנתיקות יכולה להיות יתרון (לקחת אתך את הברגייה על סולם למשל ולא לרדוף אחרי ה-2 ברגים שלקחת מתוך 3 שנפלו לך על הרצפה).

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

קופסת כלי תפירה?

הזכרת לי נשכחות...

ארגז הכלים הראשון שלי היה כזה. ממתכת שנפתח עם 2 קומות.

החזיק אצלי שנים עד שהחליד והתחורר ונזרק.

היתרון הגדול שלו כפי שהבנתי בדיעבד, אחרי שעברתי לארגזי פלסטיק למיניהם,

שהיה ולא סגרת היטב את הנעילה, ארגז פלסטיק 'נוקם' בך ומפזר את כל התכולה לריצפה,

וארגז בסגנון הנ"ל פשוט נסגר עצמונית כשמרימים אותו עם הידית.

הרבה שנים אחרי, "ארגז הכלים" שלי מתפרס על חצי ארון, 2 שידות מגירות + 2 ארונות מטבח ישנים ששינו ייעוד.

לעבודות חוץ אני משתמש בתיק בד עם רצועת כתף, ובעת הצורך בארגזי תנובה ירוקים לכלים כבדים וגדולים.

Untitle658d.jpg

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, BoazB11 כתב:

.

Untitle658d.jpg

לא מזמן השלכתי לפח ארגז כזה בן כמה עשורים, אחרי שהחליד. הוא היה לא נוח כי היה כבד מאוד, הפתיחה לא חלקה,ף, ואם הייתי פותח צד אחד הוא היה מתהפך הצידה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, BoazB11 כתב:

ארגז הכלים הראשון שלי היה כזה. ממתכת שנפתח עם 2 קומות.

זה מוצר נישה שגם היום יש לו שמישות, אבל מאד מוגבלת. קניתי כזה לאחת המכונות אצלנו במפעל ב-2008 ולדעתי הוא עדיין מתפקד כמו חדש (איכות של Beta).

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפני חודשיים סידרתי את הכלים העיקריים שלי מחדש, ככה יצא:

וזה כמובן לא כולל כל מיני כלים גדולים יותר שמפוזרים בעוד כמה מקומות.

עוד כמה שנים פות"ש יגיע למצב הזה..

לשאלתו של פות"ש, לדרישתו הארגז הצהוב של Roher שמשמש אצלי לכלים לעבודות חשמל (במרכז התמונה העומדת) נשמע לי מצוין. עשוי ממתכת, כתוב עליו גודל 18.5".

לא ממליץ להחזיק ברגים וחלקים באותו ארגז עם הכלים. זה פתח לבלגן. ממליץ לשים אותם במגירות או בארגונית בסגנון הזה ממקסטוק. זאת אצלי למשל משמשת רק לברגים וקליפסים של BMW, דו צדדית.

כשיוצא לעשות איזו עבודה, שם את הכלים הנדרשים בתוך הסלסלה של כתר שנמצאת מתחת לשולחן. ואז רץ באמצע העבודה להביא את הכלי שחסר לי ולא חשבתי עליו. בכל מקרה אי אפשר להביא את כל הכלים.

PXL_20260210_144037446.thumb.jpg.afac85f3955840fcfadd121fb6a0efc6.jpgPXL_20260210_144008252.thumb.jpg.50797eee8422207d3637ce1ccc9d4ca2.jpgPXL_20260210_144204175.thumb.jpg.38cb7ae262894f254ba5462dbcd226e8.jpg

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

יש לי משמעותית פחות ציוד ממך, ויש לי גם הרבה מגירות בדירה (כאמור יש לי חדר ריק כמו אצלך אני מניח) שאני יכול לאחסן דברים בלי ארגז

אני כן רוצה ארגז אחד לפחות, האם להתחלה 25 ליטרים יספיקו לי? אני רוצה לאחסן את הפטישון והאימפקט והמברגה גם, אצטרך 2 ארגזים?

אני לא בטוח שהכל ייכנס ב-25 ליטרים כמובן.. אבל המטרה גם לא להרגיש בזבזן.

מצרף תמונה של כל הציוד שלי בדירה כמעט. יש עוד 5-10 מברגים מסתובבים וכמובן דברים בכיסים של התיקים האלה. בוקסות ברכב בקבוע.

מברגה חוטית לא בתמונה, בקופסא המקורית שלה בארון.

בתיק הקטן שנמצא רחוק מהפטישון, יש גם הרבה ציוד יחסית, לא רואים בתמונה

אחד היתרונות בארגז קשיח שתיק אחד יתפנה לכבלים, ולציוד של המחשב בלבד. הציוד של המחשב לא בתמונה וגם תופס מקום ובלגן.

IMG_20260210_180006.jpg

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

כלי כוח חשמליים מצריכים הרבה נפח, וארגז מתאים. הטוב ביותר הוא הארגז המקורי, אבל גם ארגז שטוח (אבל מספיק עמוק) יעשה את העבודה. חוץ מזה, משיקולי משקל, תרצה שיהין להם ארגזים נפרדים, ואז תיקח אותם לפי הצורך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

כלי כוח חשמליים מצריכים הרבה נפח, וארגז מתאים. הטוב ביותר הוא הארגז המקורי, אבל גם ארגז שטוח (אבל מספיק עמוק) יעשה את העבודה. חוץ מזה, משיקולי משקל, תרצה שיהין להם ארגזים נפרדים, ואז תיקח אותם לפי הצורך.

תודה על התגובה.

לגבי לקיחה שלהם, אני אקח אותם בתיק גב כלשהו לא? או שמומלץ משהו קשיח?

אני לא אקנה עכשיו 2 קשיחים, מתחיל מ-1. ואם אצטרך לצאת עם זה, אפנה את כל הקשיח. 

לא כי אין לי תקציב, כי לא רוצה להרגיש בזבזן כרגע. אני גם ככה קונה ציוד אקסטרא לרכב ומקרה ו.. עבודה לא תצליח לי.

פורסם

זו השקעה, לא בזבוז. סה"כ מדובר בסכום לא גדול, ואם קשה לך קנה את הציוד בהדרגה.

לי יש 4 כלים חשמליים - פטישון, מברגה 12 וולט, מברגת עפרון ומקדחה רוטטת. שלושת הראשונים ארוזים בארגזים (מברגת העפרון בקופסה) המקוריים (בוש או מקיטה), המקדחה ישנה נושנה וזכתה לאחרונה לקבל ארגז חדש אחרי שהקודם נשבר.

הארגז הקשיח מגן על הכלי ממכות, למקורי חלוקה פנימית המקבעת את הכלי למקומו, ואני מצרף לארגז גם נספחים כמו מטען, ראשים/ביטים/מקדחים, כך שאם אני לוקח כלי כל מה שדרוש צמוד אליו. לי יש גם עניין שלעתים הכלים מושאלים לבנים, ואין סיבה לקחת ציוד עודף.

• תוכן חדש...